Een einde aan uw vlooienplaag
Bel 013-7610160

Vlooienoverlast?
Bel de expert

Vlooien bestrijding Valkenswaard

Vlooien, het zijn insecten die we liever niet in huis hebben. Het zijn kleine dieren die niet zozeer op mensen leven, maar wel nare, jeukende bultjes bij ons kunnen achterlaten. Uw huisdier heeft er nog wel het meeste last van. Wacht niet te lang met het bestrijden van vlooien. Zorg dat het geen plaag wordt! Onze professionele vlooienbestrijders staan voor u klaar! Zonder voorrijkosten te berekenen! Voor een snelle, effectieve oplossing voor uw vlooienprobleem neemt u direct contact op via 013-7610160. Binnen 24 uur bestrijden wij uw vlooien tegen een vast, laag tarief. Wij zijn dagelijks actief in Valkenswaard en omgeving om u van uw vlooienplaag af te helpen. Bel direct 013-7610160 voor meer informatie of een afspraak.
 

Professionele vlooienbestrijding in Valkenswaard

Omdat het bestrijden van vlooien een flinke klus is, is het verstandig daar een ervaren ongediertebestrijder voor in te schakelen. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders voor Valkenswaard en omgeving bestrijden verschillende soorten ongedierte, dus ook vlooienplagen. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Dus heeft u last van een vlooienplaag? Bel dan nu 013-7610160 en wij sturen onze vlooienbestrijder binnen 24 uur naar u toe voor een vakkundige bestrijding van uw vlooienplaag. Dus neem direct contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Liever dat wij u bellen? Laat dan uw gegevens hier achter en wij bellen zo snel als mogelijk terug.

 

Wat zijn de kosten van een vlooien bestrijding?

Iedereen krijgt al jeuk bij de gedachte aan vlooien in hun huis. Maar als men gaat zoeken op internet naar de kosten van een vlooien bestrijding, is er veel onduidelijkheid. Wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Wij werken daarom met een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Onze prijs is ten alle tijden een all-in prijs. Kortom géén nare verrassingen achteraf. Hoeveel een vlooien bestrijding in uw geval zou kosten hangt met name af van de grootte van uw probleem en hoeveel ruimtes er behandeld dienen te worden. Bestrijding van uw vlooienplaag is in Valkenswaard en omgeving al mogelijk vanaf € 80,- inclusief btw. Heeft u last van een vlooienplaag en wilt u meer weten over onze prijzen, neem dan vrijblijvend contact op met 013-7610160, wij helpen u graag.

Last van vlooien? Bel nu de professional

 

Een vlooienplaag

Heeft u de aanwezigheid van vlooien te laat opgemerkt en is er nu een plaag ontstaan? Onze gecertificeerde ongediertebestrijders helpen u er graag vanaf. Wacht hier alleen niet te lang mee, want een vlooienplaag breidt zich zeer snel uit. Een vlo legt al snel enkele tientallen eitjes per dag. Op lange termijn kan het erg ongezond zijn voor uw huisdier, omdat dit insect zich voedt met het bloed van je hond of kat. Vlooien hebben namelijk bloed nodig om zich voort te kunnen planten. Bel direct 013-7610160 voor meer informatie, of om een afspraak voor professionele bestrijding in te plannen.

Verschillende soorten vlooien

Wereldwijd bestaan er verschillende soorten vlooien, maar de meest voorkomende is toch wel de kattenvlo. Omdat deze vlooien vaak van dier naar dier gaan, is het goed mogelijk dat kattenvlooien ook op uw honden te vinden zijn. Deze insecten springen letterlijk van soort naar soort met hun krachtige springpoten. Een vlo legt zeer veel eitjes en daarom is het van het grootste belang om deze insecten zo snel mogelijk te bestrijden. Gebeurd dit niet, dan is de kans erg groot dat u last krijgt van een vlooienplaag. Woont u in Valkenswaard of omgeving, en wilt u van uw vlooien af? Bel dan met 013-7610160 en onze medewerkers helpen u graag.

Vlooienbeet?

Ondanks dat vlooien over het algemeen alleen op dieren leven, kunnen ze ook mensen bijten. Ze doen dit maar 1 keer, omdat ze er zo achter kunnen komen dat u niet de juiste gastheer voor hen bent. De beten herkent u doordat de vlooien kleine, rode, jeukende bultjes achterlaten. De bulten treft u voornamelijk op de onderbenen aan. U kunt mogelijk ook uitslag elders krijgen indien u allergisch bent voor vlooienbeten. Wacht daarom niet te lang met het bestrijden van vlooien en schakel SPM ongediertebestrijding in. Bel voor een afspraak met 013-7610160, en wij helpen u graag van uw probleem af.

Last van vlooien? Bel 0000000 !

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch