Vervelende vliegende insecten, zoals vliegen, kunnen niet altijd bestreden worden met een chemische bestrijding. In dit soort gevallen raden wij aan om te kiezen voor een vliegenlamp. Uiteraard is er nogal een verschil tussen de vliegenlampen die verkrijgbaar zijn bij de winkel om de hoek en de vliegenlampen die wij aan bieden. Bij ons zijn de onderstaande modellen verkrijgbaar. Wilt u graag meer informatie over de vliegenlampen, neem dan contact op met SPM ongediertebestrijding.

 

IGLU Vliegenlamp

De IGLU vliegenlamp is een design vliegenlamp in combinatie met een lijmplaat. Hierdoor wordt de vangst van vliegende insecten aan het oog onttrokken. Dit model is zowel ergens staande te plaatsen, als op te hangen met het meegeleverde systeem. Juist vanwege zijn design element is de IGLU vliegenlamp een aantrekkelijk model voor zowel de particuliere als professionele gebruiker.

De lamp beschikt over een 20watt PL UV-A lamp, en wordt standaard geleverd met lijmplaat en ophangsysteem. De IGLU is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, blauw, geel en RVS en bij onze medewerkers verkrijgbaar voor slechts € 79,95 inclusief btw. Deze lamp is onder andere verkrijgbaar via de webshop: Bestrijdingsproducten.nl

 

Sunburst vliegenlamp

De sunburst vliegenlamp is ontworpen voor plaatsen waar vliegencontrole aan het oog onttrokken dient te worden. Zijn elegante en decoratieve ontwerp verbergt de lijmplaat en insectenvangst. Discreet, stijlvol en milieuvriendelijk. De Sunburst is ideaal voor hotels, restaurants, bars en winkels. Deze volledige metalen lamp kan op een tafel worden geplaatst of op een wand gemonteerd. Afmetingen (H x B x D): 31 x 23 x 10cm, Gewicht: 2,5kg, Vangbereik: wandmontage / vrijstaand: 35m2, Tube: 1 x 20 BL compact tube, Gevoed door een elektronische ballast.

De sunburst vliegenlamp is bij SPM ongediertebestrijding verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Sunburst Zwart       Sunburst Zilver grijs Sunburst Wit Sunburst Bamboo

De prijs van deze vliegenlamp is € 149,95 inclusief btw. Indien benodigd zijn extra lijmplaten altijd verkrijgbaar. De lijmplaten zijn verpakt per 3 stuks en kosten € 12,50 inclusief btw. Deze lamp is onder andere verkrijgbaar via de webshop: Bestrijdingsproducten.nl

 

Sunburst TAB vliegenlamp

De Sunburst® TAB is de laatste nieuwe toevoeging aan het Sunburst assortiment en ook verkrijgbaar bij SPM ongediertebestrijding. Hij is bestemd voor gebruik in de horeca en kan in de meest uiteenlopende gebieden geplaatst worden zoals bv. in keukens, lunchrooms, restauratiezalen, café’s, etc... Het geborstelde RVS paneel schermt de lijmplaat af voor een discrete vliegenvangst. De Sunburst® TAB kan zowel horizontaal als verticaal tegen de muur gemonteerd of aan het plafond worden opgehangen. De hoogwaardige 24 Watt compact tube, aangedreven door een elektronische ballast en ondersteund door een aluminium reflector, garandeert een optimale beheersing van vliegende insecten en minder elektriciteitskosten. Afmetingen (H x B x D): 25,5 x 42,5 x 10 cm, Gewicht: 1,2 kg, Vangbereik: wandmontage / plafondmontage: 50 m2, Afwerking: RVS, Tube: 1 x 24 Watt compact tube, Gevoed door elektronische ballast.

Sunburst TAB


Chameleon Sirius vliegenlamp

De Chameleon® Sirius is een nieuwe, elegante unit die speciaal ontworpen is voor gebruik in allerhande ruimten die toegankelijk zijn voor het grote publiek. Deze smaakvolle vliegenlamp, beschikbaar in verschillende kleuren en geschikt voor zowel horizontale als verticale ophanging is uiterst geschikt voor gebruik in restaurants, café’s of hotels. De Sirius beschikt over unieke 14-Watt Quantum shatterproof tubes die aangedreven worden door een elektronische ballast voor een professionele en milieuvriendelijke vliegencontrole. Afmetingen (H x B x D): 19 x 58 x 12 cm, Gewicht: 2,7kg, Vangbereik: wandmontage: 60m2, Tubes: 2 x 14 Watt Quantum shatterproof tubes, shatterproof coating van industriestandaard FEP, Gevoed door elektronische ballast (geen starters). Wilt u meer informatie over deze unit neem dan contact op met SPM ongediertebestrijding. Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren:

Chameleon Sirius wit   Chameleon Sirius zwart

Bij SPM ongediertebestrijding is de Chameleon® Sirius verkrijgbaar voor € 395,- inclusief btw. Indien extra lijmplaten gewenst zijn, zijn deze verkrijgbaar voor € 33,50 inclusief btw, voor een verpakking van 6 stuks.

 

Collectie vliegenlampen

Voor ieder probleem is er een vliegenlamp verkrijgbaar, onze  bestrijdingstechnici kunnen u meer vertellen over onze collectie. Staat uw vliegenlamp hier niet bij, geen nood. Er zijn nog veel meer vliegenlampen verkrijgbaar. Bel nu SPM ongediertebestrijding en informeer naar uw vliegenlamp.