Vliegenoverlast?
Neem nu contact op

SPM: wij helpen u

Vliegen bestrijding Helmond

Vliegen in huis. Niks zo vervelend als die smerige vliegen. Of het nu gaat om vleesvliegen, klustervliegen, latrinevliegen of motmuggen. We willen ze simpelweg niet onze woningen of bedrijven hebben. Woont u in Helmond of omgeving, en bent u op zoek bent naar professionals die u kunnen helpen met vliegenbestrijding? bel dan SPM ongediertebestrijding via 013-7610160. Wij helpen u graag met vliegenbestrijding.

 

Soorten vliegenoverlast

Vliegen komen altijd ongelegen, en kunnen ook voor veel overlast zorgen. Of het nu gaat om uw bedrijf of uw woning, vliegenoverlast is altijd ongewenst. Fruitvliegjes, klustervliegen, bromvliegen, vleesvliegen, kamervliegen, latrinevliegjes en motmuggen kunnen makkelijk voor een vliegenplaag zorgen. Een vliegenplaag is niet alleen onprettig door de grote aantallen vliegen, maar kan ook zeer slecht zijn voor de gezondheid. Tenslotte komen vliegen op plekken die wij proberen te vermijden, maar ze laten hun uitwerpselen ook nog eens overal achter. En dit wilt u niet op uw voedsel hebben. Vliegenbestrijding is dus zeer noodzakelijk voor de hygiëne. Wacht dan ook niet te lang met het bestrijden van vliegen. Bel direct SPM ongediertebestrijding en laat onze specialisten de juiste behandeling bepalen voor uw vliegen probleem. Bel voor een inspectie met 013-7610160. Of laat uzelf terugbellen door een van onze specialisten.

 

Professionele vliegenbestrijding in Helmond

De ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding beschikken over ruime ervaring op het gebied van vliegen bestrijden. Wij beginnen altijd met een inspectie waarbij wij uw overlast inventariseren en bekijken hoe wij uw overlast kunnen verwijderen. Wij geven u dan een eerlijk advies en een all-in prijs om uw vliegenoverlast door ons te laten verhelpen. Is dit niet mogelijk, geven wij u altijd diverse tips en adviezen. Bel direct SPM ongediertebestrijding via 013-7610160 voor meer informatie of een afspraak. Uw vliegen bestrijden wij graag tegen een vast, laag tarief. Wij berekenen geen voorrijkosten, en geven u altijd een all-in tarief.

 

Kosten vliegen bestrijden

Bel direct SPM ongediertebestrijding voor een inspectie van uw vliegenoverlast. Tijdens deze inspectie zal onze bestrijdingsdeskundige een voorstel doen voor een mogelijk behandelplan alsmede u voorzien van een aantal tips en adviezen. Een behandelplan is op uw probleem gericht en afgestemd op het type vlieg waar u overlast van heeft. Bestrijding van vliegen kan al plaats vinden vanaf € 75,- inclusief btw. Indien wij uw vliegenoverlast mogen bestrijden, wordt de inspectie niet berekend.


Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via ons een assortiment aan vliegenlampen aan te schaffen, inclusief of exclusief een onderhoudscontract. De prijzen met betrekking tot deze contracten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vliegenlampen die we in onderhouden nemen. Bel voor meer informatie 013-7610160, onze ongediertebestrijder kan u hier meer over vertellen. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Zelf vliegen bestrijden

Er zijn op internet diverse middeltjes te kopen voor de bestrijding van vliegen, maar u moet zich vooral afvragen of deze wel werken. Daarnaast heeft iedereen altijd wel een tip om van vliegen af te komen. Het belangrijkste is het plaatsen van horren, dit voorkomt dat vliegen gemakkelijk uw woning of bedrijf binnen komen. Helaas stopt u hiermee niet alle overlast. En iedere vliegensoort heeft zijn eigen manier om uw woning binnen te komen, maar ook een eigen oorzaak. Hierbij kan een erkende ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding u helpen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij al snel bepalen welke vliegensoort voor uw overlast zorgt. En wij kunnen dan ook de juiste vliegenbestrijding toepassen. Vraag snel uw inspectie aan, wij komen dan eerst bepalen wat voor vliegensoort bij u voor overlast zorgt. Wij kunnen dan ook uw vliegen bestrijden tegen een vast, laag tarief. Wij berekenen geen voorrijkosten, en geven u altijd een all-in tarief.

 

Klustervliegen bestrijden in Helmond

Woont u in Helmond en heeft u last van een vliegenplaag op zolder? Dan is er een grote kans dat het gaat om zogenoemde klustervliegen. Deze vliegensoort is één van de lastigste om te bestrijden. Klustervliegen gaan in het najaar in het zonnetje op een muur zitten om te drogen. Vervolgens komen zij via een kiertje of gaatje naar binnen om te overwinteren. Vanaf dat moment gebeurt het dat ze met regelmaat op licht afkomen en u deze vliegen in grote hoeveelheden voor een zolderraam vindt. Helaas is een plaag van klustervliegen ook niet éénmalig. De klustervliegen laten namelijk een feromoon achter en zodoende kunnen een jaar later de vliegen zo weer hun overwinteringsplek terugvinden. Alleen wering is niet voldoende als oplossing, maar kan hier wel aan bijdragen. Denk hierbij aan horren plaatsen, ramen / deuren goed afsluiten, openingen goed afdichten. Heeft u last van klustervliegen? Bel dan 013-7610160 voor een inspectie, wij komen u graag vertellen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen om van deze vervelende vliegensoort af te komen.

 

Latrinevliegjes bestrijden in Helmond

Een latrinevliegje wordt ook weleens een rioolvliegje genoemd. Deze rioolvliegjes of latrinevliegjes houden van een warme en vooral vochtige omgeving. Deze vliegensoort ontwikkeld zich met name in vervuild water en warm, rottend organisch materiaal. Ze worden bijvoorbeeld aangetroffen in de vetlaag van rioleringen, septictanks en composthopen. Maar worden ook vaak gezien als er een probleem is met bijvoorbeeld de afwatering in uw kruipruimte. Als u last heeft van latrinevliegjes is het dus zaak om de bron weg te halen. Dit is namelijk al de helft van het werk. Vervolgens kunt u met ons contact opnemen om de overlast definitief te beëindigen. Wilt u graag meer informatie over latrinevliegjes, of deze irritante beestjes laten bestrijden. Bel dan 013-7610160, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot het bestrijden van latrinevliegjes in Helmond en omgeving.

 

Vleesvliegen bestrijden in Helmond

Iedereen kent wel vleesvliegen. In de zomermaanden zitten onze containers vol met larven van deze vliegensoort, ook wel maden genoemd. Deze irritante vliegen zwermen dan overal rond, en zijn ook herkenbaar aan hun blauwe of groene kleur. Ook in onze woningen of bedrijven kunnen deze vleesvliegen voorkomen. Als er bijvoorbeeld een dood dier ergens ligt kunt u deze vliegen aantreffen in uw woning. Bij overlast van vleesvliegen in uw huis is het erg belangrijk om de bron te vinden, als u deze bron verwijderd gaat uw probleem in 90% van de gevallen ook weer weg. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met de bestrijding van deze vliegensoort. Want soms is het moeilijk om de bron te bepalen, of zelfs erg lastig te verwijderen. Voor vleesvliegen bestrijding in Helmond kunt u ook contact opnemen met SPM ongediertebestrijding via 013-7610160. Want soms is het moeilijk om de bron te bepalen, of zelfs erg lastig te verwijderen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met SPM ongediertebestrijding, wij vertellen u hier graag meer over.

 

Motmuggen bestrijden in Helmond

In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, kunnen motmuggen niet steken. Ze kunnen zelfs gezien worden als nuttig, want zij leven van rottende organische materialen. Soms worden deze motmuggen ook gezien in combinatie met latrinevliegjes, zij hebben namelijk een vergelijkbare voedingsbodem nodig. Denk aan vochtige muren, rioolbuizen, afvoerpijpen, regenpijpen, dakgoten, regentonnen, toiletten, gootstenen, en bijvoorbeeld badkamers. Doordat hun voedingsbodem met name rottende organische materialen zijn, kunnen motmuggen ziektes en bacteriën verspreiden. Indien u overlast heeft van motmuggen is het vaak verstandig om een specialist hiernaar te laten kijken. SPM ongediertebestrijding komt graag bij u een inspectie in Helmond uitvoeren, zodat onze ongediertebestrijders kunnen bepalen hoe uw overlast weggenomen kan worden. Bel direct voor een afspraak met 013-7610160, uiteraard kunt u ook bellen als u meer informatie zou willen ontvangen.

Vliegen in huis? Bel 0000000 !

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch