Houtworm­bestrijding Waalwijk

SPM ongediertebestrijding: Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houtaantasters

Heb je last van houtwormen in Waalwijk of omgeving en ben je op zoek naar een professionele oplossing? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn de lokale experts op het gebied van houtwormbestrijding en bieden effectieve oplossingen om je houten bezittingen te beschermen tegen verdere schade.

Waarom Houtwormbestrijding Waalwijk Belangrijk is

Houtwormen kunnen ernstige schade aanrichten aan houten structuren en meubels. Deze kleine larven van houtborende kevers kunnen onbehandeld het hout verzwakken en zelfs tot instorting leiden. Het is daarom van essentieel belang om snel en doeltreffend op te treden om verdere schade te voorkomen en de veiligheid van je woning of pand te waarborgen.

Onze Houtwormbestrijdings­diensten in Waalwijk en Omgeving

Onze ervaren en gecertificeerde specialisten in Waalwijk staan klaar om je te helpen bij het bestrijden van houtwormen. Met onze geavanceerde technieken en veilige bestrijdingsmiddelen zorgen we ervoor dat jouw houten bezittingen grondig worden behandeld en beschermd.

Bel vandaag nog voor een gratis inspectie
SPM ongediertebestrijding komt bij u kijken voor een vrijblijvende offerte
013-2084073
Voorkom verdere schade
Houtworm kan behoorlijke schade aanrichten. Voorkom dit met een preventieve behandeling tegen houtworm
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Lokale specialist: Als lokaal bedrijf weten wij als geen ander wat er speelt in de omgeving. Voor houtworm­bestrijding in de regio Waalwijk wil je SPM ongediertebestrijding
 • Grondige Inspecties: Onze grondige inspecties stellen ons in staat om de kern van het probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat er altijd een juiste oplossing is voor het probleem.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze experts streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de schade door houtwormen snel en efficiënt wordt aangepakt.
 • Garantie op Werk: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op onze houtwormbestrijding standaard 10 jaar garantie.
 • Transparantie en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle houtwormbestrijding.

Kruipruimte

Kruipruimte tot 50 m2
649 inclusief btw
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie

Houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding per verdieping tot 50 m2
395 inclusief btw
 • Gratis inspectie
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Populair

Extra m2

Houtwormbestrijding boven 50 m2
50 inclusief btw
 • per 10 m2
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 10 jaar garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere schade
10 jaar garantie op houtworm bestrijding
Vorige slide
Volgende slide

Houtwormbestrijding door een professional

Als je houtwormen hebt ontdekt in Waalwijk of omgeving, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en een afspraak te maken voor een inspectie en behandeling. Bescherm je bezittingen en laat ons je helpen bij het bestrijden van houtwormen! Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en een afspraak te maken voor een inspectie en behandeling, bel ons direct via 013-2084073 voor wespenbestrijding Waalwijk

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal houtworm bestrijden. Houtwormbestrijding Waalwijk is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Kaatsheuvel, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Drunen, of Waspik. Wij kunnen u ook dan helpen.

Houtwormbesmettingen manifesteren zich vaak door kleine gaatjes in houtoppervlakken, zaagsel rondom het gebied en verzwakt hout. Let op deze signalen, vooral in oudere constructies.

Onze inspecties zijn grondig en omvatten analyse van alle aangetaste houten delen. We identificeren niet alleen de aanwezigheid van houtaantasters, maar ook de specifieke soorten, wat de basis vormt voor onze behandelingsstrategie. Een inspectie is geheel gratis, met uitzondering van aan en verkoop van een object.

Wij behandelen diverse houtaantasters, onze experts zijn getraind om specifieke kenmerken te herkennen. Iedere offerte en bestrijding is dan ook maatwerk.

Bij houtwormbestrijding komen altijd gevaren om de hoek kijken, daarom is het ook werk wat gedaan moet worden door professionals. Dankzij onze werkwijze, de gebruikte middelen en de training van onze medewerkers zorgen wij voor een optimale veilige sitautie voor mens, dier en milieu.

Ja, wij geloven in de effectiviteit van onze aanpak en bieden garanties op het geleverde werk. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie met certificaat op door ons behandeld hout.

Afhankelijk van de gekozen bestrijdingsmethode dient u de woning, dan wel ruimte, voor een tijdje te verlaten. Onze houtworm specialist kan u hier meer over vertellen bij de inspectie

Nee, sorry. Onze specialisten zijn hele dagen bezig met de bestrijding van houtworm in woningen, schuren, garages, boerderijen en andere panden. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om meubels te behandelen tegen houtworm. Wil u toch meubels behandeld hebben, dan raden wij aan dat u eventueel een meubel zelf behandeld met producten zoals verkrijgbaar bij Bestrijdingsproducten.nl

We begrijpen de noodzaak van een spoedige houtwormbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een inspectie uit te voeren en een behandeling in te plannen. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Iedere houtwormbestrijding is anders, daarom raden wij ook altijd aan om eerst een inspectie uit te laten voeren. Maar een goede indicatie is dat SPM ongediertebestrijding €395 inclusief btw vraagt voor een houtwormbestrijding tot 50 m2. Wil je meer weten over de kosten van houtwormbestrijding? Neem dan direct contact op via 013-2084073 of stuur een whatsapp

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete constructie.