Muizen bestrijding nu €85,-
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongedierte­bestrijding Gilze Rijen

Overal horen we steeds meer over ongedierte. Helaas zien we ook steeds meer muizen, wespen, bedwantsen, vlooien en houtworm. En dit willen we uiteraard niet in huis hebben. Toch komt het nog weleens voor dat mensen ongedierte in huis of bedrijf hebben. Als dit gebeurd wilt u hier natuurlijk zo snel als mogelijk vanaf. Neem dan zo snel als mogelijk contact op met onze erkende specialisten, zij kunnen u helpen met ongediertebestrijding in Gilze Rijen. SPM ongediertebestrijding probeert u te helpen binnen 24 uur, tegen de scherpst mogelijke tarieven en wij berekenen géén voorrijkosten.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

  

Schadelijke dieren

Zonder dat u het weet is het ongedierte uw woning aan het vernielen. Schadelijke insecten zoals de houtworm vreten langzaam uw houten dakconstructie weg. Het is zomaar mogelijk dat het instort als u er niet op tijd bij bent. De muizen knagen uw elektra kabels kapot, terwijl de wespen u aan het terroriseren zijn. Naast deze overlast en schade kunnen een aantal soorten ongedierte ook schadelijke ziektes overbrengen. Ongedierte bestrijden in Gilze Rijen en omgeving is daarom van behoorlijk belang, tenslotte willen wij geen van alle deze overlast gevende dieren in onze woning hebben. Helaas is het niet altijd even duidelijk om welke soort ongedierte het gaat, of zelfs waar ze zich ophouden. In dat soort gevallen kunt u contact opnemen met uw lokale ongediertebestrijder uit Gilze Rijen. SPM ongediertebestrijding komt dan bij u langs voor een gratis inspectie, waarbij wij kijken waar het ongedierte zich mogelijk verstopt en hoe wij u kunnen helpen met de bestrijding van deze dieren.

 

LAAT UW PLAAG VANDAAG NOG BESTRIJDEN DOOR SPM ONGEDIERTEBESTRIJDING!

Bel SPM ongediertebestrijding op 013-7610160 of gebruik ons contactformulier. Wij zorgen dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Ons ongediertebestrijdingsbedrijf is onder meer actief in Alphen, Berkel-Enschot, Goirle, Gilze-Rijen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moergestel, Molenschot, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. Er is dus altijd wel een professional van SPM ongediertebestrijding bij u in de buurt! Als u nu belt, is onze specialist vaak binnen 24 uur al aanwezig! En dit tegen de scherpst mogelijke prijs! U betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

"Zeer deskundige bestrijding van een wespennest in de spouw. Snel verholpen en geen last meer gehad. Bij een eventuele volgende keer zal ik zeker voor SPM kiezen. TOP"

Jan uit Kaatsheuvel

"We zijn natuurlijk pas twee weken bezig maar al twee dode muizen gevonden en je ziet dat ze van de speciale pasta eten. Nick is heel aardig en verstaat zijn vak! Hij is erg professioneel en geeft goede tips!"

Desiré uit Eindhoven

"een hoop goede bruikbare adviezen...aanrader....volgende keer weer als het nodig Is!"

Randy