Muizen bestrijding nu €85,-
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Over ons

Pofessionele Ongediertebestrijding 

SPM ongediertebestrijding biedt u diverse oplossingen op het gebied van ongediertebestrijding. Dankzij de jarenlange ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Wij zijn actief in een groot werkgebied, waardoor wij altijd in de buurt zijn om u snel en effectief van dienst te zijn bij ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Onze werkwijze

Neem contact met ons op via tel. 013-7610160 of vul ons contactformulier in en geef uw probleem of vraag door aan onze ongediertebestrijder. Afhankelijk van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In veel gevallen is het mogelijk om een gratis inspectie in te plannen. Bij deze gratis inspectie komen wij bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan. Wanneer u dit wenst, gaan wij tijdens deze afspraak gelijk over tot bestrijding van uw ongedierte.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Werkgebied

De specialisten van SPM ongediertebestrijding zijn altijd dicht bij u in de buurt. Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn om u te helpen met uw ongedierte probleem. Wij werken in de provincie Noord-Brabant en zijn met name actief in de gemeenten Asten, Baarle-Nassau, Bavel, Bergeijk, Berkel-Enschot, Bladel, Breda, Chaam, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop-Mierlo, Gilze-Rijen, Goirle, Heeze-Leende, Helmond, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Oosterhout, Reusel-De Mierden, Riethoven, Someren, Tilburg, Udenhout, Ulvenhout, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Waalwijk.

Staat uw gemeente er niet bij? Geen zorgen! Wanneer uw woning of bedrijf in Noord-Brabant gevestigd is, kan SPM ongediertebestrijding u vast helpen. Bel voor de zekerheid met tel. 013-7610160 of vul het contactformulier in.

  

Wanneer kan ik contact opnemen?

Ongedierte komt overal voor. Behalve de nodige hinder en grote economische schade, kan het ook behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Onze bestrijdingstechnici weren en bestrijden voor zowel bedrijven als particulieren alle soorten ongedierte, vanzelfsprekend met respect voor de omgeving en het milieu. Of u nu overlast heeft van bedwantsen, van mieren, kakkerlakken, of wespen. Ook voor de bestrijding van knaagdieren zoals muizen, bent u bij SPM ongediertebestrijding aan het juiste adres.

 

Onze websites

SPM ongediertebestrijding beschikt over een aantal websites welke u kunt bezoeken in verband met uw probleem. Denk aan bijvoorbeeld www.wespenman.nl voor uw wespen probleem. Of bent u specifiek aan het zoeken naar een muizenbestrijder, kijk dan eens op www.muizenman.nl Ook voor houtworm problemen hebben wij een speciale site ontwikkeld: www.houtworm-specialist.nl of bij bedwantsen kunt u ook terecht bij www.bedwantsen-specialist.nl Uiteraard kunnen we onze bedrijfswebsite niet vergeten: www.de-ongediertebestrijder.nl Kortom, SPM ongediertebestrijding kan u altijd helpen.

 

Samenwerkingen

SPM ongediertebestrijdingen werkt samen met de volgende organisaties:

Logo CPMV          Branche organisatie             Beoordelingen SPM         SPM ongediertebestrijding; partner ongediertebestrijden.com