Professionele bestrijding van zilvervisjes
afspraak maken

Ook papiervisjes maken geen kans

Zilvervisjes bestrijding Kaatsheuvel

Het aantal zilvervisjes is in de laatste jaren enorm gestegen, waardoor de snelle kruipers overal te vinden zijn. Ook in uw woning of bedrijf te Kaatsheuvel kunnen de zilvervisjes rondkruipen. Wij krijgen jaarlijks meer en meer meldingen over overlast van zilvervisjes. Een zilvervisje is zilverachtig / grijs van kleur en bedekt met fijne schubben. Hun voornaamste voedselbron bestaat uit koolhydraten, meel, stijfsel, lijm en papier, al kunnen zilvervisjes tot enkele maanden overleven zonder voedsel. Zilvervisjes zijn vooral te vinden in vochtige omstandigheden en, het klinkt heel gek, met name bij woningen waarin recent nieuw stucwerk geplaatst is. Als je de verstopplek van zilvervisjes verstoort, proberen ze snel weg te komen en dan lijkt het wel alsof ze weg "zwemmen". Door hun uiterlijk worden zilvervisjes makkelijk verward met ovenvisjes of papiervisjes . Woont u in Kaatsheuvel en heeft u zilvervisjes in huis en wilt u ze direct professioneel laten bestrijden? Neem dan contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders via 013-7610160.


Professionele zilvervisjes bestrijding in Kaatsheuvel

De bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding bestrijden zilver-, oven- en papiervisjes op professionele wijze. Wij zorgen er altijd voor dat het bestrijdingsplan afgestemd is op uw situatie. Daarna bent u aan zet, want zilvervisjes kunnen altijd weer terugkeren. Voorkom dit door het hanteren van een lage binnentemperatuur en door goed te ventileren. Hiermee verlaagt u de luchtvochtigheid en de aantrekkelijke woonomstandigheden van de zilvervisjes. Daarnaast adviseren wij naden en kieren af te dichten en natuurlijk optimale hygiëne na te streven.

Kosten zilvervisjes bestrijden in Kaatsheuvel

De kosten van een zilvervisjes bestrijding in Kaatsheuvel en omgeving hangen af van een aantal factoren, met name de mate van verspreiding van dit insect bepaald in hoge mate de kosten. Als richtprijs kunt u uitgaan van €20,- inclusief btw per te bestrijden ruimte. Zilver-, oven- en papiervisjes kunnen zich zeer snel en uitgebreid verspreiden door uw woning of bedrijf. Wij adviseren daarom altijd alle ruimtes te laten behandelen voor het meest doeltreffende resultaat. Wilt u graag weten wat een zilvervisjesbestrijding zal kosten in uw geval, dan kunt u bellen met 013-7610160 voor een offerte. U kunt ook uw gegevens achterlaten, en wij bellen u zo spoedig als mogelijk terug.

 

Last van zilvervisjes? Maak nu een afspraak

 

Zilvervisjes overlast

Zilvervisjes richten in verhouding tot ander ongedierte niet veel schade aan. Toch kunt u wel overlast hebben: zeker wanneer er sprake is van heel veel zilvervisjes, kunt u schade krijgen  aan o.a. papier, behang, boeken, kleding en synthetisch materiaal. Zilvervisjes leven vaak in donkere ruimten. Zilvervisjes zijn namelijk lichtschuw. Verder leven zilvervisjes graag in warme, vochtige omgevingen. Een temperatuur van rond de 25 graden vinden zilvervisjes het fijnste. Zilvervisjes kunnen maanden overleven zonder voedsel. Wanneer ze dan toch honger krijgen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Maar ook mijten, kleine insecten of schimmels lusten ze graag.

 

Hoe gevaarlijk is een zilvervisje?

Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk, maar wel kunnen wel erg vervelend en ongewenst zijn. Tot op heden is nog niet gebleken dat zilvervisjes een risico vormen voor onze gezondheid. Wel kunnen ze schade toe brengen aan bijvoorbeeld uw kleding, synthetische materialen en boeken. Wanneer u niets doet aan zilvervisjes komen er steeds meer in uw woning. Met name omdat er dan zoveel zilvervisjes zijn, vormen zij een echte plaag en veroorzaken daardoor veel overlast. Wilt u binnen 24 uur een bestrijding tegen zilvervisjes laten uitvoeren? Neem dan direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders. Wij beschikken over de professionele bestrijdingsmiddelen die nodig zijn om de cyclus van de zilvervisjes efficiënt en duurzaam te doorbreken. Wij berekenen géén voorrijkosten en bestrijden in Kaatsheuvel en omgeving altijd tegen een vaste lage prijs.

 

Zelf zilvervisjes bestrijden

Omdat zilvervisjes zich zelden laten zien is het vaak erg lastig om zelf een goede bestrijding uit te voeren. Vaak zitten de zilvervisjes tussen muren, in bijvoorbeeld het isolatiemateriaal. Door gebruik te maken van lokdoosjes en zilvervisjesspray kunt u proberen deze vorm van ongedierte te bestrijden. Als u op internet gaat zoeken wordt er vaak aangegeven dat zilvervisjes bestrijden mogelijk is met huis-, tuin- en keukenmiddelen, maar dit is vaak niet effectief genoeg. Er is dan een grote kans dat de zilvervisjes zich spoedig weer zullen laten zien in uw huis. De huis-, tuin- en keukenmiddelen bieden vaak slechts tijdelijk een oplossing of verlichting. Hoewel u zilvervisjes bestrijden zelf kunt met bijvoorbeeld lokdoosjes en sprays, vindt u het wellicht een fijn idee om een professional in te schakelen. Bel SPM ongediertebestrijding via 013-7610160. U bent dan verzekerd van professionele en effectieve bestrijding van zilvervisjes.

 

Waar komen al die zilvervisjes toch vandaan?

Zilvervisjes zijn behoorlijk snel in hun bewegingen, daarnaast zijn ze ook niet al te groot. Hierdoor kunnen dus zonder veel moeite uw woning binnen komen. Scheuren, kieren en naden zijn enkele mogelijkheden hoe zilvervisjes in huis komen. Woont u in een oude woning, dan is de kans groot dat de muren van de woning scheuren bevatten waardoor de visjes naar binnen komen. Probeer dan ook met regelmaat onderhoud aan uw woning plaats te laten vinden. Dit helpt in de voorkoming van zilvervisjes. Als er zilvervisjes in uw woning aanwezig zijn, kunnen deze insecten zich razendsnel voortplanten. Zorg dat er geen natte vaatdoeken in de keuken blijven liggen, ruim etensresten goed op, let dus goed op de hygiëne. Hierdoor zullen de zilvervisjes zich veel minder snel voortplanten. Insecten zoals zilvervisjes houden van warme, vochtige plekken. Geef zilvervisjes en papiervisjes geen kans, vraag vandaag nog een zilvervisjes bestrijding aan. Woont u in Kaatsheuvel of in de directe omgeving, SPM ongediertebestrijding helpt u graag van uw zilvervisjes af.

 

Wat eten zilvervisjes en papiervisjes?

Suikergast is een andere naam voor zilvervisjes en papiervisjes; ze staan ook met die naam bekend. Dit is niet terecht, want in tegenstelling tot wat de naam suggereert, lusten zilvervisjes helemaal geen suiker. Wellicht eten zij het wel als er geen andere vormen van voedsel voor handen is, maar bij voorkeur eten ze hele andere zaken. Ze eten namelijk vooral samengestelde koolhydraten. Denk aan wat wij ook eten, zoals brood, pasta, rijst, aardappels en bananen, maar ook zaken als brokken voor de kat of hond en zelfs behangplaksel. Plantaardige zaken, zoals tal van vormen van papier (papier, karton, boeken, enzovoorts), behang en katoen staan ook op de menukaart van het zilvervisje en papiervisje. Ook kunnen de zilvervisjes dode insecten en dergelijke opeten, evenals schimmels. Een directe waterbron hebben zij niet nodig omdat zij hun vocht halen uit datgene dat zij eten. Wel planten ze zich graag voort in een warme en vochtige omgeving. Kortom zilvervisjes zijn echte alleseters. Houd er daarom rekening mee dat deze insecten lastig te verwijderen zijn. Voorkomen van zilvervisjes is dus altijd beter dan bestrijden. Maar moeten ze toch bestreden worden, schakel dan een professionele ongediertebestrijder in. Voor meer informatie over zilvervisjes bestrijding in Kaatsheuvel en omgeving, bel SPM ongediertebestrijding via 013-7610160.

 

Zilvervisjes? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch