Houtworm in schuur of garage

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houtaantasters

Houtworm in de Schuur: Wat U Moet Weten en Hoe U Het Kunt Bestrijden

Ontdek alles wat u moet weten over houtwormen in uw schuur en hoe u effectief kunt ingrijpen om verdere schade te voorkomen. Bij SPM Ongediertebestrijding bieden we deskundige oplossingen om uw schuur te beschermen tegen deze verwoestende plagen. Leer meer over de tekenen van een besmetting, onze aanpak en hoe u vandaag nog actie kunt ondernemen om uw schuur te beschermen.

Wat Zijn Houtwormen en Waarom Zijn Ze Gevaarlijk voor Uw Schuur of garage?

Houtwormen zijn larven van bepaalde keversoorten die zich voeden met hout. Ze graven gangen en tunnels in het hout, wat kan leiden tot verzwakking van de structuur en zelfs tot instortingsgevaar. In een schuur kunnen houtwormen houten balken, planken, gereedschappen en andere houten voorwerpen aantasten, waardoor kostbare schade ontstaat.

Tekenen van Houtworm in schuur of garage
 1. Kleine ronde gaatjes in het houtoppervlak: Dit zijn de uitgangen van de volwassen kevers nadat ze uit het hout zijn gekomen.
 2. Zaagsel of boormeel onder houten voorwerpen: Dit is een teken dat de houtwormen actief zijn en het hout aanvreten.
 3. Verzwakte houten structuren of tekenen van verval: Let op tekenen van verzwakking, zoals doorhangende balken of verzakking van de schuur.
 4. Zichtbare larven of kevers in of rondom de schuur: Als u larven of kevers ziet, is de kans groot dat er een actieve besmetting is.
Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Herkennen van Houtworm in schuur of garage

Het bepalen of er sprake is van houtworm in een schuur of garage is van cruciaal belang. Je wil er tenslotte op tijd bij zijn, en voorkomen dat er meer schade ontstaat. 

Een van de meest voorkomende tekenen dat je last hebt van houtworm is de aanwezigheid van kleine ronde gaatjes in het hout. De gaatjes worden veroorzaakt door de volwassen houtwormkevers die het hout uit komen. Bij zeer actieve houtworm gaat dit ook gepaard met boormeel of zaagsel. Daarnaast kunnen ook andere symptomen wijzen op een houtwormbesmetting, zoals verzwakte houten structuren, afbrokkelende of vermolmde houten oppervlakken en het geluid van knagende larven. Het is essentieel om regelmatig inspecties uit te voeren in uw schuur of garage en verdachte tekenen van houtwormactiviteit onmiddellijk aan te pakken om verdere schade te voorkomen.

Heb je het vermoeden dat je last hebt van houtworm? Twijfel dan niet te lang en schakel SPM ongediertebestrijding in. Tijdens onze gratis inspectie kunnen wij bepalen hoe ernstig de besmetting is, en wat de beste manier van behandelen is.

Waarom Kiezen voor SPM Ongedierte­bestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtworm­bestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Gratis Inspectie: Ook bij houtworm in schuur of garage verrichten wij gratis inspecties voor houtwormbestrijding. Dankzij onze gratis inspectie kunnen wij een duidelijke en vrijblijvende offerte geven..
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide
Hoe Kunnen We U Helpen?

Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de ernst van een houtwormbesmetting in uw schuur en bieden we effectieve oplossingen om het probleem aan te pakken. Onze deskundige technici zullen een grondige inspectie uitvoeren om de omvang van de problemen vast te stellen en een plan op maat op te stellen om de houtwormen te bestrijden.

Neem Vandaag Nog Contact Op voor een Gratis Inspectie!

Houtworm in schuur aangetroffen? Bescherm uw schuur en kostbare bezittingen tegen houtwormbesmettingen met de professionele houtwormbestrijdingsdiensten van SPM Ongediertebestrijding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en laat ons u helpen bij het herstellen van de veiligheid en duurzaamheid van uw schuur.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant, en ook buiten Brabant zijn wij tussendoor te vinden. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Houtworm in schuur? Houtworm in garage? Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object. Houtworm in schuur of garage? Ook dan is de inspectie gratis.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout. Ook bij houtworm in schuur kiest men voor SPM ongediertebestrijding

Bij houtworm in schuur of garage moet wel er voor zorgen dat de ruimte leeg is en minimaal 6 uur leeg kan zijn. Afhankelijk van de gekozen bestrijdings­methode dient u de ruimte voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm.

Wilt u graag een meubel zelf behandelen? Kijk dan eens hier

Meer informatie over houtwormbestrijding vindt u hier

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een houtwormbestrijding tot 50 m2. Er kan ook altijd een vrijblijvende offerte aangevraagd worden.

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie. Houtworm in schuur? Of garage? Bel SPM ongediertebestrijding voor een gratis inspectie

Alles wat je moet weten over Houtwormbestrijding
Lees meer
Alles over Houtworm op Zolder
Lees meer
Alles wat je moet weten over Boktor bestrijden
Lees meer
Alles over Spinthoutkever bestrijden
Lees meer