Houtworm­bestrijding Den Bosch

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houtaantasters

SPM Ongedierte­bestrijding, dé specialist in houtworm­bestrijding Den Bosch en omgeving. Als ervaren ongediertebestrijding ­bedrijf begrijpen wij hoe verwoestend houtwormen kunnen zijn voor jouw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij effectieve oplossingen om houtwormproblemen snel en grondig aan te pakken, zodat je weer met een gerust hart van je huis kunt genieten.

Houtwormbestrijding Den Bosch

Den Bosch, gelegen in de prachtige provincie Noord-Brabant, staat bekend om zijn historische gebouwen en karakteristieke architectuur. Helaas kunnen deze historische panden vatbaar zijn voor houtworm, dit kan leiden tot ernstige schade aan de houten constructies. Als jouw woning of bedrijfspand in Den Bosch last heeft van houtwormen, is het essentieel om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Bij SPM Ongediertebestrijding bieden we een uitgebreid scala aan diensten in Den Bosch en omgeving, onze medewerkers zijn gespecialiseerd in houtworm­bestrijding.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongedierte­bestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtworm­bestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Grondige Inspecties: Ook in Den Bosch verrichten wij gratis inspecties voor houtwormbestrijding. In veel gevallen is de inspectie nog gratis ook.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide

Houtworm­bestrijding Den Bosch

Houtwormen kunnen een serieuze bedreiging vormen voor de structurele integriteit van houten constructies. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat een effectieve houtwormbestrijding niet alleen vereist is om huidige schade te herstellen, maar ook om verdere schade te voorkomen. Hierom is dan ook een duidelijke werkwijze nodig voor houtworm­bestrijding, gericht op in kaart brengen van het probleem en maatwerkbehandelingen. Bij SPM Ongediertebestrijding geloven we in transparantie, klanttevredenheid en doeltreffende oplossingen. Door een offerte aan te vragen, geef je ons de kans om een op maat gemaakt plan te bieden en jouw leef- of werkomgeving te bevrijden van ongewenste gasten. Voor houtwormbestrijding Den Bosch kies je SPM ongediertebestrijding! 

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal houtworm bestrijden. houtwormbestrijding Den Bosch is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Rosmalen, Vught, Den Dungen of Sint-Michielsgestel. Wij kunnen u ook dan helpen.

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie op houtwormbestrijding Den Bosch, met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm. Wil u zelf een meubel behandelen tegen houtworm? Dan raden wij de webshop Bestrijdingsproducten.nl aan

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant. SPM ongediertebestrijding is de specialist in houtwormbestrijding Den Bosch

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een houtwormbestrijding tot 50 m2.

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie. Voor houtwormbestrijding Den Bosch belt u SPM ongediertebestrijding. Met onze laagste prijs garantie bent u altijd voordelig uit.