Wat kost wespen­bestrijding?

Een betaalbare oplossing is net zo belangrijk als een effectieve wespenbestrijding

Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat het vinden van een betaalbare oplossing voor wespenbestrijding net zo belangrijk is als het effectief aanpakken van het probleem zelf. Daarom bieden we transparante tarieven aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het bestrijden van wespen met SPM.

Vaste Tarieven voor Wespenbestrijding

Bij SPM Ongediertebestrijding hanteren we een vast tarief van €79,95 inclusief btw voor wespenbestrijding. Dit tarief geldt voor het verwijderen van een wespennest, ongeacht de omvang van het nest of de locatie ervan. Met onze vaste tarieven weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.  Het is belangrijk om wespenproblemen zo snel mogelijk aan te pakken om verdere overlast en schade te voorkomen. Wacht niet tot het probleem erger wordt en er schade komt met alle kosten van dien. Neem bij de eerste tekenen van een wespenplaag contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve oplossing.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Wat Kost Wespenbestrijding? Ontvang een Vaste Prijsopgave bij SPM Ongediertebestrijding

Benieuwd naar de kosten voor wespenbestrijding? Neem contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een vaste prijsopgave. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Laat ons u helpen om uw huis en uw gezin te beschermen tegen de overlast en de gevaren van wespen. Met onze vaste tarieven weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel weer genieten van een wespenvrije omgeving.

Professionele Wespenbestrijding tegen een Betaalbare Prijs

SPM Ongediertebestrijding biedt niet alleen vaste tarieven voor wespenbestrijding, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons doel is om hoogwaardige diensten aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen toegang heeft tot effectieve wespenbestrijding zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten. En het beste van allemaal: Géén Voorrijkosten en 100% garantie.

Onze Werkwijze bij Wespen­bestrijding

Wanneer u contact opneemt met SPM Ongediertebestrijding voor wespenbestrijding, zorgen wij ervoor dat het probleem snel en grondig wordt aangepakt. Onze ervaren ongediertebestrijders zullen uw locatie bezoeken om de omvang van de wespenplaag vast te stellen en de beste aanpak voor de bestrijding te bepalen. Vervolgens zullen we het wespennest veilig en effectief verwijderen, zodat u snel weer kunt genieten van een wespenvrije omgeving.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Voorkom Hoge Kosten met Tijdige Wespen­bestrijding

Het is belangrijk om wespenproblemen zo snel mogelijk aan te pakken om verdere overlast en schade te voorkomen. Wacht niet tot het probleem erger wordt en de kosten voor de bestrijding hoger worden. Neem bij de eerste tekenen van een wespenplaag contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve oplossing.

Contacteer Ons Voor een Vaste Prijsopgave

Wilt u weten wat wespenbestrijding kost? Neem vandaag nog contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een vaste prijsopgave. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Laat ons u helpen om uw huis en uw gezin te beschermen tegen de overlast en de gevaren van wespen. Met onze vaste tarieven weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel weer genieten van een wespenvrije omgeving.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u weten of wij ook bij u komen? Kijk dan eens bij de pagina over ons werkgebied

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken.

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken.

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts.