Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 013-7610160

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 013-7610160

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm­bestrijding

Bent u op zoek naar een professional die voor u de strijd aan kan gaan met houtworm? Houtworm is een vervelend probleem, wat zelfs voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Met houtworm weet u namelijk zeker dat er flink van uw houten constructie, maar ook uw houten meubelen gegeten gaat worden. Als u houtworm zijn gang laat gaan, dan kan het gevolg zomaar zijn dat een constructie instabiel wordt. Als u dit ook wilt voorkomen, dan raden wij u aan om SPM ongediertebestrijding in te schakelen. Bij ons bedrijf vindt u specialisten die wel raad weten met houtwormen.

 

Direct hulp met houtworm bestrijden?

✅ Gratis Inspectie

✅ Géén voorrijkosten

✅ Laagste prijs garantie

✅ 10 jaar garantie

Vermoedt u last te hebben van houtworm in huis? Schakel dan zo snel mogelijk hulp in van de bestrijders van SPM ongediertebestrijding in! Als CPMV-gecertificeerd bedrijf kunnen we u van een passende oplossing voorzien om uw houtworm probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen! Wacht dus niet te lang met het bestrijden van houtworm en bel SPM ongediertebestrijding voor een gratis inspectie. Wilt u graag meer informatie over onze prijzen of onze werkwijze? Bel dan 013-7610160.

 

Kosten houtwormbestrijding

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 013-7610160, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens de gratis inspectie kijken onze specialisten naar de omvang van de aantasting en hoe dit het beste kan worden verholpen. Tevens kan onze houtwormbestrijder u dan een duidelijk beeld geven van de kosten voor houtwormbestrijding in uw geval. Standaard geven wij tot wel 10 jaar garantie op het bestrijden van houtworm. Zo bent u ervan verzekerd dat de houtworm geen nieuwe schade aan zal richten.

 

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Houtwormbestrijding van een verdieping tot 50m2 kan bij ons al voor € 295,- incl btw, voor iedere 10m2 extra betaald u slechts € 50,- extra. Dus bent u op zoek naar een specialist die goedkoop uw houtworm zal bestrijden. Zoek dan niet verder, en bel SPM ongediertebestrijding. Of laat uzelf terug bellen door een van de houtworm specialisten van SPM ongediertebestrijding.

 

Houtworm bestrijding € 295,-

  

Professionele bestrijding van houtworm

Schakel altijd een professioneel bedrijf in om houtworm te bestrijden. Als u zelf aan de slag gaat met een middel uit de winkel, dan is de kans bijzonder klein dat dit ook daadwerkelijk effect heeft. Het middel dat u in de winkel kunt kopen is namelijk nooit sterk genoeg dat u hier effect mee behaalt. Als professionele houtwormbestrijder hebben wij die middelen wel in huis. Zodoende kunnen wij er wel voor zorgen dat u van die vervelende, vernielende houtwormen af komt. . Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken, en de beste middelen kunnen onze houtwormbestrijders snel en effectief uw houtworm bestrijden. Dit doen wij voor de scherpste tarieven mogelijk zodat de kosten voor houtwormbestrijding laag blijven. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op met al uw vragen.  

 

Nieuwste technieken houtworm bestrijden

Er zijn zeer veel verschillende technieken om houtworm te bestrijden. Welke techniek het meest geschikt is voor u hangt af van waar de houtworm zit en natuurlijk de hoeveelheid aantasting. De meest gebruikte methode is de oppervlaktebehandeling. Bij deze methode wordt het hout behandelt met een speciale bestrijdingsvloeistof. Deze speciale vloeistof moet door het hout worden opgenomen, net zo lang tot het hout verzadigd is. Zo komt u van de houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm. Wij geven standaard tot wel 10 jaar garantie op alle houtworm behandelingen die wij uitvoeren. Er zijn een aantal verschillende houtwormmiddelen die wij tot onze beschikking hebben. De meest gebruikte houtwormmiddelen zijn op basis van kerosine of petroleum. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten. Gelukkig beschikken de professionals van SPM ongediertebestrijding over de nieuwste middelen en de nieuwste technieken. Wij hebben naast de vloeistof op basis van kerosine, ook een vloeistof tot onze beschikking waarbij u slechts 2 tot 3 uur het pand hoeft te verlaten. Dus géén extra kosten meer voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan direct met onze houtwormbestrijders via 013-7610160. Of laat uzelf terugbellen.

 

Gevaren van aantasting door houtworm

De aanwezigheid van houtworm kan ernstige gevolgen hebben. Doordat houtworm de draagkracht van houten constructies aantast kan er instortingsgevaar ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houten vloeren en dakconstructies die de houtwormen van verpulveren. Het herstel van de schade aangericht door houtworm brengt vaak hoge kosten met zich mee. Het komt zelfs voor dat volledige draagbalken of vloeren vervangen moeten worden. Zonder dat u het weet kan er al jaren houtworm in uw woning actief zijn! Verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. Het is tenslotte goedkoper om te voorkomen dan te genezen.

 

10 jaar garantie op bestrijding

 

Hulp van een gespecialiseerde houtwormbestrijder

Doordat houtworm zich vaak snel door uw woning of bedrijfspand kan verspreiden, kunt u het beste de hulp van een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Als u de houtworm namelijk niet grondig bestrijdt kunnen er houtwormlarven achterblijven die voor nieuwe schade gaan zorgen. SPM ongediertebestrijding staat voor u klaar! Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen en jarenlange ervaring en bestrijden de houtworm voor u.

 

Houtwormbestrijding op maat

Het bestrijden van houtworm is een van de specialiteiten van SPM Ongediertebestrijding. Onze medewerkers hebben de kennis paraat staan om u zo snel en goed mogelijk te helpen. We zorgen er graag voor dat houtworm geen kans meer krijgt om schade aan te richten. Als u hier niks aan laat doen, dan kan het helemaal verkeerd aflopen namelijk. Meer weten over ons bedrijf en onze methodes van bestrijding? Bel direct met 013-7610160 voor meer informatie of een gratis inspectie.

 

Direct hulp inschakelen voor houtworm bestrijding?

Denkt u last te hebben van houtworm in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van de specialisten van SPM ongediertebestrijding! Wij komen graag langs, om u geheel vrijblijvend een offerte te geven voor de bestrijding van houtworm. Onze medewerkers zijn CPMV-gecertificeerd en kunnen u van een passende oplossing voorzien om de houtworm aan te pakken en zo verdere schade voorkomen!

 

gratis inspectie: 013-7610160

 

Zelf houtwormbestrijding uitvoeren

Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar om zelf de oppervlaktebehandeling uit te voeren. Deze middelen zijn echter extreem giftig voor de huid en voor de luchtwegen. Ook is de aantasting van hout zelden van buiten zichtbaar, u mist gemakkelijk delen waar houtworm in zit. Daarom raden wij u ten alle tijden af zelf met een houtwormmiddel aan de slag te gaan. Houtworm zelf behandelen raden wij tevens af, omdat de middelen ernstige schade kunnen veroorzaken ten aanzien van uw gezondheid. Een professionele houtwormbestrijder beschikt over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en over de juiste apparatuur om uw houtworm veilig te bestrijden. 

 

Offerte en/of gratis inspectie
 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"We waren snel van onze muizen af"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch