Houtworm­­ bestrijden

SPM ongediertebestrijding: Uw expert in houtworm bestrijden

Ontdek de beste oplossing voor het bestrijden van houtworm in uw huis of bedrijf met SPM Ongediertebestrijding. Houtworm kan aanzienlijke schade toebrengen aan houtconstructies en meubels, en hoe sneller u actie onderneemt, hoe beter. Onze deskundige aanpak garandeert niet alleen een effectieve bestrijding van houtworm, maar voorkomt ook toekomstige besmettingen. Vertrouw op onze gecertificeerde houtadviseurs om u te helpen met houtworm bestrijden.

Neem Direct Actie tegen Houtworm 

Heeft u kleine gaatjes in uw houtwerk ontdekt of ziet u fijn boormeel dat zonder duidelijke reden verschijnt? Dit kunnen tekenen zijn van een actieve houtworm besmetting. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de urgentie en bieden we snelle, effectieve behandelingen met minimale verstoring van uw dagelijkse leven.

Bel ons nu op 013-2084073. Onze deskundige teamleden staan klaar om u een vrijblijvende inspectie aan te bieden en zullen met u samenwerken om de beste oplossing te vinden die past bij uw situatie.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide
Heeft u last van houtworm? Laat ons u terugbellen! Vul nu ons formulier in en krijg snel professioneel advies.

Herkennen van Houtworm – Signalen die U Niet Mag Negeren

Het vroegtijdig herkennen van houtworm in uw eigendommen is cruciaal om ernstige schade te voorkomen. Hier zijn de belangrijkste indicatoren en symptomen waar u op moet letten:

 • Uitvlieggaten: Een van de meest zichtbare tekenen van een houtworm besmetting zijn kleine, ronde gaatjes in het houtoppervlak. Deze gaatjes zijn vaak niet groter dan 1-2 mm en zijn de uitgangspunten waar volwassen kevers uit het hout komen. Verschillende soorten houtaantasters kunnen verschillende groottes en patronen van uitvlieggaten achterlaten, wat een aanwijzing kan zijn voor de soort houtaantaster waarmee u te maken heeft.
 • Houtstof: Fijn houtstof, vaak ‘boormeel’ genoemd, is een ander duidelijk teken van houtworm. Dit poederachtige residu vindt u vaak onder aangetast hout en rond de uitvlieggaten. De aanwezigheid van boormeel duidt op actieve houtworm, aangezien dit het resultaat is van de kevers die het hout uit kruipen.
 • Beschadigde Houtstructuur: Na verloop van tijd kan houtworm de structuur van het hout ernstig verzwakken. Dit kan leiden tot zichtbare vervormingen, kraken, en zelfs breken van het hout. Als uw houten meubels of structuren onverklaarbaar beschadigd raken, is het raadzaam om ze te controleren op andere tekenen van houtworm.

Onderneem Actie bij de Eerste Tekenen

Als u een van deze tekenen van houtworm opmerkt, is het belangrijk om snel te handelen. Hoe eerder houtworm wordt aangepakt, des te beter kunt u structurele schade en dure reparaties vermijden. Neem vandaag nog contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een gratis inspectie, vrijblijvende offerte en effectieve behandelingsopties.

Professioneel houtworm laten bestrijden

Houtworm bestrijden is geen klus die men licht moet opvatten. Hoewel er doe-het-zelf opties beschikbaar zijn, is de realiteit dat houtworm vaak dieper en uitgebreider is dan het op het eerste gezicht lijkt. Professionele behandeling is niet alleen aanbevolen; het is vaak noodzakelijk om te voorkomen dat een houtworm besmetting zich uitbreid.

Waarom Professionele Hulp Onmisbaar Is

Professionele houtwormbestrijders zoals SPM Ongediertebestrijding beschikken over kennis, ervaring en middelen die verder gaan dan wat er in winkelschappen verkrijgbaar is. De experts van SPM gebruiken de nieuwste technieken die diep doordringen in hout, waarbij zowel zichtbare als verborgen houtworm effectief wordt aangepakt. Onze manier van houtworm bestrijden is ontworpen om snelle, effectieve behandelingen met minimale verstoring van uw dagelijkse leven uit te voeren. Denkt u na over houtworm laten bestrijden, neem dan eens contact op met SPM ongediertebestrijding.

Wanneer U een Expert Moet Inschakelen

Professioneel houtworm laten bestrijden is van belang al bij de eerste tekenen van houtworm. Deze tekenen kunnen onder meer uitvlieggaten, boormeel of structureel zwak hout zijn. 

Experts zoals SPM ongediertebestrijding hebben kennis en ervaring met betrekking tot houtaantasters, hierdoor wordt niet alleen een houtwormbestrijding snel en effectief uitgevoerd. Determinatie van de houtaantaster hoort hier ook bij, zodat ook voor de juiste behandeling wordt gekozen, en u ook de juiste adviezen krijgt. 

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Kosten van Houtworm Bestrijden

Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat de kosten van houtwormbestrijding een belangrijke overweging zijn voor onze klanten. Daarom hanteren we een helder en klantvriendelijk kostenbeleid:

 • Vast Tarief: Professioneel houtworm bestrijden wordt door ons gedaan tegen vaste tarieven. U weet vooraf precies wat de kosten zullen zijn, zonder verborgen toeslagen of onverwachte kosten. Dit maakt onze diensten transparant en betrouwbaar.
 • Geen Voorrijkosten: Om u nog verder tegemoet te komen, brengen we geen voorrijkosten in rekening, ongeacht uw locatie. Ons doel is om onze diensten zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk te maken voor iedereen.
 • Gratis Inspectie en Vrijblijvende Offerte: Wij bieden altijd een gratis inspectie aan. Tijdens deze inspectie beoordelen onze experts de omvang van de besmetting en de specifieke eisen van uw situatie. Aansluitend ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte. Deze offerte is volledig vrijblijvend, waardoor u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Bescherm uw eigendom tegen houtworm zonder verborgen kosten. Plan vandaag nog uw gratis inspectie! Bel ons via telefoonnummer 013-2084073 om direct een afspraak te maken.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtworm bestrijden boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtwormbestrijding Bedrijf – Het Kiezen van de Juiste Partner

Als het gaat om het laten bestrijden van houtworm, is de keuze voor het juiste houtwormbestrijding bedrijf cruciaal. Een professionele en betrouwbare partner zoals SPM Ongediertebestrijding kan het verschil maken tussen een tijdelijke oplossing en een duurzame, effectieve behandeling. Hier zijn enkele essentiële factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een houtwormbestrijding bedrijf:

 • Ervaring en Expertise: Zoek naar een bedrijf met bewezen ervaring en diepgaande kennis van verschillende soorten houtworm en de beste methoden voor hun bestrijding. SPM Ongediertebestrijding heeft meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om houtaantasters, waardoor we gespecialiseerde kennis hebben ontwikkeld in zowel de identificatie als de effectieve bestrijding van houtworm.
 • Certificeringen en Kwalificaties: Het is belangrijk dat het houtwormbestrijding bedrijf dat u kiest over de juiste certificeringen beschikt. Dit garandeert dat zij werken volgens de heersende normen en toegang hebben tot de nieuwste en meest effectieve behandelmethoden. SPM Ongediertebestrijding is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle regionale en nationale voorschriften en standaarden.
 • Klantbeoordelingen en Reputatie: Controleer beoordelingen en testimonials van eerdere klanten om een beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en klanttevredenheid van het bedrijf. Een solide reputatie voor klantenservice en effectieve resultaten is een goede indicatie van de kwaliteit van de dienstverlening die u kunt verwachten.
 • Persoonlijke Service en Advies: Een uitstekend houtwormbestrijding bedrijf zal altijd bereid zijn om persoonlijk advies en begeleiding te bieden. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat elke situatie uniek is. We bieden maatwerk oplossingen en gratis inspecties om ervoor te zorgen dat al onze behandelingen aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van ons krijgt u dan ook altijd een passende offerte.
 • Garanties en Nazorg: Kijk of het bedrijf garanties biedt op hun behandelingen. Dit toont aan dat zij vertrouwen hebben in hun werk en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor de effectiviteit van hun diensten op lange termijn. SPM Ongediertebestrijding biedt uitgebreide garanties, wij bieden bijvoorbeeld op houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom SPM Ongedierte­bestrijding?

SPM Ongediertebestrijding staat bekend vanwege onze klantgerichte benadering en grondige behandelingen. Wij gebruiken alleen de meest geavanceerde en milieuvriendelijke methoden, zodat u snel, effectief en veilig uw houtworm kunt laten bestrijden. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap tijdens het proces van houtwormbestrijding.

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtworm ­bestrijden en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Gratis Inspectie: Voordat er houtwormbestrijding kan plaatsvinden is het verstandig om een inspectie te laten plaatsvinden. De inspectie is volledig gratis zodat wij een juiste offerte voor u kunnen opstellen
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Bij houtworm bestrijden bieden wij standaard 10 jaar garantie op ons werk.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • All-Inclusive Prijs: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie, dit blijkt ook uit onze tarieven. Géén Voorrijkosten, Vaste bedragen voor houtworm bestrijden.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant, en ook buiten Brabant zijn wij tussendoor te vinden. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtworm bestrijden komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm.

We begrijpen de noodzaak van spoedig houtworm bestrijden. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor houtworm bestrijden tot 50 m2. Er kan ook altijd een vrijblijvende offerte aangevraagd worden.

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.

Laat je houtworm bestrijden
Lees meer
Houtworm herkennen: Hoe herken ik een houtaantaster
Lees meer
Houtworm op Zolder
Lees meer
Houtworm in schuur of garage
Lees meer