Houtworm­bestrijding Goirle

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houtaantasters

Als je geconfronteerd wordt met de verontrustende aanwezigheid van houtwormen in je huis of bedrijfspand, begrijpen wij dat je snel en effectief wilt handelen. Bij SPM ongediertebestrijding hebben we een team van gecertificeerde ongediertebestrijders die gespecialiseerd zijn in het effectief aanpakken van houtworm problemen. Onze expertise en ervaring stelt ons in staat om nauwkeurig de specifieke uitdagingen omtrent houtwormbestrijding aan te pakken.

Houtworm bestrijden Goirle

Houtworm roept de nodige angsten op bij menig huiseigenaar. Daarom is het van belang dat je je laat informeren op de juiste wijze, maar ook zeker een goed advies krijgt. SPM ongediertebestrijding helpt je graag met houtwormbestrijding in Goirle. Door te kiezen voor SPM ongediertebestrijding, kies je voor professionele, lokale houtwormbestrijding. Wij staan klaar om je te helpen met deskundig advies en doeltreffende oplossingen. Bel vandaag nog met 013-2084073 of vraag een offerte aan.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in houtwormbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van houtwormbestrijding. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om houtworm bestrijden.
 • Lokaal: Wij zijn een lokaal gevestigd bedrijf, u bent voor houtwormbestrijding Goirle bij ons aan het juiste adres. Snel en efficiënt van houtworm af.
 • Grondige Inspecties: Onze grondige inspecties stellen ons in staat om de kern van het probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat er altijd een juiste oplossing is voor het probleem.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide

Houtwormbestrijding Goirle

Houtwormen kunnen een serieuze bedreiging vormen voor de structurele integriteit van houten constructies. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat een effectieve houtwormbestrijding niet alleen vereist is om huidige schade te herstellen, maar ook om verdere schade te voorkomen. Hierom is dan ook een duidelijke werkwijze nodig voor houtwormbestrijding, gericht op in kaart brengen van het probleem en maatwerkbehandelingen. Bij SPM Ongediertebestrijding geloven we in transparantie, klanttevredenheid en doeltreffende oplossingen. Door een offerte aan te vragen, geef je ons de kans om een op maat gemaakt plan te bieden en jouw leef- of werkomgeving te bevrijden van ongewenste gasten. Voor houtwormbestrijding Goirle kies je SPM ongediertebestrijding!

Houtwormbestrijding Goirle: Bel de Expert

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal houtworm bestrijden. houtwormbestrijding Goirle is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Riel, ook dan kunnen wij u helpen

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies. Houtwormbestrijding Goirle kan in veel gevallen noodzakelijk zijn. Wees dus alert op kleine openingen en boormeel. Bij twijfel vraag een gratis inspectie aan bij SPM ongediertebestrijding

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm. Wilt u toch graag meubels behandeld hebben, dan kan u dit eventueel zelf doen met middelen van de webshop Bestrijdingsproducten.nl

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant. Houtwormbestrijding Goirle door de lokale expert.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding, tot 50 m2 op een verdieping, €395 inclusief btw vraagt voor houtwormbestrijding Goirle

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.

Houtworm is de algemene term die wordt gebruikt voor de larven van bepaalde kevers die zich voeden met hout. Deze larven kunnen verschillende soorten hout aantasten, waaronder meubels, vloeren, balken en andere houten constructies. De term "houtworm" verwijst niet naar een specifieke soort kever, maar eerder naar het stadium van de kevercyclus waarin de larven actief zijn.

De larven van houtwormkevers boren zich in het hout en voeden zich met het houtcellulose. Dit kan leiden tot ernstige schade aan houten structuren, omdat de larven gangen en tunnels graven terwijl ze zich voeden. Hoewel de larven van houtwormkevers het meeste schade aanrichten, volwassen kevers laten kleine gaten achter in het hout wanneer ze uit het larvale stadium komen. Dit met name om uit het hout te gaan om een partner te zoeken voor voortplanting.

Het is belangrijk om houtwormproblemen snel aan te pakken, omdat de schade aan houten constructies na verloop van tijd kan verergeren en structurele problemen kan veroorzaken. Verschillende behandelingen, zoals chemische behandelingen en warmtebehandelingen, kunnen worden gebruikt om houtworm te bestrijden en verdere schade te voorkomen. Voor houtwormbestrijding Goirle wil men de expert, bel vandaag nog voor een gratis inspectie.