Last van ratten? Bel voor inspectie
Bel nu 013-7610160

Geef ratten géén kans !

Professionele ratten bestrijding
Voor inspectie 013-7610160

Ratten bestrijding Oosterhout

Ratten in uw woning, erg vervelend! In Nederland zijn het vooral bruine en zwarte ratten die u in huizen tegen kunt komen. Ratten worden gezien als ongedierte omdat ze veel schade aan richten. Ze vervuilen daarnaast voedsel en dragen zeer makkelijk ziektes over. Wanneer u ratten in uw huis heeft en u wilt er direct vanaf bieden wij u de oplossing. De gecertificeerde ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding zijn dagelijks druk in de weer om ongedierte te bestrijden, waaronder ratten. Onze professionele rattenbestrijders beschikken over de benodigde ervaring en middelen om ratten snel en effectief te bestrijden. Hiervoor hanteren wij dan ook een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Woont u in Oosterhout of omgeving, en wilt u van uw rattenprobleem af? Bel dan SPM ongediertebestrijding via 013-7610160.


Ratten in huis

Gedurende de dag verstoppen ratten zich het liefste voor mensen. Het zijn in principe nachtdieren en worden dan met name actief. Hoe kunt u dan de aanwezigheid van ratten in huis herkennen? Heeft u misschien uitwerpselen gevonden? Die van de rat zijn worstvormig. Ook hun urine heeft een behoorlijk duidelijke geur. Wanneer u knaagschade aan uw eten, meubilair of andere spullen in huis heeft gevonden, heeft u hoogstwaarschijnlijk last van ratten. Ratten knagen namelijk graag overal aan om hun tanden kort en scherp te houden. Een ander kenmerk van ratten is wanneer u met regelmaat in de nachtelijke uren getrippel of gebonk hoort op het plafond of bijvoorbeeld onder de vloer.


Professionele rattenbestrijding in Oosterhout

Vermoedt u ratten in uw woning? Het is dan van belang om zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. U wilt toch niet meer schade en besmetting door een rattenplaag? Onze professionele rattenbestrijders voor de regio Oosterhout hebben dusdanige ervaring in het bestrijden van rattenplagen dat wij in staat zijn om binnen 24 uur te helpen. Er is altijd een specialist van SPM ongediertebestrijding in de buurt en wij hanteren daarom geen voorrijkosten. Het uitvoeren van een vakkundige bestrijding doen wij tegen een vaste, lage prijs. Dus wilt u direct hulp? Bel dan nu met 013-7610160 of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

 

 

Professionele rattenbestrijding kosten

Tijdens een inspectie zullen onze ongediertebestrijders, naast het geven van allerlei adviezen en tips, een all-in prijs voor u maken. De kosten van professionele rattenbestrijding hangen af van de hoeveelheid ratten die bestreden moeten worden. Ratten bestrijden is bij ons al mogelijk vanaf € 85,- inclusief btw. Nog een voordeel voor u: wij rekenen géén voorrijkosten. Heeft u al geruime tijd last van ratten, en ook in het verleden last gehad van ongedierte. Wellicht is ons alles-in-1-pakket dan iets voor u. 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Ratten bestrijden is noodzakelijk

Het bestrijden van ratten overlast is altijd noodzakelijk, zeker wanneer u ze in uw huis aantreft. Ratten zijn niet bepaald hygiënische dieren, en brengen dan ook de nodige ziekteverwekkende bacteriën met zich mee. Een van de bekendste ziektes die wordt veroorzaakt door ratten is de ziekte van Weill. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de leptospirosis bacterie. Een veelvoorkomende bacterie in de uitwerpselen van de bruine rat.  De zwarte rat wordt gezien als voornaamste verspreider van varkenspest, maar vroeger ook de builenpest. Ratten verspreiden deze ziektes onder andere door bijten, door eten te infecteren via hun uitwerpselen. Maar ook indirect via bijvoorbeeld parasieten zoals bijvoorbeeld vlooien. Woont u in Oosterhout? Vermoedt u ratten in uw woning? Bel dan direct 013-7610160 om een inspectie in te plannen. De professionele rattenbestrijders van SPM ongediertebestrijding komen u dan helpen met uw probleem.

 

De specialist in ratten bestrijding voor Oosterhout en omgeving

Effectief bestrijden van ratten vergt kennis over het te gebruiken rattengif of rattenvallen. Ook kennis van het soort rat waar u last van heeft, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van ratten in uw woning of bedrijf? Bel dan SPM ongediertebestrijding en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw rattenprobleem. Wij zullen binnen 24 uur een inspectie uitvoeren. Indien mogelijk en gewenst, kunnen wij ook gelijk overgaan tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, en rekenen géén voorrijkosten. Neem nu contact op met SPM ongediertebestrijding en wij bestrijden snel en effectief uw ratten overlast.

Last van ratten?? Bel 0000000 !

"Prettige ervaring, snel geholpen"

Miriam

"Naast houtworm hadden we door een lekkage ook een schimmel gekregen, dit werd snel opgepakt en allemaal verholpen"

Peter uit Breda

"Op korte termijn zijn wij geholpen met het bestrijden van Boktor. Een snelle service indien nodig. Complimenten"

Karin uit Heesch