Muizen bestrijding nu €85,-
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongedierte­bestrijding Valkenswaard

Last van ongedierte? Wij helpen u er snel vanaf! SPM Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor Noord-Brabant en wij zijn met name actief in de regio Eindhoven. Hieronder vallen onder meer Asten, Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Reusel, De Mierden, Someren, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Onze kracht is dat wij snel op uw locatie kunnen zijn. Als u nu belt, is onze specialist vaak binnen 24 uur al aanwezig! En dit tegen de scherpst mogelijke prijs! U betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie


BESTRIJDING EN PREVENTIE VAN ONGEDIERTE

Onze specialisten helpen u snel van uw ongedierte af. Zij zijn gecertificeerde en vakbekwame bestrijders die alles weten van de bestrijding van wespen, muizen, ratten, kakkerlakken, bedwantsen en ander kruipend en vliegend ongedierte. Naast bestrijding maakt wering en preventie ook een belangrijk deel uit van onze werkzaamheden. SPM ongediertebestrijding kan u dan ook goed adviseren over preventieve maatregelen zoals duivenwering en insectenvangers. 

LAAT UW PLAAG VANDAAG NOG BESTRIJDEN DOOR SPM ONGEDIERTEBESTRIJDING!

Bel SPM ongediertebestrijding op 013-7610160 of gebruik ons contactformulier. Wij zorgen dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Ons ongediertebestrijdingsbedrijf is onder meer actief in Asten, Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Reusel, De Mierden, Someren, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Er is dus altijd wel een professional van SPM ongediertebestrijding bij u in de buurt!

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

"Zeer deskundige bestrijding van een wespennest in de spouw. Snel verholpen en geen last meer gehad. Bij een eventuele volgende keer zal ik zeker voor SPM kiezen. TOP"

Jan uit Kaatsheuvel

"We zijn natuurlijk pas twee weken bezig maar al twee dode muizen gevonden en je ziet dat ze van de speciale pasta eten. Nick is heel aardig en verstaat zijn vak! Hij is erg professioneel en geeft goede tips!"

Desiré uit Eindhoven

"een hoop goede bruikbare adviezen...aanrader....volgende keer weer als het nodig Is!"

Randy