Last van grauwe veldwantsen?
Bel direct 013-7610160

Grauwe veldwants in huis?
Bel nu 013-7610160

Grauwe veldwantsen bestrijden

De grauwe veldwants is slechts anderhalve centimeter groot maar brengt heel wat met zich mee. Een op het oog klein en onschuldig diertje, maar hij kan behoorlijk stinken als ze zich in het nauw gedreven voelen. Verder is het diertje ongevaarlijk voor mensen. Helaas denken veel mensen dat ze gelijk enorme plagen in huis hebben van bijvoorbeeld kakkerlakken, maar gelukkig is dit niet het geval. 

 

Grauwe veldwants

De grauwe veldwants is net zo’n  grote onbekende als de bladpootrandwants. Ook deze wants is altijd vrij zeldzaam geweest, maar is de afgelopen jaren in steeds groter wordende getalen opgedoken in Nederland. De grauwe veldwants loopt vaak tegen de ramen in huis omhoog, op zoek naar een plek om te overwinteren. De grauwe veldwants vindt onze woningen een uitstekende plek om de winter door te brengen, alles is voorhanden met name een aangename temperatuur. De grauwe veldwants wordt ook wel eens de grauwe schildwants genoemd. Hij is veertien tot zestien millimeter groot en geelachtig grijs tot bruin van kleur. De grauwe veldwants is net als de bladpootrandwants volledig onschuldig. De grauwe veldwants scheidt een stinkende vloeistof af als hij zich bedreigd voelt. Daarom raden wij dan ook aan deze insecten niet te verdrukken of kapot te slaan. Eigenlijk is deze wantsensoort behoorlijk onschadelijk, enkel vervelend. Met name in grote getallen kunnen wij ons voorstellen dat u hier wat aan wil laten doen. Voor meer informatie omtrent bestrijding kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 013-7610160. Of laat uzelf terugbellen door een van onze medewerkers.

 

Waarom zie ik de grauwe veldwants?

De grauwe veldwants gaat op zoek naar een veilige plek om te overwinteren zodra het natter en wat kouder wordt. Net als andere overwinterende insecten zoals de klustervlieg of de bladpootrandwants komen ze hierbij onze woningen binnen. Met de alsmaar beter wordende isolatie van onze huizen, blijft de warmte ook steeds beter binnen. Kortom onze woning is een ideale overwinteringsplek geworden voor dit soort insecten. In tegenstelling tot insecten zoals wespen heeft de grauwe schildwants geen nest, dus u hoeft hier ook niet naarstig naar op zoek te gaan. Om andere grauwe veldwantsen aan te trekken scheiden ze een geurstof uit. Hiermee laat de schildwants aan anderen weten dat er een plek is ontdekt waar ze veilig kunnen overwinteren. Grote kans dan ook dat u waarschijnlijk wel meerdere grauwe veldwantsen of grauwe schildwantsen in huis heeft.

 

 

  ✅ Innovatieve Methode

  ✅ Géén voorrijkosten

  ✅ Laagste prijs garantie

  ✅ All-In prijs

Professionele grauwe veldwants bestrijding

Als u last heeft van grauwe veldwantsen of grauwe schildwantsen en de stofzuiger is niet voldoende, neem dan direct contact op met onze professionele bestrijders. Wij doen onze uiterste best om binnen 24 uur ter plaatse te zijn. Wij hanteren een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Neem nu direct contact op via 013-7610160 of laat uzelf terugbellen door de gecertificeerde ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding.

 

Wat zijn de kosten van een grauwe veldwantsen bestrijding?

Omdat de grauwe veldwants nog niet zo lang voorkomt in Nederland, beginnen wij altijd met een inspectie. Tijdens de inspectie kunnen onze gecertificeerde plaagdier technici bepalen of het ook daadwerkelijk gaat om de grauwe veldwants in uw huis, of toch een ander insect. Tevens kunnen onze professionals u dan voorzien van een aantal tips omtrent een eventuele bestrijding of wering. Wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Wij rekenen daarom altijd een vast laag tarief voor onze bestrijdingen en berekenen géén voorrijkosten. Onze prijs is ten alle tijden een all-in prijs. Kortom géén nare verrassingen achteraf. Hoeveel een bestrijding in uw geval zou kosten hangt met name af van de ernst van uw probleem en de verspreiding hiervan. Dankzij onze innovatieve methodes kunnen wij u wellicht al helpen met uw overlast voor slechts 149,95.  Heeft u in ruime mate overlast van grauwe veldwantsen of grauwe schildwantsen in huis en wilt u meer weten over onze prijzen of onze laagste prijsgarantie, neem dan vrijblijvend contact op met SPM ongediertebestrijding, wij helpen u graag.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Hoe voorkomt u dat grauwe veldwantsen naar binnen komen?

Het is heel lastig om ze geheel buiten een woning te houden. Tenslotte is het een klein en sterk insect dat zich niet zomaar laat tegenhouden in zijn zoektocht naar een veilige plek om te overwinteren. Toch kunt u het een en ander doen om dit insect zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Denk hierbij aan het plaatsen van horren, zodat ze niet binnenkomen via ramen of deuren. Dicht ook zeker grote naden en kieren af, want dit is de ingang bij voorkeur voor de grauwe veldwants. Merkt u dat dit niet voldoende is geweest om ze buiten te houden, kunt u altijd de stofzuiger pakken om een enkel exemplaar te verwijderen. Gaat het om grotere aantallen, kunt u altijd SPM ongediertebestrijding bellen voor een inspectie via telefoonnummer 013-7610160, wij kunnen u dan voorzien van het juiste advies.

 

Verwarring met andere insecten

De grauwe veldwants komt steeds vaker onze woningen binnengedrongen. Omdat het een relatief onbekend insect is, wordt deze vaak verward met andere insecten. Met name de kakkerlak wordt nog weleens geopperd door mensen die de grauwe veldwants in huis hebben gekregen. Maar we kunnen u gerust stellen, want in tegenstelling tot de kakkerlak is dit insect onschadelijk voor u of uw familie. Bent u bang dat het toch een kakkerlak is? Bel dan met 013-7610160, onze medewerkers staan u graag te woord om u uitleg te geven over de mogelijkheden die wij bieden.

 

Herkennen van een grauwe veldwants

De schildwants is 13 tot 16 millimeter groot, dus ongeveer anderhalve centimeter. Ze hebben makkelijk te  herkennen sprieten op hun kop (antennes). Deze zijn zwart wit geblokt. Bovendien is de schildwants mooi gemarmerd van kleur; grijzig en aan de zijkant zwart-wit geblokt. Ze hebben een steeksnuit, maar vallen normaal gesproken geen mensen aan. 

grauwe veldwants? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch