Neem nu afscheid van mieren
Direct bestrijden

SPM: Uw mieren specialist

Mieren bestrijding in Breda

Helaas komen mieren overal voor. Mieren in huis of tuin kunnen zorgen voor onhygiënische situaties, dit wilt u uiteraard niet. Via vaste routes brengen de werksters van een mierenkolonie het voedsel terug naar het nest. Meer dan eens zien mensen een hele kolonne over de keukenvloer lopen. Dit zorgt uiteraard voor de nodige overlast en mogelijk krijgt u er ook een naar gevoel van. Wilt u graag van uw mierenoverlast af? SPM ongediertebestrijding helpt u graag van uw mierenoverlast af. Bel dus direct met 013-7610160 en onze professionele ongediertebestrijder voor Breda en omgeving komt u binnen 24 uur helpen met de bestrijding van uw mierenoverlast. Wij rekenen géén voorrijkosten, en altijd een vast laag tarief.

Mieren in huis

Mieren zijn altijd op zoek naar voedsel, met name in het voorjaar zien we ze daardoor ook veelvuldig. Een van de meest favoriete plekken in onze woningen is de keuken, want etensresten zijn altijd te vinden in de keuken. Bijvoorbeeld als de afwas op het aanrecht is blijven staan. Mieren vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op dat ene bord wat nog niet is afgewassen. Mieren zijn zo klein dat ze altijd wel een gaatje weten te vinden om uw huis binnen te komen. Als u één mier in huis heeft aangetroffen, is het spoor voor de andere mieren gemaakt en volgt de rest van de mierenkolonie al snel dezelfde route. Iedereen heeft wel eens mieren in huis gehad, en iedereen heeft weleens mierenlokdoosjes vanuit de bouwmarkt geplaatst. Helaas is een mierenlokdoosje niet voldoende. Alleen de werksters van het nest kunnen dan worden bestreden. Maar de echte oorzaak van de overlast niet, dat is namelijk de koningin. SPM ongediertebestrijding kan u daarbij helpen. Door de inzet van de juiste middelen en de juiste kennis kan uw overlast tot het verleden gaan behoren. Woont u in Breda en heeft u last van mieren in huis? Bel dan direct 013-7610160, SPM ongediertebestrijding komt u graag helpen met uw mierenoverlast.

Mierennest

Als u last heeft van mieren in uw huis of bedrijf, dan is er ergens in de buurt een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen vaak een erg groot nest. Van daaruit creëren de mieren vaste routes naar hun voedsel. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Ziet u kleine hoopjes zand op uw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in uw tuin zit.

Hoe wij werken

Als u gebruik maakt van onze inspectie, komen onze gecertificeerde ongediertebestrijders bij u in Breda de ernst van uw mierenoverlast vaststellen. Hierbij zullen onze specialisten determineren welk type mier voor uw overlast zorgt en kunnen zij een mogelijk bestrijdingsplan opstellen. Daarnaast zullen zij u ook voorzien van een aantal tips en adviezen. Géén enkele mierenbestrijding is standaard en uw mierenplaag kan dus ook niet opgelost worden met een standaard pakket en/of een standaard bestrijding. Indien gewenst kunnen onze specialisten direct overgaan tot bestrijding van uw mieren overlast. Onze ongediertebestrijders werken oplossingsgericht en zullen het plan aanpassen naar uw wensen en situatie. Bel nu 013-7610160 voor een inspectie of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

 

 

Professionele mierenbestrijding in Breda en omgeving

Heeft u hulp nodig met mierenbestrijding? Laat onze professionele ongediertebestrijders bij u een inspectie uitvoeren, zodat zij kunnen bepalen met welke mierensoort u te maken heeft. En hierdoor een juist en effectief bestrijdingsplan kunnen opstellen. Door de juiste behandelingswijze toe te passen kunt op korte termijn van uw mierenplaag af zijn. De kosten van professionele mierenbestrijding is erg afhankelijk van de mierensoort die bestreden dient te worden. Tijdens de inspectie zullen onze ongediertebestrijders u een all-in prijs geven, het bestrijden van mieren in Breda en omgeving is bij ons al mogelijk vanaf €85,- incl btw.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Doe-het-zelf mieren bestrijding

 

Iedereen heeft het weleens zelf geprobeerd: mieren bestrijden. Oplossingen zoals kokend water gieten, spuitbussen en poeders van de bouwmarkt bieden een tijdelijke verlichting maar lossen het probleem niet echt op. Het probleem zit namelijk dieper: om een succesvolle bestrijding uit te voeren, is het belangrijk de koningin te doden. Deze dame verstopt zich heel erg goed. Bel direct met 013-7610160 voor meer informatie omtrent inspectie en/of prijzen voor mierenbestrijding.

 

Kunt u mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten de deur te houden. Zorg ervoor dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de mieren door naar binnen kunnen komen. Mieren komen graag in onze keukens, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en probeer de weg vanuit de tuin te blokkeren voor mieren. Het is met name belangrijk dat voedingsmiddelen met veel suiker goed op te bergen, denk bijvoorbeeld aan kunststof kratten. Heeft u ondanks deze maatregelen toch last van mieren? En wilt u ze laten bestrijden? Bel dan direct met 013-7610160 voor een inspectie.

 

Mierenplaag

Niemand zit te wachten op een mierenplaag. U zit rustig aan tafel en ineens ziet u het…. Over de hele tafel lopen mieren, ook in de keuken wemelt het van de mieren. Maar waar komen ze toch vandaan? Waarom komen ze juist hier? Mieren zullen in hun zoektocht naar eten zich niet zomaar tegen laten houden. Alles wat zoet is en lekker plakkerig lijkt ze nog meer aan te trekken. Woont u in Breda of omgeving en herkent u dit? Wacht dan niet te lang, en laat SPM ongediertebestrijding u van uw mierenplaag af helpen. Bel direct met onze medewerkers via 013-7610160.

 

Vliegende mieren in huis

Mieren worden gezien als sociaal levende insecten, dat wil zeggen ze leven in zogenoemde staten. Dit houdt in dat ze met zijn allen samen leven en ook een gezamenlijk doel nastreven. In een mierennest treffen we onder andere aan koninginnen, werksters en mannetjes. De koninginnen zijn verantwoordelijk voor de productie van eieren, en daarmee dus ook het nageslacht. Waar werksters allemaal wel degelijk vrouwtjes zijn, zijn zij allen onvruchtbaar. Deze werksters zorgen voor het voedsel, larven en ook de nestuitbouw. De enige taak die de mannetjes hebben is het bevruchten van jonge koninginnen zodat zij over kunnen gaan tot een succesvolle eiproductie. Maar hoe zit het dan met de zogenaamde vliegende mieren? Bij de meeste mierensoorten hebben zowel de koninginnen als de mannetjes altijd vleugels. En wat door veel mensen dan word gezien als vliegende mieren, zijn in werkelijkheid de mannetjes en koninginnen die bezig zijn met hun "bruidsvlucht". En helaas gebeurd dit zowel buiten als binnen. Dus ook in uw woning kunnen de zogenaamde vliegende mieren langs uw muren kruipen om zich op te maken om het nest te verlaten. Heeft u last van vliegende mieren in huis, of in uw tuin? Wilt u hier graag van af? Bel dan onze mieren specialisten via 013-7610160. Wij helpen u graag van uw overlast af.

 

Mierenbestrijding is een specialisme

Een goede en effectieve mierenbestrijding is meer dan alleen maar een lokdoosje plaatsen. Het begint al met de determinatie van de mierensoort. Iedere mierensoort gedraagt zich anders, en heeft ook een andere manier van huisvesten. Dit allemaal samen bepaald een groot gedeelte van hoe de mierenbestrijding bij u plaats dient te vinden. De ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding kennen de mierensoorten en hun gedrag, en kunnen dus voor een goede en professionele mierenbestrijding zorgen. U bent dan snel van uw mierenoverlast af. Als inwoner van Breda kunt u altijd bij ons terecht. Bel voor een inspectie of meer informatie over onze mierenbestrijding met 013-7610160. Wij staan u graag te woord.

 

 

Last van mieren? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch