Muizen bestrijding nodig?
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongedierte­bestrijding Goirle

Last van ongedierte? Wij helpen u er snel vanaf! SPM Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor Noord-Brabant en wij zijn met name actief in de regio Tilburg. Hieronder vallen onder meer Alphen, Berkel-Enschot, Goirle, Gilze-Rijen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moergestel, Molenschot, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. Onze kracht is dat wij snel op uw locatie kunnen zijn. Als u nu belt, is onze specialist vaak binnen 24 uur al aanwezig! En dit tegen de scherpst mogelijke prijs! U betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte.

Neem nu contact op voor een inspectie

  

BESTRIJDING EN PREVENTIE VAN ONGEDIERTE

Onze specialisten helpen u snel van uw ongedierte af. Zij zijn gecertificeerde en vakbekwame bestrijders die alles weten van de bestrijding van wespen, muizen, ratten, kakkerlakken, bedwantsen en ander kruipend en vliegend ongedierte. Naast bestrijding maakt wering en preventie ook een belangrijk deel uit van onze werkzaamheden. SPM ongediertebestrijding kan u dan ook goed adviseren over preventieve maatregelen zoals duivenwering en insectenvangers. 

 

LAAT UW PLAAG VANDAAG NOG BESTRIJDEN DOOR SPM ONGEDIERTEBESTRIJDING!

Bel SPM ongediertebestrijding op 013-7610160 of gebruik ons contactformulier. Wij zorgen dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Ons ongediertebestrijdingsbedrijf is onder meer actief in Alphen, Berkel-Enschot, Goirle, Gilze-Rijen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moergestel, Molenschot, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. Er is dus altijd wel een professional van SPM ongediertebestrijding bij u in de buurt!

 

Hoe wij werken

Bij overlast van ongedierte wilt u er zo snel als mogelijk afscheid van nemen. Daarom wilt u een professional die dit snapt. Het gespecialiseerde team van SPM ongediertebestrijding helpt u graag met het creëren van een ongedierte vrije leefomgeving. Bel direct met 013-7610160 en een van onze ongediertebestrijders komt bij u een grondige inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie zal onze specialist de omgeving van uw woning en/of bedrijf observeren en inspecteren, waarbij wij een inzage krijgen in de omvang van de overlast van uw ongedierte probleem. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij u dan voorzien van een goed advies. Ook als aanvankelijk twijfels hebt over de noodzaak van ongediertebestrijding. SPM ongediertebestrijding biedt diverse oplossingen aan op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dankzij de ruime ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle risico’s en problemen die ongedierte met zich mee kunnen brengen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en een doortastende houding ten opzichte van ongedierte. Informatie is in onze ogen zeer belangrijk. Als u meer weet over een situatie, kunt u hier betere beslissingen over nemen en beter naar handelen. Wilt u graag meer weten? Bel dan 013-7610160 voor meer informatie.

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch