Wil jij graag wat extra geld verdienen in de vakantie? Werken met veel vrijheid en zonneschijn? Na de zomermaanden er misschien ook nog een bijbaan aan overhouden? Dan kun je tijdens de zomermaanden bij ons aan het werk als wespenbestrijder. Interesse, lees dan snel verder.

 

OVER SPM ongediertebestrijding

SPM ongediertebestrijding is specialist in preventie en bestrijding van ongedierte. Zowel particulier als bedrijfsmatig kan men bij ons terecht voor de oplossing van een ongedierteprobleem. Of het nu gaat om muizen, ratten, wespen, bedwantsen, vlooien of houtworm. Onze specialisten maakt het niet uit of het gaat om knaagdieren of insecten. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici lossen uw ongedierte problemen zo spoedig als mogelijk op. Uitstekend getraind, geschoold en uitgerust zijn wij ongedierte altijd een stap voor.

Medewerkers van SPM ongediertebestrijding zijn integer, collegiaal, informeel, oplossingsgericht, innovatief maar bovenal klant- en servicegericht.  

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Als je onderstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden, pas jij in ons team!

  • Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je bij ons aan de slag in de maanden juni-juli-augustus;
  • Ben je flexibel inzetbaar, en beschikbaar in de weekenden?
  • Beschik je over een rijbewijs B?
  • Woon je in omgeving Tilburg?
  • Ben je bereid om een cursus te volgen voor vakbekaamheid?
  • Ben je beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus?

 

WAT GA JE DOEN?

Gedurende een werkdag bezoek je diverse klanten met de bedrijfswagen, waarbij je hen helpt en adviseert met betrekking tot ongedierte. Tijdens de maanden juni, juli en augustus houdt je je vooral bezig met de bestrijding van wespen, en het adviseren van mensen over wespen. Klanten blij en tevreden achterlaten na een bestrijding is het doel.

 

ONS AANBOD

Hard werken wordt bij goed beloond! Je krijgt:

  • Een prima salaris, afhankelijk van leeftijd en beschikbaarheid
  • Interne en Externe opleidingen
  • Vond je je vakantiebaan bij ons zo leuk dat je eigenlijk wilt blijven? Dan kijken we na de vakantie samen naar de mogelijkheden

 

Wil je als vakantiewerker aan de slag? Stuur dan jouw CV en eventueel een korte motivatie op naar info@de-ongediertebestrijder tav Nick Schreppers.

Om je een goed beeld te geven van het vakantiewerk, zullen we je bij interesse uitnodigen voor een gesprek en een dag waarbij je kunt meerijden met een van onze ongediertebestrijders.

 

Wij wensen je nog veel succes met de laatste proefwerken, examens en/of tentamens.