Muizen bestrijding nodig?
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Over ons

Professionele Ongediertebestrijding 

SPM ongediertebestrijding biedt u diverse oplossingen op het gebied van ongediertebestrijding. Dankzij de jarenlange ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Wij zijn actief in een groot werkgebied, waardoor wij altijd in de buurt zijn om u snel en effectief van dienst te zijn bij ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Onze werkwijze

Neem contact met ons op via tel. 013-7610160 of vul ons contactformulier in en geef uw probleem of vraag door aan onze ongediertebestrijder. Afhankelijk van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In veel gevallen is het mogelijk om een inspectie in te plannen. Bij deze inspectie komen wij bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan. Wanneer u dit wenst, gaan wij tijdens deze afspraak gelijk over tot bestrijding van uw ongedierte.

Bij overlast van ongedierte wilt u er zo snel als mogelijk afscheid van nemen. Daarom wilt u een professional die dit snapt. Het gespecialiseerde team van SPM ongediertebestrijding helpt u graag met het creëren van een ongedierte vrije leefomgeving. Bel direct met 013-7610160 en een van onze ongediertebestrijders komt bij u een grondige inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie zal onze specialist de omgeving van uw woning en/of bedrijf observeren en inspecteren, waarbij wij een inzage krijgen in de omvang van de overlast van uw ongedierte probleem. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij u dan voorzien van een goed advies. Ook als aanvankelijk twijfels hebt over de noodzaak van ongediertebestrijding. SPM ongediertebestrijding biedt diverse oplossingen aan op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dankzij de ruime ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle risico’s en problemen die ongedierte met zich mee kunnen brengen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en een doortastende houding ten opzichte van ongedierte. Informatie is in onze ogen zeer belangrijk. Als u meer weet over een situatie, kunt u hier betere beslissingen over nemen en beter naar handelen. Wilt u graag meer weten? Bel dan 013-7610160 voor meer informatie.

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Werkgebied

De specialisten van SPM ongediertebestrijding zijn altijd dicht bij u in de buurt. Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn om u te helpen met uw ongedierte probleem. Wij werken in de provincie Noord-Brabant en zijn met name actief in de gemeenten Asten, Baarle-Nassau, Bavel, Bergeijk, Berkel-Enschot, Bladel, Breda, Chaam, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop-Mierlo, Gilze-Rijen, Goirle, Heeze-Leende, Helmond, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Oosterhout, Reusel-De Mierden, Riethoven, Someren, Tilburg, Udenhout, Ulvenhout, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Waalwijk.

Staat uw gemeente er niet bij? Geen zorgen! Wanneer uw woning of bedrijf in Noord-Brabant of Limburg gevestigd is, kan SPM ongediertebestrijding u vast helpen, maar ook daarbuiten kunnen wij u helpen. SPM ongediertebestrijding heeft de nodige partners waar wij mee samenwerken, u kunt dus gebruik maken van de service van SPM ongediertebestrijding waar u ook woont. Bel voor de zekerheid met tel. 013-7610160 of vul het contactformulier in. 

  

Wanneer kan ik contact opnemen?

Ongedierte komt overal voor. Behalve de nodige hinder en grote economische schade, kan het ook behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Onze bestrijdingstechnici weren en bestrijden voor zowel bedrijven als particulieren alle soorten ongedierte, vanzelfsprekend met respect voor de omgeving en het milieu. Of u nu overlast heeft van bedwantsen, van mieren, kakkerlakken, of wespen. Ook voor de bestrijding van knaagdieren zoals muizen, bent u bij SPM ongediertebestrijding aan het juiste adres.

 

Onze websites

SPM ongediertebestrijding beschikt over een aantal websites welke u kunt bezoeken in verband met uw probleem. Denk aan bijvoorbeeld www.wespenman.nl voor uw wespen probleem. Of bent u specifiek aan het zoeken naar een muizenbestrijder, kijk dan eens op www.muizenman.nl Ook voor houtworm problemen hebben wij een speciale site ontwikkeld: www.houtworm-specialist.nl of bij bedwantsen kunt u ook terecht bij www.bedwantsen-specialist.nl Uiteraard kunnen we onze bedrijfswebsite niet vergeten: www.de-ongediertebestrijder.nl Kortom, SPM ongediertebestrijding kan u altijd helpen.

 

Samenwerkingen

SPM ongediertebestrijdingen werkt samen met de volgende organisaties:

Logo CPMV                Beoordelingen SPM         Bestrijdingsproducten.nl

 

      wespenman  muizenmanHoutworm-Specialist samenwerking