Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Muizen bestrijding nodig?

Ongediertebestrijding

Helaas komt ongedierte overal voor. Ieder bedrijf of huishouden heeft ooit wel te maken gehad met ongewenste bezoekers zoals muizen, ratten, wespen, kakkerlakken, zilvervisjes of zelfs houtworm. Daarom staat onze lokale ongediertebestrijder klaar om u te helpen tegen de scherpste tarieven, met goede service. Voor meer informatie of directe hulp, bel met SPM ongediertebestrijding.

Ongedierte in huis

Over het algemeen weet men wel of er overlast van ongedierte is in hun woning. Daarvoor heeft u ons niet nodig. Maar waar zitten ze nu verstopt, en nog belangrijker: hoe krijgen we ze weg. Juist daarom doet SPM ongediertebestrijding aan inspectie. Wij komen dan bij u langs om uw overlast te bekijken en te bepalen hoe wij u kunnen helpen bij het bestrijden van uw probleem. Probeer altijd op tijd afscheid te nemen van ongedierte, tenslotte veroorzaakt de aanwezigheid van ongedierte vaak onhygiënische situaties, Wij doen niet alleen aan ongediertebestrijding, bij ons kunt u ook terecht voor preventie van ongedierte. Schade als gevolg van ongedierte willen uiteindelijk allemaal voorkomen. Ondervind u op dit moment overlast, bel dan de gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding. Zij helpen u dan met bestrijden van uw ongedierte probleem. Of laat u terugbellen door een van onze medewerkers.

 

De ongediertebestrijder

Gewapend met de juiste kennis, ervaring en middelen helpen onze bestrijdingstechnici mensen die behoefte hebben aan ongediertebestrijding. Als u contact met SPM ongediertebestrijding opneemt, merkt u al snel waarom wij zoveel mensen reeds hebben mogen helpen met hun ongedierte probleem. Wij bestrijden namelijk snel, effectief en tegen de scherpst mogelijke tarieven. Tevens betaald u bij ons géén voorrijkosten. Bel nu SPM ongediertebestrijding en wij proberen u binnen 24 uur te helpen met uw ongedierte overlast.

 

Ongedierte in huis? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch