Boktor bestrijding

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van boktor bestrijden

Heeft u te maken met boktor in uw huis of bedrijfspand? Bij SPM Ongediertebestrijding bieden we doeltreffende oplossingen voor boktorbestrijding. Onze professionele aanpak is ontworpen om snel en efficiënt boktorren te elimineren, en zo verdere schade aan houten structuren te voorkomen.

Boktorren vormen een bedreiging voor houten constructies door hun vermogen om gangen te graven tijdens hun larvale fase. De larve van een boktor wordt gezien als verpulveraar van hout. Dit is dan ook het grote verschil met bijvoorbeeld houtworm. Schade aangericht door boktor kan aanzienlijk zijn. Dit kan leiden tot verzwakking van het hout en zelfs tot structurele schade als er niet snel wordt ingegrepen.

Het is essentieel om tekenen van een potentieel boktor probleem te herkennen. Enkele veelvoorkomende tekenen zijn:

 1. Boormeel: Fijn zaagsel of boormeel (bijna poeder) rondom hout is vaak een indicatie van boktor.

 2. Uitvliegopeningen: Ovale openingen in het houtoppervlak, vaak ongeveer 6 tot 9 millimeter in diameter, duiden op het uitvliegen van volwassen boktorren.

 3. Verzwakt hout: Hout dat verzwakt is door een boktor larve brokkelt vaak af, en vertoont hierbij veel poeder. Men beschrijft vaak ook hele stukken hout die los laten.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
SPM ongediertebestrijding komt bij u kijken voor een vrijblijvende offerte
013-2084073
Voorkom verdere schade
Boktor kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen boktor
Vorige slide
Volgende slide

Waarom boktor bestrijden door SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in boktor bestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van boktor bestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om boktor bestrijden.
 • Grondige Inspecties: Onze grondige inspecties stellen ons in staat om de kern van het probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat er altijd een juiste oplossing is voor het probleem.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door boktor snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Na boktor bestrijden bieden wij standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle boktor bestrijding.

Boktor bestrijding

Oppervlakte behandeling tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie*
 • *Alleen in combinatie met injectie

Boktor bestrijding

Injectie, per aangetaste balk tot 4 meter
100 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • All inclusive prijs
 • Laagste prijs garantie
 • 10 jaar garantie*
 • *Niet mogelijk zonder oppervlakte behandeling

Extra m2

Oppervlakte behandeling boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie*
 • *Alleen in combinatie met injectie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie
Vorige slide
Volgende slide

Laat professionals uw boktor bestrijden 

Boktorren kunnen ernstige schade aanrichten aan houten structuren in en rondom uw huis. Het is van groot belang om snel en doeltreffend op te treden zodra u tekenen van boktor opmerkt. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de zorgen die gepaard gaan met boktorproblemen en bieden we professionele oplossingen voor effectieve boktorbestrijding. Wij zullen u altijd voorzien van een eerlijk en gedegen advies, naast een offerte met onze laagste prijs garantie. Laat uzelf overtuigen en laat uw boktor bestrijden over aan de experts op het gebied van houtaantasters. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Er is nogal wat verschil tussen een aantasting door houtworm of door boktor. Boktor is een verpulveraar, waar houtworm kleine gaatjes achterlaat in het hout. Meer weten over houtworm? Kijk dan hier

De aanwezigheid van boktor is vaak te herkennen aan boormeel, vaak zo fijn als poeder. Daarnaast zien wij ook vaak dat hout hele stukken missen, of dat de gangen van de boktor larve zelfs zichtbaar zijn.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij bestrijding van boktor komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige situatie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtaantasters in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen boktor. Het is eventueel mogelijk dat u zelf meubels behandeld met een middel zoals verkrijgbaar bij Bestrijdingsproducten.nl

Boktor bestrijden is zeer verstandig. De larve van de boktor kan aanzienlijke schade veroorzaken aan houten constructies, met alle gevolgen van dien.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige boktor bestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere boktor bestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een oppervlakte behandeling tot 50 m2, hierbij telt u nog de aangetaste balken bij op. Hiervoor rekenen wij €100 per balk tot 4 meter.

Boktor kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van boktor. De kosten van een preventieve of een curatieve boktor bestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.

Hoewel het mogelijk is om zelf boktorren te bestrijden, is het vaak aan te raden om een professionele ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen. Boktorren kunnen zich diep in houten structuren nestelen, waardoor het moeilijk kan zijn om ze effectief te verwijderen zonder de juiste kennis, ervaring en apparatuur.