De juiste partner voor bestrijding en preventie
Bel direct 013-7610160

Maak nu gebruik van het alles-in-1-pakket
Bel direct 013-7610160

Alles-in-1-pakket ongedierte­bestrijding

Niks zo vervelend als ongedierte. Of het nu gaat om uw woning of uw bedrijf. Ongedierte zoals muizen, ratten, houtworm, zilvervisjes, wespen, vliegen, bedwantsen en kakkerlakken wilt u zo snel als mogelijk weg hebben. Liever ziet u ze niet eens verschijnen. Toch is ongedierte een steeds groter probleem aan het worden. Meer en meer woningen en bedrijfspanden krijgen te maken met vervelende beestjes. Van het plaatselijke café tot grote distributiecentra, zelfs hotels krijgen te maken met ongedierte. Muizen en ratten eten uw voorraad op, bedwantsen die uw hotelgasten lastigvallen of de zilvervisjes die alle administratie laten verdwijnen. Geef daarom ongedierte geen kans, en maak gebruik van het alles-in-1-pakket.

 

Ongedierte vrij met ons alles-in-1-pakket

Als u gebruik maakt van het alles-in-1-pakket van SPM ongediertebestrijding weet u het zeker, uw ongedierteprobleem wordt grondig aangepakt. SPM ongediertebestrijding pakt niet alleen uw huidige ongedierte overlast aan, maar voert ook preventieve acties uit. U wilt tenslotte niet dat ongedierte uw bedrijfspand of woning binnendringt.

prijslijst contract

Wilt u graag meer weten over ons alles-in-1-pakket of onze maatwerkoplossingen? Bel dan direct 013-7610160 voor meer informatie.

 

Zorgeloos ongedierte vrij

Wij nemen u de zorg van ongediertebestrijding uit handen. Het alles-in-1-pakket is mogelijk voor particulieren, agrariërs en bedrijven. Dus iedereen kan bij ons terecht of het nu gaat om uw woning, uw restaurant, uw administratiekantoor of uw boerderij. Wij helpen u graag. Onze gecertificeerde medewerkers zullen uw woning en/of uw bedrijf beschermen tegen de meest voorkomende vormen van ongedierte. Denk hierbij aan de bestrijding van muizen, ratten, kakkerlakken, vlooien, zilvervisjes en wespen. Ook de bestrijding van bedwantsen en vliegen behoord tot de mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via ons digitaal logboek, daarnaast krijgt u na ieder bezoek een uitgebreide rapportage van ons per e-mail. Dus met recht, zorgeloos ongedierte vrij.

 

Vrijblijvende analyse

Er is zoveel mogelijk op het gebied van de ongediertebestrijding en ongedierte preventie dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u graag meer weten wat er allemaal mogelijk is bij SPM ongediertebestrijding, of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige ongediertebestrijder? Bel dan eens met SPM ongediertebestrijding. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende analyse, waarbij wij u graag vertellen wat er allemaal mogelijk is. Als u liever teruggebeld wordt, is dit uiteraard ook mogelijk.

 

 

Monitoring op ongedierte

Niet iedereen heeft bij voorbaat last van ongedierte zoals muizen. Maar u wilt natuurlijk wel voorkomen dat ze uw bedrijf of woning besmetten. Voor het monitoren op ongedierte, zoals muizen, zijn er ook diverse mogelijkheden bij SPM ongediertebestrijding. Onze bestrijdingstechnici kunnen regelmatig uw bedrijf of woning bezoeken, om te kijken of ongedierte zich toegang heeft verschaft tot uw pand. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan eens met 013-7610160, onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Waarom SPM ongediertebestrijding

Als geen ander kennen wij de risico’s en valkuilen omtrent ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Wij weten ook als geen ander dat u zich liever bezig houdt met andere zaken. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden rondom plaagdierbeheersing van u over. Niet iedere woning of bedrijfspand is hetzelfde. Onze ongediertebestrijders werken aan uw probleem, met middelen die voor u geschikt zijn. Hierbij houden zij rekening met de voor u geldende voorschriften en wettelijke bepalingen. Onze ervaring, scherpe tarieven en uitstekende service zorgen er voor dat SPM ongediertebestrijding de ideale partner is, als het gaat om ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Wilt u graag meer informatie of een analyse van uw probleem? Bel dan 013-7610160, onze medewerkers staan u graag ter woord.

 

Ruime ervaring in de ongediertebestrijding

De ongediertebestrijders die werkzaam zijn bij SPM ongediertebestrijding zijn allen in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma, daarnaast beoefenen zij het vak reeds geruime tijd. Samen met u, zorgen wij er voor dat ongedierte geen schijn van kans heeft.

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch