SPM ongediertebestrijding is specialist in preventie en bestrijding van ongedierte. Zowel particulier als bedrijfsmatig kan men bij ons terecht voor de oplossing van een ongedierteprobleem. Of het nu gaat om muizen, ratten, wespen, bedwantsen, vlooien of houtworm. Onze specialisten maakt het niet uit of het gaat om knaagdieren of insecten. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici lossen uw ongedierte problemen zo spoedig als mogelijk op. Uitstekend getraind, geschoold en uitgerust zijn wij ongedierte altijd een stap voor.

Medewerkers van SPM ongediertebestrijding zijn integer, collegiaal, informeel, oplossingsgericht, innovatief maar bovenal klant- en servicegericht.  

 

Full-Time Servicemedewerker / Ongediertebestrijding M/V 

Vanwege uitbreiding van ons team in  regio Noord Brabant zijn wij op zoek naar service medewerkers buitendienst.

Het is een afwisselende functie, waarin je mooie bedrijven bezoekt en soms bijzondere ontmoetingen hebt met klanten (van zowel bedrijven als particulieren). Jij bent zowel het aanspreekpunt voor de klanten, en degene die onze klanten op deskundige wijze moet adviseren.

Hoe ziet een werkdag bij SPM ongediertebestrijding eruit? De klanten adviseer je over ongedierte preventieve wering mogelijkheden. Je stelt een bestrijdingsplan op en bespreekt met de klant alle ins & outs hiervan. Je treft vervolgens alle maatregelen om (eventueel) ongedierte te bestrijden en dit in de toekomst te voorkomen. Dus kortom: sta jij stevig in je schoenen en zie je het als een uitdaging om samen met de klant een ongediertevrije omgeving te creëren, dan is deze functie jouw op het lijf geschreven. Hiernaast gaat om een zelfstandige functie, je hebt flexibele werktijden en veel vrijheid.

Voor deze functie moet je creatief zijn in het vinden van oplossingen, om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Doorzettingsvermogen, praktisch nadenken en een stevige speurneus kan je in dit werk ook goed gebruiken.

Je komt in jouw werk regelmatig bij de mensen thuis, maar je kunt een uur later in gesprek zijn met de manager van een groot bedrijf. Effectief communiceren in verschillende situaties is dus van groot belang. Jouw doel is om de klant te motiveren om datgene te doen wat noodzakelijk is.

 

Wat bieden wij?

 • Zeer afwisselende en zelfstandige baan
 • Een stimulerende en informele werksfeer
 • Marktconform salaris + aantrekkelijk bonussysteem
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

 

Functie eisen

 • Je bent per direct beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar
 • In bezit van rijbewijs B (minimaal 2 jaar)
 • Bij voorkeur in bezit van vakbekwaamheidsdiploma
 • Commerciële instelling en klant gericht denken
 • Zeker geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 KM van Hilvarenbeek

 

Bedrijfsprofiel

SPM ongediertebestrijding  is een jong ambitieus bedrijf gespecialiseerd op het gebied van ongediertepreventie. We zijn een snelgroeiend klant- en servicegericht bedrijf.

Lijkt deze functie van servicemedewerker / ongediertebestrijder je wat? Stuur dan binnen 10 dagen jouw motivatiebrief en CV naar info@de-ongediertebestrijder.nl t.a.v. dhr. N. Schreppers

Voor vragen over deze vacature kunt u bellen naar 013-7610160, of een mail sturen naar info@de-ongediertebestrijder.nl