Probeer schade van houtworm te voorkomen

Houtworm kan voor behoorlijk wat schade zorgen. De larven van de houtwormkever boren gangen in uw hout en hierdoor kan de draagkracht van een houten constructie behoorlijk verminderen. Probeer dit altijd te voorkomen door tijdig in te grijpen. Er is een onmiskenbaar duidelijke aanwijzing van houtworm: kleine ronde gaatjes in het hout. Deze ronde gaatjes zijn uitvlieg openingen van de houtwormkever. Ziet u ook nog eens boormeel uit uw hout komen, dan is de houtworm zeer actief aanwezig. 

Onze gecertificeerde bestrijders kunnen u helpen met de bestrijding van houtworm. Dankzij de juiste middelen, de ervaring en de juiste kennis bent u aan het juiste adres bij SPM ongediertebestrijding voor houtwormbestrijding.

Gratis inspectie voor houtworm bestrijding

Heeft u het sterke vermoeden dat uw woning aangetast wordt door houtworm? Bel dan met de specialisten van SPM ongediertebestrijding. Onze gespecialiseerde houtwormbestrijders komen dan een gratis inspectie bij u uitvoeren. Tijdens de inspectie zullen zij vast stellen of het gaat om houtworm, boktor. of toch een andere houtaantaster. U ontvangt dan tevens een offerte met laagste prijs garantie. Wist u dat houtworm bestrijden bij ons al kan voor € 295,- per verdieping? Laat uw houtworm bestrijden door een van de specialisten van SPM ongediertebestrijding, en u krijgt tot wel 10 jaar garantie dat uw hout niet opnieuw wordt aantast door houtworm. 

  • Gratis inspectie
  • Géén voorrijkosten
  • 10 jaar garantie
  • Nieuwste methodes
laat de professionals van SPM ongediertebestrijding uw houtworm bestrijden

Houtworm bestrijding op maat

Niet iedere situatie is hetzelfde. Bij het ene pand is er houtworm aangetroffen in de kruipruimte, bij weer een andere op de zolder. En als het helemaal ernstiger is, is er ook nog eens boktor aantasting aangetroffen. Daarom is het van belang om altijd een inspectie uit te laten voeren, zodat u weet waar u aan toe bent en ook een juiste offerte ontvangt. Onze gecertificeerd houtadviseurs kunnen u helpen met de bestrijding van diverse houtaantasters en kunnen u dan ook voorzien van een offerte die op maat is gemaakt. 

Dankzij de nieuwste technieken, en bestrijding geheel op maat, kunnen wij u altijd tegen een vast laag tarief helpen. Meer weten? Wilt u graag een offerte of een inspectie? Bel dan 013-7610160.

Wat kost houtworm bestrijden
wat kost houtworm bestrijden in de kruipruimte
extra m2 houtwormbestrijding, wat kost dat

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Houtwormbestrijding van een verdieping tot 50m2 kan bij ons al voor € 295,- incl btw, voor iedere 10m2 extra betaald u slechts € 50,- extra. Wij bestrijden diverse houtaantasters, altijd tegen een vast en voordelig tarief. Bij houtwormbestrijding rekenen wij géén voorrijkosten, u weet dan ook exact waar u aan toe bent als u ons inschakelt om houtworm te bestrijden.

Bent u op zoek naar goedkope houtwormbestrijding? Bel dan direct 013-7610160 voor een vrijblijvende prijsopgave. De specialisten van SPM ongediertebestrijding helpen u graag met uw houtworm probleem.

Bel direct voor een gratis inspectie!  Houtwormbestrijding door SPM ongediertebestrijding

houtwormbestrijding door SPM ongediertebestrijding met maar liefst 10 jaar garantie

10 jaar garantie op houtworm behandeling

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 013-7610160, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens de gratis inspectie kijken onze specialisten naar de omvang van de aantasting en hoe dit het beste kan worden verholpen. Tevens kan onze houtwormbestrijder u dan een duidelijk beeld geven van de kosten voor het laten bestrijden van houtworm in uw geval. Standaard geven wij tot wel 10 jaar garantie op het bestrijden van houtworm. Zo bent u ervan verzekerd dat de houtworm geen nieuwe schade aan zal richten. 

Nieuwste technieken houtworm bestrijden

Er zijn zeer veel verschillende technieken om houtworm te bestrijden. Welke techniek het meest geschikt is voor u hangt af van waar de houtworm zit en natuurlijk de hoeveelheid aantasting. De meest gebruikte methode is de oppervlaktebehandeling. Bij deze methode wordt het hout behandelt met een speciale bestrijdingsvloeistof. Deze speciale vloeistof moet door het hout worden opgenomen, net zo lang tot het hout verzadigd is. Zo komt u van de houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm. Wij geven standaard tot wel 10 jaar garantie op alle houtworm behandelingen die wij uitvoeren. Er zijn een aantal verschillende houtwormmiddelen die wij tot onze beschikking hebben. De meest gebruikte houtwormmiddelen zijn op basis van kerosine of petroleum. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten. Gelukkig beschikken de professionals van SPM ongediertebestrijding over de nieuwste middelen en de nieuwste technieken. Wij hebben naast de vloeistof op basis van kerosine, ook een vloeistof tot onze beschikking waarbij u slechts 3 tot 4 uur het pand hoeft te verlaten. Dus géén extra kosten meer voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan direct met onze houtwormbestrijders via 013-7610160. Of laat uzelf terugbellen.

herkennen van een houtaantaster kun je overlaten aan SPM ongediertebestrijding

Bij actieve aantasting is houtwormbestrijding essentieel

Hoe herkent u houtworm?

Het is belangrijk om te weten hoe u houtworm kan herkennen. Door de aanwezigheid van houtworm in een vroeg stadium vast te stellen kunt u voorkomen dat er onherstelbare schade aan uw houten constructie wordt aangericht. Een kenmerk dat vaak als eerste zal worden gezien is het zeer fijne zaagsel op de grond onder een houten object. Dit zeer fijne zaagsel noemen wij ook wel boormeel. Wanneer u dit boormeel op de vloer ziet liggen dan is dit een duidelijk signaal dat er houtwormen in het hout aanwezig zijn. Vaak wordt houtworm herkent aan kleine gaatjes in het hout, ook wel uitvliegopeningen genoemd.

Heeft u gaatjes aangetroffen in de constructie van uw woning? Bel dan eens met SPM ongediertebestrijding voor een gratis inspectie. Onze erkende houtadviseurs kunnen u dan voorzien van meer informatie en een passende offerte.

Gevaren van aantasting door houtworm

De aanwezigheid van houtworm kan ernstige gevolgen hebben. Doordat houtworm de draagkracht van houten constructies aantast, kan er instortingsgevaar ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houten vloeren en dakconstructies die de houtwormen verpulveren. Het herstel van de schade aangericht door houtworm brengt hoge kosten met zich mee. Het komt zelfs voor dat volledige draagbalken of vloeren vervangen moeten worden als gevolg van de aantasting door houtworm of boktor. Zonder dat u het weet kan er al jaren houtworm in uw woning actief zijn!

 

Vergoed de verzekering houtworm?

Verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete dakconstructie.

Laat op tijd houtwormbestrijding uitvoeren door SPM ongediertebestrijding

Bel voor informatie over houtwormbestrijding met SPM ongediertebestrijding

Professionele bestrijding van houtworm

Schakel altijd een professioneel bedrijf in om houtworm te bestrijden. Als u zelf aan de slag gaat met een middel uit de winkel, dan is de kans bijzonder klein dat dit ook daadwerkelijk effect heeft. Het middel dat u in de winkel kunt kopen is namelijk nooit sterk genoeg dat u hier effect mee behaalt. Als professionele houtwormbestrijder hebben wij die middelen wel in huis. Zodoende kunnen wij er wel voor zorgen dat u van die vervelende, vernielende houtwormen af komt. . Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken, en de beste middelen kunnen onze houtwormbestrijders snel en effectief uw houtworm bestrijden. Dit doen wij voor de scherpste tarieven mogelijk zodat de kosten voor houtwormbestrijding laag blijven. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op met al uw vragen.