Neem nu afscheid van mieren
Direct bestrijden

SPM: Uw mieren specialist

Mieren bestrijden

Mieren komen overal voor. Overlast van mieren kan zowel in uw woning als buiten in uw tuin voorkomen. Mieren bouwen hun nest in de buurt van hun voedsel en brengen dit via vaste routes naar het mierennest. Hiermee veroorzaken de mieren vaak veel overlast en onhygiënische situaties. Wilt u graag van uw mierennest af! Bel met 013-7610160 voor een afspraak of meer informatie. Wij komen binnen 24uur bij u langs en rekenen géén voorrijkosten!

Mierennest

Als u last heeft van mieren in uw huis of bedrijf, dan is er ergens in de buurt een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen vaak een erg groot nest. Van daaruit creëren de mieren vaste routes naar hun voedsel. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Ziet u kleine hoopjes zand op uw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in uw tuin zit.

Hoe wij werken

Als u gebruik maakt van onze gratis inspectie, komen onze gecertificeerde ongediertebestrijders de ernst van uw mierenoverlast vaststellen. Hierbij zullen onze specialisten determineren welk type mier voor uw overlast zorgt en kunnen zij een mogelijk bestrijdingsplan opstellen. Géén enkele mierenbestrijding is standaard en uw mierenplaag kan dus ook niet opgelost worden met een standaard pakket en/of een standaard bestrijding. Indien gewenst kunnen onze specialisten direct overgaan tot bestrijding van uw mieren overlast. Onze ongediertebestrijders werken oplossingsgericht en zullen het plan aanpassen naar uw wensen en situatie. Bel nu 013-7610160 voor een gratis inspectie of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

 


Kosten professionele mierenbestrijding

Na een gratis inspectie zullen onze ongediertebestrijders een all-in prijs voor u maken. De kosten van professionele mierenbestrijding hangen af van het aantal mierennesten die bestreden moeten worden, en dus de hoeveelheid materiaal dat onze mierenbestrijder moet gebruiken. Mierenn bestrijden is bij ons al mogelijk voor € 75,- inclusief btw. Nog een voordeel voor u: wij rekenen géén voorrijkosten.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Doe-het-zelf mieren bestrijding

 

Iedereen heeft het weleens zelf geprobeerd: mieren bestrijden. Oplossingen zoals kokend water gieten, spuitbussen en poeders van de bouwmarkt bieden een tijdelijke verlichting maar lossen het probleem niet echt op. Het probleem zit namelijk dieper: om een succesvolle bestrijding uit te voeren, is het belangrijk de koningin te doden. Deze dame verstopt zich heel erg goed. Bel direct met 013-7610160 voor een gratis inspectie en wij komen u helpen met het bestrijden van uw mieren.

Kunt u mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten de deur te houden. Zorg ervoor dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de mieren door naar binnen kunnen komen. Mieren komen graag in onze keukens, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en probeer de weg vanuit de tuin te blokkeren voor mieren. Het is met name belangrijk dat voedingsmiddelen met veel suiker goed op te bergen, denk bijvoorbeeld aan kunststof kratten. Heeft u ondanks deze maatregelen toch last van mieren? En wilt u ze laten bestrijden? Bel dan direct met 013-7610160 voor een gratis inspectie.

"Zeer deskundige bestrijding van een wespennest in de spouw. Snel verholpen en geen last meer gehad. Bij een eventuele volgende keer zal ik zeker voor SPM kiezen. TOP"

Jan uit Kaatsheuvel

"We zijn natuurlijk pas twee weken bezig maar al twee dode muizen gevonden en je ziet dat ze van de speciale pasta eten. Nick is heel aardig en verstaat zijn vak! Hij is erg professioneel en geeft goede tips!"

Desiré uit Eindhoven

"een hoop goede bruikbare adviezen...aanrader....volgende keer weer als het nodig Is!"

Randy