Neem nu afscheid van mieren
Direct bestrijden

SPM: Uw mieren specialist

Mieren bestrijden

Mieren komen overal voor. Overlast van mieren kan zowel in uw woning als buiten in uw tuin voorkomen. Mieren bouwen hun nest in de buurt van hun voedsel en brengen dit via vaste routes naar het mierennest. Hiermee veroorzaken de mieren vaak veel overlast en onhygiënische situaties. Wilt u graag van uw mierennest af! Bel met 013-7610160 voor een afspraak of meer informatie. Wij komen binnen 24uur bij u langs en rekenen géén voorrijkosten!

Mieren in huis

Mieren zijn altijd op zoek naar voedsel, met name in het voorjaar zien we ze daardoor ook veelvuldig. Een van de meest favoriete plekken in onze woningen is de keuken, want etensresten zijn altijd te vinden in de keuken. Bijvoorbeeld als de afwas op het aanrecht is blijven staan. Mieren vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op dat ene bord wat nog niet is afgewassen. Mieren zijn zo klein dat ze altijd wel een gaatje weten te vinden om uw huis binnen te komen. Als u één mier in huis heeft aangetroffen, is het spoor voor de andere mieren gemaakt en volgt de rest van de mierenkolonie al snel dezelfde route. Iedereen heeft wel eens mieren in huis gehad, en iedereen heeft weleens mierenlokdoosjes vanuit de bouwmarkt geplaatst. Helaas is een mierenlokdoosje niet voldoende. Alleen de werksters van het nest kunnen dan worden bestreden. Maar de echte oorzaak van de overlast niet, dat is namelijk de koningin. SPM ongediertebestrijding kan u daarbij helpen. Door de inzet van de juiste middelen en de juiste kennis kan uw overlast tot het verleden gaan behoren. Bel direct 013-7610160 voor meer informatie of een inspectie. Wij komen graag bij u langs om uw overlast te bestrijden.

Mierennest

Als u last heeft van mieren in uw huis of bedrijf, dan is er ergens in de buurt een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen vaak een erg groot nest. Van daaruit creëren de mieren vaste routes naar hun voedsel. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Ziet u kleine hoopjes zand op uw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in uw tuin zit.

Hoe wij werken

Als u gebruik maakt van onze inspectie, komen onze gecertificeerde ongediertebestrijders de ernst van uw mierenoverlast vaststellen. Hierbij zullen onze specialisten determineren welk type mier voor uw overlast zorgt en kunnen zij een mogelijk bestrijdingsplan opstellen. Daarnaast zullen zij u ook voorzien van een aantal tips en adviezen. Géén enkele mierenbestrijding is standaard en uw mierenplaag kan dus ook niet opgelost worden met een standaard pakket en/of een standaard bestrijding. Indien gewenst kunnen onze specialisten direct overgaan tot bestrijding van uw mieren overlast. Onze ongediertebestrijders werken oplossingsgericht en zullen het plan aanpassen naar uw wensen en situatie. Bel nu 013-7610160 voor een inspectie of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

 


Kosten professionele mierenbestrijding

Na een inspectie zullen onze ongediertebestrijders een all-in prijs voor u maken. De kosten van professionele mierenbestrijding hangen af van het aantal mierennesten die bestreden moeten worden, en dus de hoeveelheid materiaal dat onze mierenbestrijder moet gebruiken. Mieren bestrijden is bij ons al mogelijk voor € 85,- inclusief btw. Nog een voordeel voor u: wij rekenen géén voorrijkosten

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Doe-het-zelf mieren bestrijding

 

Iedereen heeft het weleens zelf geprobeerd: mieren bestrijden. Oplossingen zoals kokend water gieten, spuitbussen en poeders van de bouwmarkt bieden een tijdelijke verlichting maar lossen het probleem niet echt op. Het probleem zit namelijk dieper: om een succesvolle bestrijding uit te voeren, is het belangrijk de koningin te doden. Deze dame verstopt zich heel erg goed. Bel direct met 013-7610160 voor meer informatie omtrent inspectie en/of prijzen voor mierenbestrijding.

 

Kunt u mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten de deur te houden. Zorg ervoor dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de mieren door naar binnen kunnen komen. Mieren komen graag in onze keukens, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en probeer de weg vanuit de tuin te blokkeren voor mieren. Het is met name belangrijk dat voedingsmiddelen met veel suiker goed op te bergen, denk bijvoorbeeld aan kunststof kratten. Heeft u ondanks deze maatregelen toch last van mieren? En wilt u ze laten bestrijden? Bel dan direct met 013-7610160 voor een inspectie.

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch