Schimmel- en Zwam­bestrijding

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schimmel- en zwambestrijding

Ontdekken dat er schimmel of zwam in huis zit, kan een zorgwekkende situatie zijn. Niet alleen kan het er lelijk uitzien, maar ze vormen ook een potentiële bedreiging voor de gezondheid en de structurele integriteit van uw huis. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de bezorgdheid die gepaard gaat met schimmel- en zwamproblemen en bieden we professionele oplossingen om uw leefomgeving weer gezond en veilig te maken.

Het Belang van Zwambestrijding en Schimmelbestrijding

Schimmel en zwammen gedijen in vochtige omgevingen en kunnen zich snel verspreiden, wat kan leiden tot allergische reacties en schade aan materialen. Hoewel het ontdekken van schimmel en zwam niet betekent dat uw huis direct in elkaar gaat storten, is het aanpakken van schimmel- en zwamproblemen essentieel om de structurele integriteit van de woning te waarborgen alsmede de gezondheidrisico’s te minimaliseren.

Bel vandaag nog voor een inspectie
SPM ongediertebestrijding helpt u graag met uw schimmel of zwam problemen
Previous slide
Next slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in schimmel- en zwambestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van schimmels en zwammen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om schimmel en zwam bestrijden.
 • Grondige Inspecties: Onze grondige inspecties stellen ons in staat om de kern van het probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat er altijd een juiste oplossing is voor het probleem.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve zwambestrijding, waardoor verdere schade door schimmels en zwammen zo snel en efficiënt als mogelijk wordt voorkomen.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. 
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle schimmel- en zwambestrijding.
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
Snelle en efficiënte bestrijding
Previous slide
Next slide

Tekenen van Schimmel- en Zwamproblemen

 1. Muffe Geur: Een onaangename, muffe geur kan wijzen op schimmel- en zwam.

 2. Verkleuring van Muren of Plafonds: Donkere of vochtige plekken op muren en plafonds kunnen duiden op schimmel- en zwamgroei.

 3. Houtrot: Zwammen kunnen houtrot veroorzaken, wat leidt tot verzwakking van houten structuren.

 4. Draden: Draden worden zichtbaar op muren of hangen aan het plafond. Dit duid vaak op kelderzwam

Onze professionele aanpak richt zich op het effectief behandelen van schimmel- en zwamproblemen, met maatregelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw situatie.

Ja, zelfs kleine schimmel- en zwamproblemen kunnen snel groeien en gezondheidsrisico's veroorzaken. Het is essentieel om ze onmiddellijk aan te pakken.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van schimmel en zwam, maar ook wat de beste wijze is van bestrijding. Wij proberen altijd een niet-destructieve inspectie uit te voeren, helaas moeten wij in enkele gevallen toch een destructief onderzoek uitvoeren. Oftewel dat wij zaken moeten slopen om een volledig beeld te kunnen krijgen. Vanwege de uitgebreidheid van een inspectie op het gebied van schimmel en zwam, is de inspectie helaas niet gratis. Wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met 013-2084073

Nee, schimmel- en zwamproblemen vereisen professionele behandeling om volledig te worden geëlimineerd.

De snelheid van de resultaten hangt af van de ernst van het probleem, maar onze behandelingen zijn ontworpen voor effectiviteit op korte termijn.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Schimmelbestrijding en zwambestrijding is hoe wij u kunnen helpen.

In sommige gevallen zult u tijdelijk de woning moeten verlaten. Maar dit is niet in alle gevallen noodzakelijk. Tijdens een inspectie kan de expert vaststellen wat er exact nodig is.

De kosten voor een schimmelbestrijding en/of een zwambestrijding kunnen behoorlijk variëren. Het is namelijk geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk die er te verrichten is. Wij raden daarom altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren met daarbij de mogelijkheid van een offerte. De offerte is altijd geheel vrijblijvend.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige schimmel- en zwambestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Tekenen zijn onder andere een muffe geur, verkleuringen op muren/plafonds en de aanwezigheid van vochtige plekken.

Met de juiste vochtbeheersing en preventieve maatregelen is de kans op terugkeer minimaal. Onze experts kunnen u hier altijd meer over uitleggen.

Ja, onbehandelde schimmel- en zwamproblemen kunnen de structurele integriteit aantasten en zo de waarde van uw huis behoorlijk verminderen.

Het beste advies dat wij kunnen geven: Neem onmiddellijk contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een grondige inspectie en professioneel advies.