Wespen­nest verwijderen

SPM ongediertebestrijding: Professionele Wespennest Verwijdering - Betrouwbaar en Efficiënt

Een wespennest verwijderen kan in veel gevallen gevaarlijk zijn. Laat dit dan ook altijd over aan professionele wespenbestrijders. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de ernst van een wespennest in uw directe omgeving. Een wespennest kan niet alleen overlast veroorzaken, maar ook een reëel gevaar vormen voor u, uw gezin en huisdieren. Daarom bieden wij een professionele en doeltreffende oplossing voor het verwijderen van wespennesten. Met onze jarenlange ervaring en toewijding staan we klaar om u snel en efficiënt van uw wespennestprobleem af te helpen. Laat uw wespennest verwijderen door SPM ongediertebestrijding.

Het Gevaar van Wespennesten

Wespennesten kunnen een ernstige bedreiging vormen voor zowel mens als dier. Wespen zijn bekend om hun agressieve gedrag wanneer ze zich bedreigd voelen, en een nest in de buurt kan leiden tot wespenaanvallen met pijnlijke steken tot gevolg. Voor mensen met een allergie voor wespensteken kan een wespensteek zelfs levensbedreigend zijn. Daarom is het essentieel om het wespennest verwijderen zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars 100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding en wespennest verwijderen.
Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Hoe een wespennest verwijderen

Bij SPM Ongediertebestrijding hanteren we een gestructureerde en veilige aanpak voor het verwijderen van wespennesten. Onze gecertificeerde experts beginnen met het vaststellen van de locatie van het wespennest en de omvang van het probleem te beoordelen. Vervolgens zullen we een plan op maat opstellen voor het veilig wespennest verwijderen, rekening houdend met factoren zoals de locatie, de grootte van het nest en eventuele risico’s voor de omgeving. Laat uw wespennest verwijderen door de expert.

Veiligheid voorop 

Bij het verwijderen van een wespennest staat veiligheid altijd voorop. Onze experts zijn volledig uitgerust met de juiste beschermende kleding en uitrusting om zichzelf te beschermen tegen wespensteken tijdens het verwijderingsproces. We nemen ook alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt toegebracht aan uw eigendom of aanwezige flora en fauna. Dankzij ervaring, kennis en de juiste materialen bent u zo van de wespen af.

Garantie en Nazorg

Bij SPM Ongediertebestrijding streven we naar volledige klanttevredenheid. Daarom bieden we een garantie op al onze diensten, inclusief wespennest verwijderen. Mocht het nest na onze behandeling terugkeren, dan zullen we kosteloos terugkeren om het probleem op te lossen. Bovendien bieden we advies en tips voor het voorkomen van toekomstige wespennesten en het beschermen van uw huis en tuin tegen wespen.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Laat een professional uw wespennest verwijderen

Heeft u last van een wespennest in uw omgeving en wilt u het snel en veilig laten verwijderen? Neem vandaag nog contact op met SPM Ongediertebestrijding voor professionele hulp. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen voor een snelle oplossing van uw wespennestprobleem.

Een wespennest verwijderen was nog nooit zo eenvoudig. Vertrouw op de experts van SPM Ongediertebestrijding voor een veilige en effectieve oplossing.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal een wespennest verwijderen. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen. Wilt u meer weten over wespenbestrijding, kijk dan zeker eens op onze pagina over wespenbestrijding.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken. Is er een wespennest ontdekt, dan is het zaak dat u zo spoedig als mogelijk het wespennest verwijderen laat.

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp. Voor meer informatie over een wespennest verwijderen kunt u altijd direct met ons contact opnemen.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken. Laat een wespennest verwijderen over aan de professionals.

Wilt u wespen verjagen of weg vangen, dan is het zeker mogelijk dat u dit zelf doet. Via de webshop bestrijdingsproducten.nl kunt u veel zaken zelf verkrijgen.

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

De kosten van een wespenbestrijding variëren van bedrijf tot bedrijf. Omdat wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en transparantie, rekenen wij een vast laag tarief voor wespenbestrijding van €79,95. Wilt u meer weten over de kosten van wespenbestrijding?

 1. Wespennest Verwijderen: Dit verwijst naar het fysiek verwijderen van het bestaande wespennest van een locatie. Het doel is om het nest volledig te elimineren, waardoor de wespenkolonie niet langer actief is op die locatie. Het verwijderen van een wespennest vereist vaak speciale uitrusting en expertise om ervoor te zorgen dat dit veilig en effectief gebeurt.

 2. Wespennest Bestrijden: Dit omvat een breed scala aan methoden om de activiteit van wespen rond een nest te verminderen of te beheersen, zonder noodzakelijkerwijs het nest zelf te verwijderen. Dit kan onder meer het gebruik van chemische sprays, lokstoffen, lokvallen en andere technieken omvatten om de wespenpopulatie te verminderen of te controleren. Het doel van wespennestbestrijding is meestal om de overlast van wespen te verminderen zonder het nest zelf te verwijderen.

Een wespennest verwijderen na een wespenbestrijding is niet in alle gevallen noodzakelijk dan wel wenselijk.

Een wespennest kan een gevaar vormen voor de gezondheid en veiligheid van u en uw gezin. Wespen kunnen agressief worden als ze zich bedreigd voelen en wespensteken kunnen pijnlijk en zelfs gevaarlijk zijn, vooral voor mensen met allergieën. Een wespennest verwijderen is in dit soort situaties dan ook noodzakelijk

Als u een wespennest ontdekt, is het belangrijk om kalm te blijven en afstand te houden van het nest om wespenaanvallen te voorkomen. Neem zo snel mogelijk contact op met een professionele ongediertebestrijder zodat zij het wespennest verwijderen. Probeer het nest niet zelf te verwijderen of te verstoren, omdat dit gevaarlijk kan zijn.