Houtworm­bestrijding

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding

Houtwormen kunnen een ernstige bedreiging vormen voor de structurele integriteit van houten constructies in huizen en gebouwen. Het is essentieel om tijdig en effectief in te grijpen om verdere schade te voorkomen. Bij SPM Ongediertebestrijding zijn we gespecialiseerd in houtwormbestrijding en bieden we uitgebreide oplossingen om uw eigendommen te beschermen.

Houtwormbestrijding door een professional

Houtwormbestrijding is een gespecialiseerde taak die professionaliteit en expertise vereist. Bij SPM Ongediertebestrijding zijn we trots op onze bewezen successen in het beschermen van huizen en gebouwen tegen de schadelijke effecten van houtwormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een grondige inspectie en een op maat gemaakte oplossing om uw woning te beschermen. Bij SPM Ongediertebestrijding staan we klaar om u te helpen bij al uw houtwormproblemen.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Laat uzelf terugbellen

Gratis Inspectie en vrijblijvende offerte

Bij houtworm problemen denkt men altijd gelijk aan het ergste. Met name als het gaat om de kosten van houtwormbestrijding krijgt men het benauwd. Bij SPM Ongediertebestrijding bieden we een GRATIS inspectie aan, omdat we geloven dat een goede start essentieel is voor een effectieve oplossing. Tijdens de inspectie zal onze aanwezige medewerker met u alle in en outs doornemen, zodat u ook de juiste offerte van ons kunt ontvangen.

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtwormbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Gratis Inspectie: Voordat er houtwormbestrijding kan plaatsvinden is het verstandig om een inspectie te laten plaatsvinden. De inspectie is volledig gratis zodat wij een juiste offerte voor u kunnen opstellen
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • All-Inclusive Prijs: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie, dit blijkt ook uit onze tarieven. Géén Voorrijkosten, Vaste bedragen voor werkzaamheden.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide

Effectieve Houtworm­bestrijding

Houtwormen, de larven van houtaantastende insecten, voeden zich met hout en kunnen ernstige schade aanrichten. Het is van belang om de tekenen van een houtworm aantasting te herkennen, zoals kleine gaatjes in het houtoppervlak, zaagsel rondom het gebied waar houtworm actief is en verzwakt hout. Maar maak u geen zorgen, onze experts zijn hier om u te helpen met een gratis inspectie en maatwerk oplossingen voor uw houtworm probleem. 

Waarom wachten tot het probleem erger wordt? Bescherm uw woning en uw bezittingen met de professionele houtwormbestrijdingsdiensten van SPM Ongediertebestrijding. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis inspectie te plannen en laat ons u helpen. Een verkennende inspectie voor houtwormbestrijding is geheel gratis (met uitzondering van aan en verkoop van een object), en wij rekenen géén voorrijkosten. 

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Er is nogal wat verschil tussen een aantasting door houtworm of door boktor. Boktor is een verpulveraar, waar houtworm kleine gaatjes achterlaat in het hout. Meer weten over boktor? Kijk dan hier

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk. Voor houtwormbestrijding bel je SPM ongediertebestrijding

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm. Het is vaak wel mogelijk dat u een meubel zelf behandeld. U kunt kleine hoeveelheden houtwormmiddel verkrijgen bij de webshop

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een houtwormbestrijding tot 50 m2.

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant, en ook buiten Brabant zijn wij tussendoor te vinden. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Laat je houtworm bestrijden
Lees meer
Houtworm herkennen: Hoe herken ik een houtaantaster
Lees meer
Houtworm op Zolder
Lees meer
Houtworm in schuur of garage
Lees meer