Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijding in Breda

Soms hoort u de houtworm bijna knagen door de balken in uw woning. Een kloppend, knagend geluid hoort u dan soms. Een andere manier om houtworm te herkennen zijn de ronde uitvliegopeningen en het "boormeel" of poeder dat u in een aantal gevallen op de grond vindt. Wanneer u last heeft van houtworm, is het belangrijk om dit zo snel als mogelijk te laten bestrijden. Houtworm kan voor grote schade zorgen, en niemand wordt daar blij van. De houtadviseurs van SPM ongediertebestrijding staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw houtworm probleem en bieden binnen 24 uur de oplossing voor uw houtworm probleem. Wij rekenen een vaste, lage prijs en géén voorrijkosten. Bel nu 013-7610160 voor een gratis inspectie door onze erkende houtadviseurs.

 

Nieuwste technieken houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding kan op veel manieren, en met net zoveel verschillende technieken. Welke techniek het beste is voor u bespreken onze houtadviseurs graag met u. De meest gebruikte methode voor de bestrijding van houtworm is de oppervlaktebehandeling. Een speciale bestrijdingsvloeistof wordt dan aangebracht op het te behandelen hout. Deze speciale vloeistof wordt dan door het hout opgenomen, net zo lang tot het hout genoeg heeft gehad. Zo komt u van houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm voor lange tijd. Wij geven standaard tot wel 10 jaar garantie op alle houtworm behandelingen die door ons worden uitgevoerd. Er zijn een aantal verschillende houtwormmiddelen die wij kunnen gebruiken om u te helpen met houtwormbestrijding. De meest gebruikte houtwormmiddelen zijn op basis van kerosine of petroleum. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten. Gelukkig beschikken de professionals van SPM ongediertebestrijding over de nieuwste middelen en de nieuwste technieken. Wij hebben naast de vloeistof op basis van kerosine of petroleum, ook een vloeistof tot onze beschikking waarbij u slechts 2 tot 3 uur het pand hoeft te verlaten. Dus extra kosten voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning. Wilt u , behoort tot het verleden. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan direct met onze houtadviseurs via 013-7610160.

 

Professionele houtwormbestrijding in Breda

Ook wanneer u twijfelt of u houtwormen in huis heeft, staan onze adviseurs voor u klaar. Wacht niet te lang en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijders. Onze vakkundige hout adviseurs helpen u graag en staan binnen 24 uur voor u klaar. Voorrijkosten kennen wij niet en ons tarief is altijd laag! Neem direct contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist u terug.

 

 

Wat kost houtwormbestrijding in Breda?

Woont u in Breda? Heeft u uitvliegopeningen gevonden in de houten constructie van uw woning? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 013-7610160, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens deze gratis inspectie onderzoekt onze erkende houtadviseur het te behandelen gebied en inventariseert hij wat de kosten zouden zijn voor een effectieve houtwormbestrijding in uw woning of bedrijf. Op onze houtwormbestrijding geven wij een garantie tot wel 10 jaar, hiervoor krijgt u van ons ook een garantie certificaat. Wij rekenen géén voorrijkosten en willen u binnen 24 uur helpen. Neem daarom contact op met ons of laat u terugbellen door één van onze medewerkers. In overleg met u plannen we een gratis inspectie in. 

 

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding in Breda. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Houtwormbestrijding van een verdieping kan bij ons al voor € 295 incl btw. Dus bent u op zoek naar een specialist voor goedkope houtwormbestrijding. Zoek dan niet verder, en bel SPM ongediertebestrijding.

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Hoeveel schade kan houtworm aanrichten?

De houtworm richt uiteindelijk zoveel schade aan dat het voor onveilige situaties kan zorgen in uw woning. De aantasting van een dragende constructie in uw woning kan met name voor gevaarlijke situaties zorgen. Vervelend en schadelijk, is het wanneer houtworm meubels of vloeren aantast. Houtwormen zijn dol op hout en boren binnen korte tijd een heel stelsel aan gangen in het hout van uw woning. Wanneer houtworm niet bestreden word, wordt de schade alleen maar groter. Onderneem dus zo snel als mogelijk actie tegen houtworm en wacht niet te lang! Bel nu SPM ongediertebestrijding via 013-7610160

 

Houtworm zelf bestrijden

Wilt u zelf houtworm bestrijden? Dit raden wij echt af. De middelen die nodig zijn om een goede bestrijding te garanderen, kunt u als particulier niet verkrijgen. De middelen die u wel kunt verkrijgen zijn vaak niet sterk genoeg. Houtwormen nestelen zich het liefste diep in het hout, waardoor het middel hen vaak niet bereikt. Voor het effectief bestrijden van houtworm adviseren wij u om dit professioneel aan te pakken. Wij werken met chemicaliën, waar speciale certificering voor vereist is. Alle ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding beschikken over de juiste certificering, ervaring en middelen om u binnen 24uur van uw probleem af te helpen. Schakel ons nu in zodat de houtworm bestrijding snel en effectief uitgevoerd kan worden. Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden.

 

Preventief houtworm bestrijden in Breda

Zoals het gezegde gaat is voorkomen beter dan genezen. We komen dan ook graag bij u langs voor een preventieve behandeling. U bent dan tot wel 10 jaar vrij van niet alleen houtworm, maar ook allerhande andere soorten houtaantasters. Ook voor deze afspraak neemt u via 013-7610160 contact met ons op.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Breda

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Breda of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

Houtworm probleem in Breda? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch