Muizen bestrijding nu €85,-
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Niet alleen u als particulier kan met ongedierte te maken krijgen, ook bedrijven hebben regelmatig te maken met ongedierte zoals papiervisjes, wespen, muizen, ratten of zelfs houtworm. Niet alleen is het onhygiënisch als er ongedierte over de werkvloer kruipt, ook kan het schadelijk zijn voor uw organisatie. Papiervisjes tasten uw administratie aan, muizen laten keutels achter en verspreiden ziektes, wespen kunnen voor een venijnige steek zorgen bij uw medewerkers. Nog maar niet te spreken over een hotel met een bedwantsen probleem. Reden genoeg om ook voor de bestrijding van ongedierte binnen uw bedrijf SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

 

Bestrijdingsplan voor bedrijven

Iedere organisatie of bedrijf is anders, en dus ook de oplossing die geboden dient te worden is anders. Het bestrijden van ongedierte begint dan ook bij het opstellen van een bestrijdingsplan. In het bestrijdingsplan leggen we vast hoe we de aanwezige plaagdieren voor u gaan bestrijden, of in de toekomst voorkomen dat er nieuwe vormen van ongedierte op de werkvloer verschijnen. Onze ongediertebestrijders kunnen bijvoorbeeld bij u regelmatig langskomen om uw bedrijfspand te controleren op ongedierte. Indien nodig zal direct een passende oplossing door gevoerd kunnen worden door de ongediertebestrijder. Zo kunnen we door samen er aan te werken een serieuze ongedierteplaag voorkomen. Bel direct SPM ongediertebestrijding via 013-7610160 voor een gratis inspectie en of meer uitleg omtrent onze diensten. Als u liever teruggebeld wordt, kunt u ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk terug.

 

 

Ongediertebestrijding in uw bedrijfspand?

Wilt u graag meer weten over het bestrijden van ongedierte in uw bedrijfspand? Of wilt u graag een van onze specialisten laten controleren of er in uw bedrijfspand sprake is van overlast door ongedierte? Bel dan direct met 013-7610160. Wij van SPM ongediertebestrijding staan u graag te woord om met u de mogelijkheden door te nemen. Onze ongediertebestrijders beschikken niet alleen over de juiste papieren om ongedierte te kunnen bestrijden, ook hebben zij een ruime ervaring in verschillende vormen van ongediertebestrijding. Zo helpen wij u niet alleen bij het bestrijden van reeds aanwezig ongedierte, maar kunnen we u ook helpen met ongedierte preventie. Wilt u graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvende analyse aan via 013-7610160. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons alles-in-1-pakket voor ongediertebestrijding. 

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

  

Ruime ervaring in de ongediertebestrijding

De ongediertebestrijders die werkzaam zijn bij SPM ongediertebestrijding zijn allen in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma, daarnaast beoefenen zij het vak reeds geruime tijd. Onze specialisten beschikken dan ook over een ruime expertise in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte op de werkvloer. Samen zorgen we ervoor dat ongedierte geen schijn van kans heeft binnen uw organisatie, zodat uw medewerkers zich in alle rust bezig kunnen houden met hun werk. Wilt u meer weten over onze diensten? Onze ongediertebestrijders vertellen u er graag meer over! Bel direct 013-7610160. 

 

Waarom juist SPM ongediertebestrijding?

Wij van SPM ongediertebestrijding kennen de risico's en valkuilen van ongediertebestrijding en plaagdierpreventie bij bedrijven als geen ander. En wij weten dus ook als geen ander dat u zich wilt richten op uw bedrijfsvoering, uw klanten en/of gasten. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden omtrent preventie en ongediertebestrijding in uw bedrijf van u over.

SPM ongediertebestrijding is de ideale partner dankzij onze ervaring op het gebied van plaagdierpreventie en ongediertebestrijding. Niet ieder bedrijf is hetzelfde, noch is ieder bedrijfspand hetzelfde. Onze ongediertebestrijders werken aan uw probleem met middelen die voor u geschikt zijn. Hierbij houden ze rekening met de voor u geldende voorschriften. Onze ervaring, scherpe tarieven en uitstekende service zorgen er voor dat wij altijd de juiste partner zijn voor uw bedrijf als het gaat om ongediertebestrijding of plaagdierpreventie. Heeft u interesse in ongediertebestrijding of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u altijd met ons contact opnemen.

 

Wat kost ongediertebestrijding of plaagdierpreventie voor bedrijven?

Het is altijd lastig om van te voren aan te geven wat ongediertebestrijding of plaagdierpreventie in uw geval zal kosten. Tenslotte niet ieder bedrijf is hetzelfde, een administratiekantoor is heel wat anders dan een restaurant. Wij werken met het principe van een gratis inspectie, bij deze inspectie kijken wij naar uw probleem en hoe wij dit het beste voor u kunnen oplossen. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders houden hierbij rekening met alle aspecten van uw bedrijf. Omdat wij als geen ander weten dat u géén verrassingen achteraf wilt, zullen wij u altijd een all-in tarief opgeven. Dit houdt in: inclusief materiaal, werktijd en ook inclusief de btw. Wilt u graag weten wat dit inhoudt voor uw bedrijf, bel dan direct met 013-7610160 of vul ons contactformulier in. 

 

  • gratis inspectie
  • géén voorrijkosten
  • binnen 24 uur geholpen
  • all-inclusive prijs

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Was prettige ervaring. Nette offerte, keurige behandeling"

Peter uit Eindhoven

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch