Spinthout­kever bestrijden

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houtaantasters

Spinthoutkevers kunnen een grote bedreiging vormen voor de integriteit van uw huis en eigendommen. Deze kleine, maar destructieve insecten kunnen grote schade aanrichten aan houten structuren en voorwerpen, ze staan tenslotte bekend als verpulveraars. Gelukkig staat SPM Ongediertebestrijding paraat om u te helpen bij het bestrijden van spinthoutkevers en het voorkomen van verdere schade.

Wat is de Spinthoutkever?

De spinthoutkever, ook bekend als Lyctus brunneus, is een veelvoorkomende houtaantaster die zich voedt met het zachte spinthout van verschillende houtsoorten, met name loofhoutsoorten zoals eiken zijn favoriet. Hun larven boren gangen in het hout, waarbij ze letterlijk het hout verpulveren. 

Schade veroorzaakt door de Spinthoutkever

Spinthoutkevers kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan houten structuren, en voorwerpen met hun gedrag. De spinthoutkever verpulvert namelijk het spinthout om zich met resterende voedingsstoffen te voeden. In het verpulverende gedrag zit ook het grote verschil met houtworm. Daarnaast is de spinthoutkever vele malen sneller in zijn ontwikkeling dan een houtwormkever. Het is essentieel om een spinthoutkevers snel aan te pakken om verdere schade te voorkomen.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Spinthoutkever kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongedierte­bestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtworm­bestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Grondige Inspecties: Ook in Oisterwijk verrichten wij grondige inspecties voor houtwormbestrijding. In veel gevallen is de inspectie nog gratis ook.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Spinthoutkever bestrijden

Spinthoutkever bestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Spinthoutkever bestrijden boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op spinthoutkever bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Spinthoutkever bestrijden

Vanwege de verschillen in kenmerken rondom houtworm en spinthoutkever is het van belang om zowel identificatie als bestrijding over te laten aan een specialist. SPM ongediertebestrijding beschikt over ruime ervaring en expertise op het gebied van houtaantasters, en is dan ook de juiste partner voor spinthoutkever bestrijden. 

Wacht niet langer met het beschermen van uw huis tegen de vernietigende effecten van de spinthoutkever. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en ontvang een op maat gemaakt behandelplan om uw huis te beschermen en uw gemoedsrust te herstellen.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant, en ook buiten Brabant zijn wij tussendoor te vinden. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Spinthoutkever aantastingen en aanwezigheid wordt vaak geconstateerd door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Ook komt het met enige regelmaat voor dat men kleine insecten in en op het hout ziet. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij bestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige situatie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtaantasters zoals spinthoutkevers in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige inspectie en bestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en direct een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere bestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een bestrijding tot 50 m2. Er kan ook altijd een vrijblijvende offerte aangevraagd worden.

Houtaantasters kunnen behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden helaas maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van een houtaantaster. De kosten van een preventieve of een curatieve bestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.