Houtworm op zolder

Houtworm op zolder, kan een serieus probleem zijn. SPM ongediertebestrijding helpt u met bestrijden

Houtworm op zolder kan ernstige schade veroorzaken aan de houten structuren van uw huis, waardoor de veiligheid en integriteit van het gebouw in gevaar komen. Ontdek hoe u uw zolder kunt beschermen tegen deze destructieve plaag met de professionele hulp van SPM Ongediertebestrijding.

Waarom houtworm op zolder een probleem Vormt

Houtwormen zijn larven van kevers die zich voeden met hout, waardoor ze gangen en tunnels in het hout graven. Op een zolder kunnen ze houten balken, vloeren, dakconstructies en andere houten voorwerpen aantasten, wat kan leiden tot aanzienlijke schade en kosten voor reparatie.

Tekenen van houtworm op zolder

Het herkennen van tekenen van houtworm op zolder is cruciaal voor een snelle en effectieve aanpak. Let op kleine ronde gaatjes in het houtoppervlak, zaagsel onder houten voorwerpen, verzwakte houten structuren en eventueel ook zichtbare gangen. Door deze tekenen tijdig op te merken, kunt u snel ingrijpen om verdere schade te voorkomen en de veiligheid van uw huis te waarborgen.

Onze Aanpak voor Houtworm­bestrijding op zolder

Bij SPM Ongediertebestrijding hebben we de expertise en ervaring om houtworm effectief te bestrijden en uw zolder te beschermen tegen verdere schade. Onze deskundige technici zullen uw zolder grondig inspecteren om de omvang van de besmetting vast te stellen en vervolgens een op maat gemaakt behandelplan opstellen om de houtworm snel en effectief te bestrijden. We maken gebruik van de nieuwste technieken en middelen om uw zolder weer houtworm vrij te maken.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongedierte­bestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtworm­bestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Grondige Inspecties: Ook in Oisterwijk verrichten wij grondige inspecties voor houtwormbestrijding. In veel gevallen is de inspectie nog gratis ook.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide

Houtworm op zolder bestrijden

Wacht niet langer met het beschermen van uw zolder tegen de verwoestende effecten van houtworm. Onze ervaren technici staan klaar om u te helpen met houtwormbestrijding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en ontdek hoe wij uw woning kunnen beschermen. 

10 Jaar Garantie Houtworm­bestrijding op Zolders

Bij SPM Ongediertebestrijding zijn we ervan overtuigd dat onze klanten recht hebben op gemoedsrust en langdurige bescherming tegen houtworm op zolder. Daarom bieden we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar op alle  houtwormbestrijding. Laat houtworm op zolder bestrijden door SPM ongediertebestrijding.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant, en ook buiten Brabant zijn wij tussendoor te vinden. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm.

Wilt u zelf een meubel behandelen tegen houtworm? Kijk dan eens hier

Meer informatie over houtwormbestrijding vindt u hier

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een houtwormbestrijding tot 50 m2. Er kan ook altijd een vrijblijvende offerte aangevraagd worden.

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.