Bedwantsen zorgen voor aardig wat overlast. Laat bedwantsen op tijd bestrijden en wacht niet af

Bedwantsen kunnen voor aardig wat overlast zorgen. Wees er dus op tijd bij.

Een lekker weekendje weg geweest of net terug van vakantie? Uw woning ingericht met tweedehands meubels? Ineens ontdekt u rode bultjes, en deze jeuken ook nog eens! Voor u het beseft is wordt uw woning geterroriseerd door een plaag. Bedwantsen bestrijden is geen makkelijke taak. Wij raden u aan om direct contact op te nemen met ons. De gecertificeerde ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding helpen u graag met bedwantsen bestrijden. Wij berekenen géén voorrijkosten en lossen uw probleem binnen 24 uur op.

 

Professionele bedwantsen bestrijding

Als je last hebt van bedwantsen neem dan direct contact op met onze professionele bedwantsen bestrijders. Wij zorgen ervoor dat u weer ongestoord kunt genieten van uw nachtrust. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse. Wij hanteren een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Neem nu direct contact op via 013-7610160.

Wat zijn de kosten van een bedwantsen bestrijding?

Iedereen schrikt al bij de gedachte aan bedwantsen in hun huis. Maar als men gaat zoeken op internet naar de kosten van een bedwansten bestrijding, schrikt men vaak nog harder. Wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Wij werken daarom met een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Hoeveel een bestrijding in uw geval zou kosten hangt met name af van de grootte van uw probleem en hoeveel ruimtes er behandeld dienen te worden. Heeft u bedwantsen en wilt u meer weten over onze prijzen of onze laagste prijsgarantie, neem dan vrijblijvend contact op met SPM ongediertebestrijding. Onze medewerkers staan u graag te woord via telefoonnummer 013-7610160, u kunt ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk terug.

Bedwantsen bestrijden door hitte of chemicaliën?

Er zijn diverse methodes om bedwantsen te bestrijden. U kunt bijvoorbeeld uw bedwantsen laten bestrijden door middel van een hittebehandeling of een chemische behandeling. Maar wat is nu eigenlijk de beste methode om bedwantsen te bestrijden? Beide methodes hebben hun voordelen, maar ook hun nadelen. Enkel een chemische bestrijding is vaak niet voldoende om het probleem in een enkele bestrijding op te lossen. Hoewel de volwassen levensstadia van de bedwants zullen komen te overlijden, zullen de eitjes die de bedwantsen hebben achtergelaten niet gedood worden. Daarom zal er bij enkel chemische bestrijding meerdere bezoeken nodig zijn. Hierdoor lopen de kosten soms behoorlijk op. Met een hittebehandeling wordt de gehele ruimte, dan wel woning, verhit zodat alle levensstadia van de bedwants gedood worden. De behandeling zorgt ervoor dat alle levensstadia gedood worden. De hittebehandeling stelt insecten langdurig bloot aan een temperatuur van 50-60°C. Zodra de temperatuur 55°C bereikt, zullen de eiwitten stollen en zullen zij hierdoor sterven. Helaas is dit een zeer kostbare en tijdrovende behandeling, en is er niet een garantie te geven dat overal de temperatuur even hoog wordt. Er is dus een kans dat een bedwants het overleefd.

Bedwantsen bestrijden kun je het beste altijd over laten aan een expert. Dankzij hun kennis en ervaring weten ze exact welke methodes in uw geval het beste gaan werken. Bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding kunnen u adviseren en helpen om van uw bedwantsen af te komen. Wilt u graag meer weten over onze methodes of twijfelt u of u bedwantsen heeft. Neem dan contact op met ons.

Chemische bedwantsen bestrijding. Laat uw bedwantsen bestrijden door de professionals van SPM ongediertebestrijding

Bedwantsen behandeling met behulp van chemische bestrijdingsmiddelen

Plaatselijke verhitting met een speciaal apparaat voor bedwantsen bestrijding

Door middel van plaatselijke verhitting kunnen er verschillende levensstadia worden gedood

  • Géén Voorrijkosten
  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-Inclusive prijzen
  • Innovatieve methode

Onze werkwijze bij bedwantsen bestrijding

Dankzij de innovatieve methode van SPM ongediertebestrijding kunnen wij u garanderen dat wij een totaal oplossing hebben voor uw bedwantsen probleem. Wij combineren namelijk het beste van diverse methodes. Het doden van alle levensstadia is uiteindelijk het doel. Wij bieden u dan ook een drie traps bestrijding aan. We beginnen hierbij met een bevriezing van alle locaties waar bedwantsen zich zouden kunnen verschuilen. Met onze speciale apparatuur verhitten wij vervolgens, zeer lokaal, alle plaatsen waar de bedwantsen kunnen zitten of eitjes hebben achtergelaten. Om na deze behandeling ook een chemische bedwantsen bestrijding uit te voeren. Indien gewenst kunnen wij tevens uw matras in zijn geheel reinigen. Dankzij onze drie traps bedwantsen bestrijding kunnen wij garanderen dat u snel en effectief van uw bedwantsen verlost zult zijn. Wilt u graag meer weten over onze bedwantsen bestrijding? Bel dan met 013-7610160, onze medewerkers staan u graag te woord.

Na bedwantsenbestrijding is het wenselijk om ook een goede matras reiniging uit te laten voeren. Vraag SPM ongediertebestrijding naar de mogelijkheden

Bij een bedwantsen probleem is het wenselijk om ook uw matras te laten reinigen

Matras reiniging bij bedwantsen

Bij de gedachte aan al die beestjes in en om het bed, heeft mening persoon al de gedachte gehad om het matras weg te gooien of nog erger. Maar na een goede bedwantsenbestrijding is de overlast al weg, maar toch heeft men nog het gevoel dat het niet lekker zit. Daarom is het ook mogelijk om bij een bedwantsen bestrijding een extra service van SPM ongediertebestrijding af te nemen. Wij kunnen namelijk uw matras ook reinigen, zodat uw matras een stuk schoner aanvoelt en u ook echt van de beestjes af bent. Een matrasreiniging helpt ook tegen stofmijt. Uw matras wordt door middel van stoom gereinigd door SPM ongediertebestrijding, hierbij worden géén chemicaliën gebruikt en kunt u al zeer snel weer gebruik maken van uw bed.

De specialist in 

bedwantsen bestrijding

Effectief bestrijden van bedwantsen vergt kennis over het te gebruiken materiaal als ook eventueel te gebruiken gifstoffen en/of chemicaliën. Ook kennis van bedwantsen, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van bedwantsen in uw woning of bedrijf? Bel dan SPM ongediertebestrijding en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw bedwantsen probleem. Wij proberen binnen 24 uur ter plaatste te zijn en gaan gelijk over tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, en om deze reden rekenen wij géén voorrijkosten. Neem nu contact op met SPM ongediertebestrijding voor een echte specialist in bedwantsen bestrijding.

Bedwantsen op een hand na een beet

Diverse bedwantsen op een hand. De persoon is ook gebeten

Bedwantsen aangetroffen in de rand van een dekbed? Bedwantsen bestrijding nodig

Bedwantsen aangetroffen in de rand van een deken

Heb ik bedwantsen?

Bedwantsen verschuilen zich het liefste in naden en kieren. Dit gebeurd veelvuldig in uw slaapkamer, dit komt met name door hun voedingsgedrag. Ze voeden zich het liefste met ons bloed, terwijl wij slapen. Het herkennen van bedwantsen is vaak erg lastig. De favoriete verstopplaatsen van een bedwants zijn over het algemeen voor ons lastig te bereiken. Wel merkt u de aanwezigheid van bedwantsen door de rode, jeukende bultjes op uw lichaam en de bloedvlekjes die ze in uw bed achterlaten. Grote kans dat u dan namelijk gebeten bent door een bedwants. Tijdens de nacht komen deze bedwantsen tevoorschijn en voeden zich dan met uw bloed. Vervolgens zullen de vrouwelijk bedwantsen hun eitjes gaan leggen en zo heeft u binnen no-time een bedwantsenplaag in uw woning.

Zelf bedwantsen bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk niet te doen, dit met name omdat het een van de meest hardnekkigste insecten soorten is die bestaat. Een bedwants opsporen is zeer lastig, ze verstoppen zich met name op plekken die voor ons mensen lastig is te bereiken. Daarnaast is de voortplanting van een bedwants razendsnel, na iedere bloedmaaltijd zullen de vrouwelijke bedwantsen hun eitjes gaan leggen. Veel mensen hebben al eens geprobeerd hun bedwantsen probleem zelf te bestrijden, maar eigenlijk altijd zonder het gewenste resultaat te bereiken. Vaak moest er alsnog een professional hen helpen, voor een bedwantsbestrijding is namelijk enorm veel vakkennis nodig. Twijfel dan ook niet te lang bij het vermoeden van bedwantsen, schakel direct de gecertificeerde professionals in van SPM ongediertebestrijding. Tegen een vast laag tarief helpen wij u graag van uw bedwantsen probleem af.

Bedwantsen bestrijding: Bedwantsen in de rand van een matras

Bedwantsen aangetroffen in de rand van een matras