Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden

Vooral in de zomer kunt u de houtworm bijna letterlijk door de houten constructie knagen. Een kloppend, knagend geluid hoort u dan soms. Een ander herkenningspunt zijn de ronde zogenoemde uitvliegopeningen en het "boormeel" dat u in een aantal gevallen op de grond vindt. Wanneer u last heeft van de houtworm, is het belangrijk om dit zo snel als mogelijk te bestrijden. Houtworm zorgt vaak voor grote schade, niemand wordt daar blij van. De experts van SPM ongediertebestrijding staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw houtworm probleem en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu 013-7610160 voor een gratis inspectie door onze ongediertebestrijders.

 

Professionele houtwormbestrijding

Ook wanneer u twijfelt of u houtwormen in huis heeft, staan onze professionals voor u klaar. Wacht niet langer en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijders. Onze vakkundige professionals helpen u graag en staan binnen 24 uur voor u klaar. Voorrijkosten kennen wij niet en ons tarief is altijd laag! Neem direct contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist u terug.

 

 

Kosten houtwormbestrijding

De kosten voor een houtwormbestrijding hangen af van de hoeveelheid hout dat behandeld dient te worden, alsmede de omvang van uw probleem. Houtwormbestrijding is maatwerk, geen enkele constructie is hetzelfde. Uw zolder is tenslotte heel wat anders dan de schuur. Onze prijs voor dit maatwerk is € 11,- per m2 inclusief btw. Een volledige zolder kost nu slechts € 475,- inclusief btw. Op onze houtwormbestrijding geven wij een garantie van tenminste 10 jaar, hiervoor krijgt u van ons ook een garantie certificaat. Wij rekenen géén voorrijkosten en willen u binnen 24 uur helpen. Neem daarom contact op met ons of laat u terugbellen door één van onze medewerkers. In overleg met u plannen we een gratis inspectie in. Tijdens deze gratis inspectie onderzoekt onze gecertificeerde ongediertebestrijder het te behandelen gebied en inventariseert hij wat de kosten zouden zijn voor een effectieve houtwormbestrijding in uw woning of bedrijf.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Hoeveel schade kan houtworm aanrichten?

De houtworm richt uiteindelijk zoveel schade aan dat het voor onveilige situaties kan zorgen in uw woning. De aantasting van een dragende constructie in uw woning kan met name voor gevaarlijke situaties zorgen. Vervelend en schadelijk, is het wanneer houtworm meubels of vloeren aantast. Houtwormen zijn dol op hout en boren binnen korte tijd een heel stelsel aan gangen in het hout van uw woning. Wanneer houtworm niet bestreden word, wordt de schade alleen maar groter. Onderneem dus zo snel als mogelijk actie tegen houtworm en wacht niet te lang! Bel nu SPM ongediertebestrijding via 013-7610160

Houtworm zelf bestrijden

Wilt u zelf houtworm bestrijden? Dit raden wij echt af. De middelen die nodig zijn om een goede bestrijding te garanderen, kunt u als particulier niet verkrijgen. De middelen die u wel kunt verkrijgen zijn vaak niet sterk genoeg. Houtwormen nestelen zich het liefste diep in het hout, waardoor het middel hen vaak niet bereikt. Voor het effectief bestrijden van houtworm adviseren wij u om dit professioneel aan te pakken. Wij werken met chemicaliën, waar speciale certificering voor vereist is. Alle ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding beschikken over de juiste certificering, ervaring en middelen om u binnen 24uur van uw probleem af te helpen. Schakel ons nu in zodat de houtworm bestrijding snel en effectief uitgevoerd kan worden. Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden.

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Was prettige ervaring. Nette offerte, keurige behandeling"

Peter uit Eindhoven

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch