Kakkerlakken overlast?
bel nu voor gratis inspectie

Snelle en effectieve bestrijding
Bel nu voor gratis inspectie

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken kunnen voor diverse soorten overlast zorgen. Ze bevuilen zeer gemakkelijk uw eten, ze zijn dragers van diverse bacteriën zoals salmonella. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen er zelfs voor zorgen dat u last krijgt van bijvoorbeeld eczeem en/of astma. Een onaangename geur word ook nog weleens opgemerkt als het gaat om kakkerlakken overlast.

 

Gratis Inspectie

Elke kakkerlak besmetting is anders, ongeacht om welke ruimte het gaat. Dit vereist een op maat gemaakt behandelingsplan. Om de kakkerlak behandeling zo goed als mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen bieden wij altijd een gratis inspectie aan. Onze specialisten zullen de overlast en mogelijke verstopplaatsen bekijken en een daarbij passend advies geven. Onze kakkerlak inspectie is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een echte gratis inspectie! Neem nu direct contact op via 013-7610160

 

Uw kakkerlakken specialist

De gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding kennen de diverse kakkerlak soorten, en hun gedragingen. Zij weten exact waar kakkerlakken zich graag verstoppen en nemen al deze plekken mee in de behandeling. Alleen op deze manier ben je er zeker van dat de kakkerlakken snel en effectief worden uitgeroeid. Vermoed u kakkerlakken, of heeft u last van kakkerlakken? Bel dan direct 013-7610160 voor meer informatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, en dan bellen wij u zo snel als mogelijk terug.

 


Kosten kakkerlakken bestrijden

Wilt u snel en doeltreffend van uw kakkerlakken overlast af? Schakel dan SPM ongediertebestrijding in. Wij beginnen altijd met een gratis inspectie. Op basis van uw situatie en de aanwezige overlast maken wij een op maat gemaakt bestrijdingsplan. Bestrijding van uw kakkerlakken probleem is al mogelijk vanaf €85,- inclusief btw.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Kakkerlakken herkennen

Het is niet makkelijk om een kakkerlak te herkennen. Kakkerlakken houden namelijk niet van licht, de grootste kans dus dat u er pas een heeft gezien toen u het licht aanzette midden in de nacht. Daarnaast eten kakkerlakken na genoeg alles. Bij voorkeur eten ze voedingsmiddelen zoals wij zelf ook eten. Zij eten geen grote hoeveelheden, dus u mist in eerst instantie niet eens uw eten. Heeft u een kakkerlak gezien, dan kunnen we dus al vrij snel praten van een kakkerlakken plaag. Kakkerlakken hebben namelijk een extreem snelle voortplanting. Een pakket eitjes bevat gemiddeld zo'n 30 eitjes per keer. In een half jaar tijd zet de kakkerlak ongeveer vier tot acht eipakketten af. De nimfen zijn binnen twee maanden ook geslachtsrijp en beginnen dan ook met hun voortplantingscyclus.

 

Zelf kakkerlakken bestrijden

Als men op internet gaat lezen, heeft iedereen wel tips hoe kakkerlakken bestreden moeten worden. Het merendeel van deze goed bedoelde tips zijn, helaas, niet effectief. Het begint namelijk al met de verstopplek van de kakkerlakken. Deze zal men moeten vinden. En dit is dan ook exact de reden waar om wij altijd aanraden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor uw probleem. Wij van SPM ongediertebestrijding weten waar kakkerlakken zich graag ophouden, en zodoende een vele malen effectievere bestrijding kunnen laten plaatsvinden.

 

 

"Zeer deskundige bestrijding van een wespennest in de spouw. Snel verholpen en geen last meer gehad. Bij een eventuele volgende keer zal ik zeker voor SPM kiezen. TOP"

Jan uit Kaatsheuvel

"We zijn natuurlijk pas twee weken bezig maar al twee dode muizen gevonden en je ziet dat ze van de speciale pasta eten. Nick is heel aardig en verstaat zijn vak! Hij is erg professioneel en geeft goede tips!"

Desiré uit Eindhoven

"een hoop goede bruikbare adviezen...aanrader....volgende keer weer als het nodig Is!"

Randy