Muizen bestrijding nodig?
Bel direct 013-7610160

Uw houtworm specialist
Bel nu voor gratis inspectie

Professionele bestrijding van zilvervisjes
Bel 013-7610160

Snel en effectief bestrijden
Neem contact op

Ongediertebestrijding Breda

Niks is zo vervelend als ongedierte in huis of bedrijf. We spreken met name van ongedierte als er overlast is van dieren zoals muizen, ratten en diverse soorten kruipende en vliegende insecten. Hun aanwezigheid zorgt voor de nodige risico’s ten aanzien van onze gezondheid, nog maar niet te spreken van de mogelijke schade die zij aan onze spullen kunnen aanrichten. Heeft u overlast van ongedierte en behoefte aan een professionele ongediertebestrijder in Breda? Bel dan SPM ongediertebestrijding voor een inspectie, onze gecertificeerde specialisten komen dan bij u langs om te kijken hoe wij u kunnen helpen. Als uw lokale ongediertebestrijder in Breda weten wij als geen ander waar wij op moeten letten om zo effectief als mogelijk uw probleem te behandelen. 

 Vermoeden van ongedierte

Soms is er enkel het vermoeden van ongedierte, maar weet u niet wat de oorzaak is. U heeft van alles gevonden zoals uitwerpselen of vreemde gaten in houtwerk. Sommige overlast gevende dieren weten zich goed te verstoppen, of komen zelfs alleen in de nachtelijke uren tevoorschijn. Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij gaan dan voor u op onderzoek uit. Wij doen niet alleen aan ongedierte bestrijden in Breda, maar wij doen ook aan ongedierte preventie. SPM ongediertebestrijding is onder andere in te huren voor bestrijding en preventie van houtworm, wespen, vliegen, vlooien, bedwantsen, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren en knaagdieren zoals muizen.

 

Professionele ongediertebestrijding in Breda

Ruime ervaring en uitgebreide kennis van ongedierte, dat typeert de gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding. Als u contact opneemt met ons, proberen wij binnen 24 uur een inspectie uit te voeren. Hierbij kijken wij naar uw probleem, en hoe wij u kunnen helpen met het verhelpen van uw overlast. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, en wij willen dan ook altijd snel en effectief uw ongedierte bestrijden in Breda. SPM ongediertebestrijding werkt met de scherpst mogelijke tarieven, en rekenen géén voorrijkosten. Heeft u dus behoeft aan ongediertebestrijding in Breda, bel dan ons of laat uzelf terugbellen.

 

Hoe wij werken

Bij overlast van ongedierte wilt u er zo snel als mogelijk afscheid van nemen. Daarom wilt u een professional die dit snapt. Het gespecialiseerde team van SPM ongediertebestrijding helpt u graag met het creëren van een ongedierte vrije leefomgeving. Bel direct met 013-7610160 en een van onze ongediertebestrijders komt bij u een grondige inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie zal onze specialist de omgeving van uw woning en/of bedrijf observeren en inspecteren, waarbij wij een inzage krijgen in de omvang van de overlast van uw ongedierte probleem. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij u dan voorzien van een goed advies. Ook als aanvankelijk twijfels hebt over de noodzaak van ongediertebestrijding. SPM ongediertebestrijding biedt diverse oplossingen aan op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dankzij de ruime ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle risico’s en problemen die ongedierte met zich mee kunnen brengen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en een doortastende houding ten opzichte van ongedierte. Informatie is in onze ogen zeer belangrijk. Als u meer weet over een situatie, kunt u hier betere beslissingen over nemen en beter naar handelen. Wilt u graag meer weten? Bel dan 013-7610160 voor meer informatie.

 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch