Wespen bestrijden nu €65,-
Afspraak maken

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijding Waalre

Wespen leven veelal in groepen bij elkaar in een wespennest. Als voeding gebruiken wespen met name voedingsmiddelen rijk aan suiker en eiwitten. Een wespennest kan worden gebouwd op veel verschillende plekken zoals in een verlaten muizennest, in de grond, schuur, spouwmuur of onder een dak. Om een wespennest te maken knagen de wespen aan hout, rietmatten e.d om hier een papje van te maken. Hiermee maken ze vervolgens de nest uitbreidingen. Een wespennest wordt in het algemeen slechts 1 seizoen bewoond. 

Wespen veroorzaken behoorlijk wat overlast. Zeker wanneer er een heel wespennest aanwezig is in uw woning of tuin. Het is van belang dat dit ongedierte zo snel mogelijk bestreden word, voordat het een heuse plaag wordt, want de wespen blijven de hele zomer in hun nest actief. Daarbij is het wel belangrijk dat u zo veilig mogelijk te werk gaat, tenslotte wil u niet gestoken worden. Schakel daarom onze professionele wespenbestrijding voor de gemeente Waalwijk in. Onze vakkundige en gecertificeerde professionals zijn dagelijks actief in Waalwijk en omgeving. Binnen 24 uur bestrijden wij uw wespennest tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel direct 013-7610160 voor een afspraak.

 

Wespenoverlast

Wespenoverlast komt in verschillende soorten en maten voor. Alleen het zien van wespen zorgt vaak al voor onrust bij mensen. De grootste angst is om een de steek van een wesp te krijgen. Een wespensteek kan gevaarlijk zijn, zeker als u in de mond gestoken wordt of wanneer u overgevoelig of allergisch voor wespengif bent. Ervaart u wespenoverlast als gevolg van een wespennest, bel dan direct 013-7610160. De ervaren ongediertebestrijders van SPM ongediertebestrijding verwijderen uw wespennest snel en effectief.

 

Professionele wespenbestrijding voor Waalre

Heeft u last van een wespennest, schakel dan altijd de professionele ongediertebestrijder in. SPM ongediertebestrijding beschikt over de juiste ervaring en middelen om uw overlast snel en effectief te verhelpen. In de meeste gevallen merkt u het verschil al na 24 uur. Laat het wespen bestrijden in Waalwijk over aan de professionals van SPM ongediertebestrijding, zij helpen u snel en effectief af van uw overlast. Onze bestrijdingstechnici zijn zo bedreven en ervaren op het gebied van wespen bestrijding....... Dat wij daarom 100% garantie geven op onze wespenbestrijding. Wilt u meer weten over onze garantie regeling, vraag hiernaar bij uw bestrijdingsdeskundige of bel ons via 013-7610160. Indien u liever word gebeld door een van onze bestrijders, laat dan uw gegevens achter. 

Kosten wespen bestrijden in Waalre

De totale kosten voor het bestrijden van een wespennest in gemeente Waalwijk is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Het bestrijden van één wespennest is bij SPM ongediertebestrijding al mogelijk voor € 65,- inclusief btw. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Neem nu contact op met SPM ongediertebestrijding en wij proberen binnen 24 uur bij u de wespenoverlast te laten beëindigen.

 

Wespenbestrijding nodig? Nu € 65,- incl btw

 

Hoe ontstaat een wespennest?

Wespen zorgen vooral in de zomermaanden voor overlast. In de herfstmaanden blijven alleen de jonge, bevruchte vrouwtjes in leven, de rest van het wespennest (waaronder de koningin) sterft dan. De jonge vrouwelijke wespen overwinteren alleen op een voor hen prettige plek. De jonge koningin  zet aan het begin van het voorjaar  haar eitjes af in eicellen van het door haar gebouwde begin van een nest. Hierin legt ze dan ongeveer 20 eitjes. Uit deze eitjes komen larven die door de koningin worden gevoed. Na verpopping veranderen de larven in werksters. De werksters zijn in werkelijkheid onvruchtbare vrouwelijke wespen. Zij zorgen voor het voeden van alle larven en de koningin, het verder bouwen van het nest en de verdediging hiervan. Zodra de werksters er zijn, vliegt de koningin niet meer uit en blijft eitjes leggen in de raten die opnieuw zijn aangelegd door de werksters. In augustus /  september komen de vruchtbare vrouwtjes en mannetjes pas uit de poppen. Zij verlaten het nest om te paren waarna de mannetjes spoedig na de paring sterven. In de herfst overleven weer alleen de bevruchte vrouwtjes die de cyclus voortzetten.

Wespennest verwijderen in omgeving Waalre

Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil is tussen wespen bestrijden en een wespennest verwijderen. Het is namelijk erg belangrijk dat de wespen die in het nest zitten, allemaal dood zijn. Anders is er een erg grote kans dat de wespen onrustig en agressief zodra het nest weggehaald wordt. U kunt uiteraard het wespennest ook laten zitten. In dit geval moeten de wespen wel bestreden worden, zodat er geen overlast meer plaats zal vinden. Een niet actief wespennest kan namelijk geen kwaad. In veel gevallen zitten wespennesten op een lastige plek en is het wespennest verwijderen erg moeilijk. De overlast van een wespennest komt met name door de actieve wespen. Als de wespen bestreden zijn, is de overlast vaak verholpen. Een wespennest wordt eigenlijk nooit door wespen opnieuw gebruikt, dus hoeft men niet bang te zijn dat de wespen weer terugkomen op dezelfde plek. Een wespennest verwijderen in Waalwijk kan ook door de gecertificeerde bestrijdingstechnici van SPM ongediertebestrijding gedaan worden. Hiervoor kunt u altijd een prijsopgave vragen. Het bestrijden van een wespennest in Waalwijk of omgeving kan al binnen 24 uur, tegen een vast laag tarief. Voor meer informatie bel met 013-7610160, of maak direct een afspraak.

Veelgestelde vragen over wespen

 • Wespennest in de spouwmuur
 • Wespenbestrijding
 • Wespennest in de grond
 • Zelf wespen bestrijden
 • Garantie
 • Kosten wespenbestrijding
 • Heb ik last van wespen of bijen?
 • Plekken voor een wespennest
 • Wespennest herkennen
 • Is een wespennest gevaarlijk?
 • Wespen in huis

Ik heb een wespennest in de spouwmuur. Is dat schadelijk voor de spouwmuur?

als de spouwmuur geïsoleerd is dan is de kans groot dat de wespen het isolatiemateriaal beetje bij beetje verwijderen om ruimte te creëren voor het nest. Verder kunnen er aan de binnenzijde van de muren vochtige plekken ontstaan door de uitscheidingsproducten van de larven.

Hoe word een wespenbestrijding uitgevoerd?

Een wespenbestrijding voeren wij uit met beschermende kleding en hogedruk- en uitschuifbare telescoopapparatuur. Wanneer duidelijk is waar het wespennest zich bevindt, dan kan de bestrijding direct uitgevoerd worden. Dit kan door middel van het inbrengen van een insecticide onder hoge druk in de vliegopening. Nadat het wespennest is bestreden, en er geen activiteit meer is, kan het wespennest worden verwijderd.  

Ik heb een wespennest in de grond. kan ik deze dichtgooien?

Wij raden dit sterk af. De wespen zijn in staat om zich op diverse plekken weer een weg naar buiten te graven. Ook de wespen die terugkomen worden onberekenbaar en mogelijk agressief. Daarnaast is het voor ons ook lastig om effectief het nest te bestrijden wanneer de oorspronkelijke ingang niet meer gebruikt wordt door de wespen. 

Kan ik zelf wespen bestrijden?

Kan ik niet zelf een wespennest bestrijden met middelen van de doe-het-zelf winkel? Dit is niet aan te raden, wij gebruiken tenslotte ook niet dezelfde middelen als uit de doe-het-zelf winkels. Voor het bestrijden van wespen hebben wij namelijk onze eigen bestrijdingsmiddelen. Deze zijn agressiever dan de middelen uit de doe-het-zelf winkels. Wespen laten bestrijden door SPM ongediertebestrijding is dan ook veel effectiever. Daarnaast is het verwijderen van een wespennest en/of het bestrijden van wespen erg gevaarlijk. Wespen zullen erg agressief worden, voor mensen die allergisch zijn kan dit ernstige gevolgen hebben. Laat wespenbestrijding dus ten alle tijden over aan een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding.

Krijg ik bij jullie garantie na het verwijderen van een wespennest?

JA. Indien u een beroep op ons doet voor het bestrijden van een wespennest, weet u zeker dat het nest straks niet langer actief is. Desondanks kan het toch voorkomen dat er opnieuw een nest ontstaat op dezelfde plek. Om te voorkomen dat u dan opnieuw opdraait voor de kosten, werken wij met seizoengarantie. Dit houdt in dat wij zonder extra kosten nogmaals langskomen wanneer er in hetzelfde seizoen opnieuw een nest opduikt. Het dient daarnaast om dezelfde plek te gaan als het eerste nest. Onze garantie vervalt zodra de winter zijn intrede doet. In de wintermaanden sterft een wespennest namelijk vanzelf uit. Onze garantie geldt overigens niet indien u het advies van onze bestrijder (gedeeltelijk) in de wind heeft geslagen.

Wat kost het bestrijden van een wespennest?

De prijs voor het bestrijden van een wespennest is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Het bestrijden van één wespennest is bij SPM ongediertebestrijding al mogelijk voor € 65,- inclusief btw. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Heeft u last van een enorme wespenplaag, en dus meerdere nesten ontdekt. Geen stress, ook dan kunnen wij helpen. De kosten in zo'n geval zijn € 65,- voor het eerste nest en € 25,- voor ieder extra nest. Al onze tarieven zijn inclusief BTW, dus ook geen verrassingen achteraf.

Heb ik last van wespen of bijen?

Er zijn veel mensen die wespen en bijen door elkaar halen. Niet vreemd ook, want deze plaagdieren zijn allebei geel en zwart van kleur. Wanneer u een geel-zwart gestreept beestje ziet vliegen, weet u mogelijk niet of het om een bij of wesp gaat. Toch kunt u bijen en wespen betrekkelijk eenvoudig uit elkaar halen. Zo zijn de kleuren van de wesp vele malen feller dan die van de bij. Qua uiterlijk kunt u dit ongedierte ook onderscheiden door de breedte van de taille. Zo heeft de bij een brede taille en de wesp een smalle. Tot slot kunt u bijen herkennen aan de haren op het lichaam. Wespen hebben namelijk geen haren op hun lichaam. Ook op basis van hun behoeften kunt u bijen en wespen onderscheiden. Zo komen wespen op zoetigheden af, denk aan je biertje of cola. De bij richt zich doorgaans uitsluitend op bloemen, dit vanwege stuifmeel en nectar.       Lees meer >>

Wat zijn de meest voorkomende plekken van een wespennest?

Een wespennest kan op verschillende plekken gebouwd worden. Toch zien we dat wespen vaak dezelfde type plekken uitkiezen om hun nest te bouwen. Zo duikt een wespennest bijvoorbeeld vaak op onder de dakgoot of tussen houten balken. Dat wespen hun nest alleen buitenshuis bouwen, is een fabeltje. Steeds vaker zien we dat deze plaagdieren een schuur of zelfs een woning uitzoeken om hun nest te bouwen. Een wesp kan zijn nest bijvoorbeeld bouwen in de spouwmuur van uw woning. Daarnaast komt het geregeld voor dat een wesp de nok van een schuur of garage uitkiest om zich te vestigen. Lees meer >>

Hoe herken ik een wespennest?

Wanneer een wespennest zichtbaar is, dan ziet het er meestal uit als een papierachtig geheel wat meestal met één kant vastzit aan een wand of bijvoorbeeld een houten balk. In het voorjaar beginnen ze zo groot als een pingpongbal, waarna het tot het einde van de zomer zelfs uit kan groeien tot de grootte van een voetbal of zelfs nog groter. Wanneer het nest actief is, dan ziet men meestal ook enkele wespen bezig op de buitenkant van het nest. Daarnaast zie je ook regelmatig een wesp in en uit vliegen. Lees meer >>

Is een wespennest gevaarlijk?

Zolang wespen ongestoord hun gang kunnen gaan, zullen ze niet agressief worden. Met name tijdens het bouwen van een nest concentreren de wespen zich volledig op hun werkzaamheden in en rondom het nest. Wanneer het nest echter verstoord wordt of men komt te dichtbij, dan zullen de wespen zich verdedigen en kunnen ze gaan steken, soms zelfs met meerdere wespen tegelijk. Dit kan uiteraard gevaarlijk zijn. In het najaar, wanneer het nest volgroeid is en de wespen geen werk meer hebben, dan worden de wespen wat agressiever. Lees meer >>

Waarom heb ik wespen in huis

Wespen in uw woning hoeft niet direct te betekenen dat u te maken heeft met een wespennest. Het kan namelijk ook zo zijn dat het ongedierte via een openstaand raam of openstaande deur binnen is gekomen. Deze kans is zeer groot wanneer u zoetigheid heeft laten slingeren in huis. Wespen zijn hier namelijk gek op. Indien er meerdere wespen aanwezig zijn in uw huis, kan er wel sprake zijn van een nest. Daarom is het verstandig de situatie goed in de gaten te houden. Als het aantal wespen in huis gelijk blijft of zelfs toeneemt, heeft u mogelijk te maken met een wespennest. Houdt dan vooral locaties in de gaten waar wespen regelmatig naar toe vliegen. Lees meer >>

"Super geholpen en snel"

Greet

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka