Laat wespenbestrijding over aande professionals van SPM ongediertebestrijding

Wespen leven veelal in groepen bij elkaar in een wespennest. Als voeding gebruiken wespen met name voedingsmiddelen rijk aan suiker en eiwitten. Een wespennest kan worden gebouwd op veel verschillende plekken zoals in een verlaten muizennest, in de grond, schuur, spouwmuur of onder een dak. Om een wespennest te maken knagen de wespen aan hout, rietmatten e.d om hier een papje van te maken. Hiermee maken ze vervolgens de nest uitbreidingen. Een wespennest wordt in het algemeen slechts 1 seizoen bewoond. Heeft u een actief wespennest aangetroffen? Bel dan 013-7610160 voor een wespen bestrijding.

Wespenoverlast

Wespenoverlast komt in verschillende soorten en maten voor. Alleen het zien van wespen zorgt vaak al voor onrust bij mensen. De grootste angst is om een de steek van een wesp te krijgen. Een wespensteek kan gevaarlijk zijn, zeker als u in de mond gestoken wordt of wanneer u overgevoelig of allergisch voor wespengif bent. Ervaart u wespenoverlast als gevolg van een wespennest, bel dan direct 013-7610160. De ervaren ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding verwijderen uw wespennest snel en effectief.

Wespen kunnen voor veel overlast zorgen. Laat uw wespen bestrijden door een professionele wespenbestrijder

De professionele wespen­bestrijder

Heeft u last van een wespennest, schakel dan altijd de professionele ongediertebestrijder in. SPM ongediertebestrijding beschikt over de juiste ervaring en middelen om uw overlast snel en effectief te verhelpen. In de meeste gevallen merkt u het verschil al na 24 uur. Onze bestrijdingstechnici zijn zo bedreven en ervaren op het gebied van wespen bestrijding....... Dat wij daarom 100% garantie geven op onze wespenbestrijding. Wilt u meer weten over onze garantie regeling, vraag hiernaar bij uw bestrijdingsdeskundige of bel ons via 013-7610160. Indien u liever word gebeld door een van onze bestrijders, laat dan uw gegevens achter.

  • Géén Voorrijkosten
  • Vast Laag Tarief
  • 100% Garantie
  • Snel & Effectief

Kosten wespen bestrijden

Wilt u SPM ongediertebestrijding inschakelen om van uw wespenoverlast af te komen? Wij bieden u altijd een 100% seizoensgarantie, zo weet u zeker dat u van uw wespennest af komt. De totale kosten voor de bestrijding van een wespennest hangen met name af van waar het nest zich bevind. Wilt u graag meer weten over de prijzen omtrent wespenbestrijding en wat het in uw geval zou kosten, bel dan direct met 013-7610160.

 

Spoedservice wespen­bestrijding

Soms is er wespenbestrijding met spoed nodig. Bijvoorbeeld als de wespen mensen reeds hebben aangevallen, of het wespennest zich bevindt op een locatie waar het direct gevaar kan opleveren. Bij SPM ongediertebestrijding is het mogelijk om met spoed een wespenbestrijding uit te laten voeren.

Voor een spoed wespenbestrijding rekenen wij wel een toeslag als dit nog op dezelfde dag uitgevoerd dient te worden.

Wespenbestrijding is ook mogelijk in het weekend, hiervoor rekenen wij ten alle tijden een weekend toeslag.

Wespennest verwijderen moet je overlaten aan SPM ongediertebestrijding

Wespennest verwijderen

Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil is tussen wespen bestrijden en een wespennest verwijderen. Het is namelijk erg belangrijk dat de wespen die in het nest zitten, allemaal dood zijn. Anders is er een erg grote kans dat de wespen onrustig en agressief zodra het nest weggehaald wordt. U kunt uiteraard het wespennest ook laten zitten. In dit geval moeten de wespen wel bestreden worden, zodat er geen overlast meer plaats zal vinden. Een niet actief wespennest kan namelijk geen kwaad. In veel gevallen zitten wespennesten op een lastige plek en is het wespennest verwijderen erg moeilijk. De overlast van een wespennest komt met name door de actieve wespen. Als de wespen bestreden zijn, is de overlast vaak verholpen. Een wespennest wordt eigenlijk nooit door wespen opnieuw gebruikt, dus hoeft men niet bang te zijn dat de wespen weer terugkomen op dezelfde plek. Een wespennest verwijderen kan ook door de gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding gedaan worden. Hiervoor kunt u altijd een prijsopgave vragen. Het bestrijden van een wespennest kan al binnen 24 uur, tegen een vast laag tarief. Voor meer informatie bel met 013-7610160, of maak direct een afspraak.

 

Hoe ontstaat een wespen­nest?

Wespen zorgen vooral in de zomermaanden voor overlast. In de herfstmaanden blijven alleen de jonge, bevruchte vrouwtjes in leven, de rest van het wespennest (waaronder de koningin) sterft dan. De jonge vrouwelijke wespen overwinteren alleen op een voor hen prettige plek. De jonge koningin  zet aan het begin van het voorjaar  haar eitjes af in eicellen van het door haar gebouwde begin van een nest. Hierin legt ze dan ongeveer 20 eitjes. Uit deze eitjes komen larven die door de koningin worden gevoed. Na verpopping veranderen de larven in werksters. De werksters zijn in werkelijkheid onvruchtbare vrouwelijke wespen. Zij zorgen voor het voeden van alle larven en de koningin, het verder bouwen van het nest en de verdediging hiervan. Zodra de werksters er zijn, vliegt de koningin niet meer uit en blijft eitjes leggen in de raten die opnieuw zijn aangelegd door de werksters. In augustus /  september komen de vruchtbare vrouwtjes en mannetjes pas uit de poppen. Zij verlaten het nest om te paren waarna de mannetjes spoedig na de paring sterven. In de herfst overleven weer alleen de bevruchte vrouwtjes die de cyclus voortzetten.