Ook voor preventieve maatregelen

Muizenbestrijding nodig?

Vraag nu inspectie aan

Muizen bestrijding Oosterhout

Ongenodigde bezoekers in uw huis of bedrijf te Oosterhout? Niets vervelender dan muizen: uw eten is niet meer veilig, u loopt mogelijke gezondheidsrisico’s en het is een kwestie van tijd voordat de muizen schade aanrichten. Bel nu de gecertificeerde ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding, en wij komen bij u langs om u te helpen met uw muizenoverlast.

Hoe wij werken

Als u overlast ondervind van muizen kunt u bij ons een inspectie aanvragen.  Een van onze gecertificeerde ongediertebestrijders komt dan bij u langs. Tijdens een inspectie letten onze specialisten op de diverse sporen die de muizen bij u hebben achtergelaten en kunnen zij een mogelijk bestrijdingsplan opstellen. Tevens geven zij tijdens een inspectie u allerlei tips en adviezen die kunnen helpen bij de bestrijding van muizen. Indien gewenst kunnen onze specialisten na inspectie direct overgaan tot bestrijding van uw muizen probleem. Onze ongediertebestrijders werken oplossingsgericht en zullen het plan aanpassen naar uw wensen en situatie. Woont of werkt u in Oosterhout, en heeft u behoefte aan professionele muizenbestrijding? Bel dan 013-7610160 voor meer informatie of een inspectie. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten dan bellen wij u terug. 

 


Kosten van professionele muizenbestrijding in Oosterhout

Na een inspectie zullen onze ongediertebestrijders een all-in prijs voor u maken. De kosten van professionele muizenbestrijding in de regio Oosterhout hangen af van de hoeveelheid muizen die bestreden moeten worden. Muizen bestrijden is niet altijd even simpel dus hebben wij voor u altijd een maatwerk oplossing. Een voordeel voor u: wij rekenen géén voorrijkosten. Heeft u al geruime tijd last van muizen, en ook in het verleden last gehad van ongedierte. Wellicht is ons alles-in-1-pakket dan iets voor u. 

 

Garantie op muizenbestrijding

Van een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijdingen in Oosterhout. Tijdens een inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan waar u gebruik van kunt maken. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus het is altijd voordelig om van onze diensten en kennis gebruik te maken. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 013-7610160 voor meer informatie of een afspraak.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Hoe muizenoverlast herkennen?

Er is natuurlijk geen duidelijkere aanwijzing dan wanneer u de muis daadwerkelijk in uw huis ziet. Maar voordat het zover is, zijn muizenkeutels een typisch kenmerk van een muizenplaag. Muizen eten op verschillende plaatsen en lopen dus overal. De muizenkeutels kunnen dan door uw hele pand te vinden zijn. Muizenkeutels zijn klein, zo’n 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op extra grote hagelslag. Als de keutels zacht en glanzend zijn, is dit een teken van een actieve muizenplaag. Knaagschade is ook een belangrijk kenmerk van een muizenplaag. Muizentanden blijven groeien, waardoor ze aan van alles knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Knaagschade is meestal in de vorm van twee evenwijdige groeven, ongeveer 1 à 2 millimeter uit elkaar. Muizen knagen regelmatig aan meubels, plinten en plastic. Maar ook aan elektrische kabels, wat schade aan apparaten veroorzaakt, of in het ergste geval zelfs kortsluiting of brand. Vermoedt u muizenoverlast? Neem dan contact op met SPM ongediertebestrijding voor meer informatie of een afspraak.

 

Muizenplaag in Oosterhout?

Eén muis gezien? Waar u één muis ziet, daar kunt u er vanuit gaan dat er meerdere zijn. Muizen zijn heel erg goed in zich verstoppen en weten zich door de meest kleine gaatjes te worstelen. Oorzaken die wij vaak tegenkomen zijn locaties waar veel voedsel vrij te pakken is voor muizen. Denk aan vogelhokjes of vogelkooien die binnen worden gehouden of kippenhokken en volières die buiten staan. Dit zijn ideale voedsel voorzieningen voor muizen. Daarbij komt dat een muis zich vrij eenvoudig kan bewegen tussen woningen. Muizen die hoorbaar lopen over plafond en tussen de muren zijn ook veel voorkomende klachten. Heeft u hulp nodig met muizen bestrijden in Oosterhout, bel dan 013-7610160.

 

De specialist in muizen bestrijding voor Oosterhout en omgeving

Effectief bestrijden van muizen vergt kennis over het te gebruiken muizengif of muizenvallen. Ook kennis van het soort muizen waar u last van heeft, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van muizen in uw woning of bedrijf? Bel dan SPM ongediertebestrijding en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw muizenoverlast. Wij proberen binnen 24 uur een inspectie uit te voeren. Indien mogelijk en gewenst, kunnen wij ook gelijk overgaan tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, en rekenen géén voorrijkosten. Neem nu contact op met SPM ongediertebestrijding en wij bestrijden snel en effectief uw muizen overlast.

 

 

Overlast van muizen? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch