Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden

Vooral in de zomer kunt u de houtworm bijna letterlijk door de houten constructie knagen. Een kloppend, knagend geluid hoort u dan soms. Een ander herkenningspunt zijn de ronde zogenoemde uitvliegopeningen en het "boormeel" dat u in een aantal gevallen op de grond vindt. Wanneer u last heeft van de houtworm, is het belangrijk om dit zo snel als mogelijk te bestrijden. Houtworm zorgt vaak voor grote schade, niemand wordt daar blij van. De experts van SPM ongediertebestrijding staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw houtworm probleem en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu 013-7610160 voor een gratis inspectie door onze erkende houtadviseurs.

 

Nieuwste technieken houtworm bestrijden

Er zijn zeer veel verschillende technieken om houtworm te bestrijden. Welke techniek het meest geschikt is voor u hangt af van waar de houtworm zit en natuurlijk de hoeveelheid aantasting. De meest gebruikte methode is de oppervlaktebehandeling. Bij deze methode wordt het hout behandelt met een speciale bestrijdingsvloeistof. Deze speciale vloeistof moet door het hout worden opgenomen, net zo lang tot het hout verzadigd is. Zo komt u van de houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm. Wij geven standaard tot wel 10 jaar garantie op alle houtworm behandelingen die wij uitvoeren. Er zijn een aantal verschillende houtwormmiddelen die wij tot onze beschikking hebben. De meest gebruikte houtwormmiddelen zijn op basis van kerosine of petroleum. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten. Gelukkig beschikken de professionals van SPM ongediertebestrijding over de nieuwste middelen en de nieuwste technieken. Wij hebben naast de vloeistof op basis van kerosine, ook een vloeistof tot onze beschikking waarbij u slechts 2 tot 3 uur het pand hoeft te verlaten. Dus géén extra kosten meer voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan direct met onze houtwormbestrijders via 013-7610160.

 

Professionele houtwormbestrijding

Ook wanneer u twijfelt of u houtwormen in huis heeft, staan onze professionals voor u klaar. Wacht niet langer en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijders. Onze vakkundige hout adviseurs helpen u graag en staan binnen 24 uur voor u klaar. Voorrijkosten kennen wij niet en ons tarief is altijd laag! Neem direct contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist u terug.

  • Gratis inspectie
  • Géén voorrijkosten
  • Vast Laag Tarief
  • Nieuwste Methode
  • 10 Jaar Garantie

 

Kosten houtwormbestrijding

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 013-7610160, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens deze gratis inspectie onderzoekt onze erkende houtadviseur het te behandelen gebied en inventariseert hij wat de kosten zouden zijn voor een effectieve houtwormbestrijding in uw woning of bedrijf. Op onze houtwormbestrijding geven wij een garantie tot wel 10 jaar, hiervoor krijgt u van ons ook een garantie certificaat. Wij rekenen géén voorrijkosten en willen u binnen 24 uur helpen. Neem daarom contact op met ons of laat u terugbellen door één van onze medewerkers. In overleg met u plannen we een gratis inspectie in. 

 

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Houtwormbestrijding van een verdieping kan bij ons al voor € 295 incl btw. Dus bent u op zoek naar een specialist die goedkoop uw houtworm zal bestrijden. Zoek dan niet verder, en bel SPM ongediertebestrijding.

Neem nu contact op voor een inspectie

Schade als gevolg van houtworm

Schade als gevolg van houtworm

Hoeveel schade kan houtworm aanrichten?

De houtworm richt uiteindelijk zoveel schade aan dat het voor onveilige situaties kan zorgen in uw woning. De aantasting van een dragende constructie in uw woning kan met name voor gevaarlijke situaties zorgen. Vervelend en schadelijk, is het wanneer houtworm meubels of vloeren aantast. Houtwormen zijn dol op hout en boren binnen korte tijd een heel stelsel aan gangen in het hout van uw woning. Wanneer houtworm niet bestreden word, wordt de schade alleen maar groter. Onderneem dus zo snel als mogelijk actie tegen houtworm en wacht niet te lang! Bel nu SPM ongediertebestrijding via 013-7610160

Houtworm zelf bestrijden

Wilt u zelf houtworm bestrijden? Dit raden wij echt af. De middelen die nodig zijn om een goede bestrijding te garanderen, kunt u als particulier niet verkrijgen. De middelen die u wel kunt verkrijgen zijn vaak niet sterk genoeg. Houtwormen nestelen zich het liefste diep in het hout, waardoor het middel hen vaak niet bereikt. Voor het effectief bestrijden van houtworm adviseren wij u om dit professioneel aan te pakken. Wij werken met chemicaliën, waar speciale certificering voor vereist is. Alle ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding beschikken over de juiste certificering, ervaring en middelen om u binnen 24uur van uw probleem af te helpen. Schakel ons nu in zodat de houtworm bestrijding snel en effectief uitgevoerd kan worden. Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden.

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch