Kakkerlakken overlast?
bel nu voor inspectie

Snelle en effectieve bestrijding
Bel nu voor inspectie

Kakkerlak bestrijding in Helmond

Kakkerlakken hebben we allemaal wel eens gezien. Bijvoorbeeld op vakantie in het buitenland in een smerig hotel of appartement. Maar wist u dat kakkerlakken ook veelvuldig in Nederland voorkomen? Ook al woont u in Helmond, er is een grote kans dat ook u met kakkerlakken te maken krijgt. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort, dus direct bestrijden van kakkerlakken is erg belangrijk. Voorkom dat die paar kakkerlakken zich voortplanten tot een ware plaag en schakel vandaag nog de professionele kakkerlakkenbestrijder voor Helmond in. SPM ongediertebestrijding staat binnen 24 uur bij u op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet in de wijde omgeving van Helmond.

Kakkerlakken kunnen voor diverse soorten overlast zorgen. Ze bevuilen zeer gemakkelijk uw eten, ze zijn dragers van diverse bacteriën zoals salmonella. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen er zelfs voor zorgen dat u last krijgt van bijvoorbeeld eczeem en/of astma. Een onaangename geur word ook nog weleens opgemerkt als het gaat om kakkerlakken overlast.

 

Inspectie van uw kakkerlakken probleem

Elke kakkerlak besmetting is anders, ongeacht om welke ruimte het gaat. Dit vereist een op maat gemaakt behandelingsplan. Om vast te kunnen stellen hoe groot uw probleem is, en wat er het beste aan gedaan kan worden, is er een inspectie noodzakelijk. U kunt bij ons altijd een inspectie aanvragen, ook als u twijfelt of u last heeft van kakkerlakken. Onze specialisten zullen tijdens de inspectie de overlast en mogelijke verstopplaatsen bekijken en een daarbij passend advies geven. Wilt u meer weten over onze inspectie? Bel dan direct met 013-7610160.

 

Uw kakkerlakken specialist

De gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding kennen de diverse kakkerlak soorten, en hun gedragingen. Zij weten exact waar kakkerlakken zich graag verstoppen en nemen al deze plekken mee in de behandeling. Alleen op deze manier ben je er zeker van dat de kakkerlakken snel en effectief worden uitgeroeid. Vermoed u kakkerlakken, of heeft u last van kakkerlakken? Bel dan direct 013-7610160 voor meer informatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, en dan bellen wij u zo snel als mogelijk terug.

 


Kosten kakkerlakken bestrijden

Wilt u snel en doeltreffend van uw kakkerlakken overlast af? Schakel dan SPM ongediertebestrijding in. Wij beginnen altijd met een inspectie. Op basis van uw situatie en de aanwezige overlast maken wij een op maat gemaakt bestrijdingsplan. Bestrijding van uw kakkerlakken probleem is al mogelijk vanaf €85,- inclusief btw. Wilt u meer weten over onze prijzen met betrekking tot bestrijding? Bel dan direct 013-7610160 voor meer informatie/

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Kakkerlakken herkennen

Het is niet makkelijk om een kakkerlak te herkennen. Kakkerlakken houden namelijk niet van licht, de grootste kans dus dat u er pas een heeft gezien toen u het licht aanzette midden in de nacht. Daarnaast eten kakkerlakken na genoeg alles. Bij voorkeur eten ze voedingsmiddelen zoals wij zelf ook eten. Zij eten geen grote hoeveelheden, dus u mist in eerst instantie niet eens uw eten. Heeft u een kakkerlak gezien, dan kunnen we dus al vrij snel praten van een kakkerlakken plaag. Kakkerlakken hebben namelijk een extreem snelle voortplanting. Een pakket eitjes bevat gemiddeld zo'n 30 eitjes per keer. In een half jaar tijd zet de kakkerlak ongeveer vier tot acht eipakketten af. De nimfen zijn binnen twee maanden ook geslachtsrijp en beginnen dan ook met hun voortplantingscyclus.

 

Zelf kakkerlakken bestrijden

Als men op internet gaat lezen, heeft iedereen wel tips hoe kakkerlakken bestreden moeten worden. Het merendeel van deze goed bedoelde tips zijn, helaas, niet effectief. Het begint namelijk al met de verstopplek van de kakkerlakken. Deze zal men moeten vinden. En dit is dan ook exact de reden waar om wij altijd aanraden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor uw probleem. Wij van SPM ongediertebestrijding weten waar kakkerlakken zich graag ophouden, en zodoende een vele malen effectievere bestrijding kunnen laten plaatsvinden.

 

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Helmond en omgeving

Heeft u overlast van kakkerlakken? Laat deze direct professioneel bestrijden door SPM ongediertebestrijding en voorkom verspreiding van het probleem. In Helmond en omgeving bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor uw kakkerlakkenprobleem. Wij rekenen geen voorrijkosten. Dus ook niet als u in de omgeving van Helmond woont. Maak direct een afspraak door te bellen met 013-7610160. 

 

Last van kakkerlakken? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch