De juiste partner voor uw restaurant, café of hotel
Meer informatie

Muizen bestrijding nu €75,-
Bel direct 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongediertebestrijding in de Horeca

U wilt uw klanten en/of gasten graag tevreden houden. Soms blijkt het dat er ook onwelkome gasten zoals muizen, kakkerlakken of vliegen, van uw gastvrijheid gebruik maken. Het is altijd mogelijk dat dergelijke overlast van ongedierte voorkomt in de horeca, of het nou een restaurant is of een klein café.

U wilt uw goede naam behouden, tenslotte heeft u jaren hieraan gewerkt. Uw gasten en/of klanten verwachten tenslotte kwaliteit die hoort bij uw goede reputatie. Ongedierte kan deze kwaliteit behoorlijk aantasten, en dus ook uw reputatie. SPM ongediertebestrijding is dé plaagdierspecialist voor ongediertebestrijding in de horeca. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot bestrijding en/of preventie, neem dan direct contact op met SPM ongediertebestrijding.


Waarom juist SPM ongediertebestrijding?

Wij van SPM ongediertebestrijding kennen de risico’s en valkuilen van ongediertebestrijding en plaagdierpreventie bij hotels, restaurants en cafés als geen ander. En wij weten dus ook als geen ander dat u zich wilt richten op uw bedrijfsvoering en uw klanten en/of gasten. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden omtrent preventie en ongediertebestrijding in restaurant, café en hotel van u over.

SPM ongediertebestrijding is de ideale partner dankzij onze ervaring op het gebied van plaagdierpreventie en ongediertebestrijding. Niet ieder horeca bedrijf is hetzelfde, wij weten dat als geen ander. Onze bestrijdingstechnici werken aan uw probleem met middelen die voor u geschikt zijn. Hierbij houden ze rekening met de voor u geldende voorschriften. Onze ervaring, scherpe tarieven en uitstekende service zorgen er voor dat wij altijd de juiste partner zijn voor uw restaurant, café of hotel als het gaat om ongediertebestrijding of plaagdierpreventie. Heeft u interesse in ongediertebestrijding of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u altijd met ons contact opnemen. Of laat uzelf terugbellen door onze specialisten.


 

 

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 


Wat kost ongediertebestrijding of plaagdierpreventie voor horeca bedrijven?

Het is altijd lastig om van te voren aan te geven wat ongediertebestrijding of plaagdierpreventie in uw geval zal kosten. Tenslotte niet ieder hotel, restaurant of café is hetzelfde. Wij werken met het principe van een gratis inspectie, bij deze inspectie kijken wij naar uw probleem en hoe wij dit het beste voor u kunnen oplossen. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici houden hierbij rekening met alle aspecten van uw bedrijf. Omdat wij als geen ander weten dat u géén verrassingen achteraf wilt, zullen wij u altijd een all-in tarief opgeven. Dit houdt in: inclusief materiaal, werktijd en ook inclusief de btw. Wilt u graag weten wat dit inhoudt voor uw horecabedrijf, bel dan direct met SPM ongediertebestrijding of vul ons contactformulier in.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Was prettige ervaring. Nette offerte, keurige behandeling"

Peter uit Eindhoven

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch