Wespen­bestrijding Alphen Chaam

SPM ongediertebestrijding: De wespenbestrijder in Alphen Chaam en omgeving

Woont u in Alphen, Chaam, Haaren of Baarle Nassau? Heeft u last van een wespennest? Wilt u snel van dit probleem af? Onze wespenbestrijders staan klaar om voor u een wespenbestrijding uit te voeren. Maak vandaag nog een afspraak en laat uw wespen bestrijden door de specialist van Alphen Chaam en omgeving. 

Wespenbestrijding Alphen Chaam

Wespen kunnen overal opduiken, van je achtertuin tot commerciële ruimtes. De aanwezigheid van een wespennest in de buurt kan leiden tot angst en ongemak. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat een snelle oplossing cruciaal is om de gemoedsrust te herstellen. Van belang is om een wespennest zo snel als mogelijk te laten verwijderen zodra het ontdekt is. Wacht niet tot een wespennest schade begint te veroorzaken. Maak vandaag nog een afspraak met onze wespenbestrijders in Alphen Chaam en geniet snel weer van een wespenvrij huis, tuin of bedrijf. Onze specialisten zorgen voor een snelle oplossing, zodat u weer ongestoord kunt genieten.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Lokaal: Wij werken enkel lokaal, en niet door heel Nederland. Daarom zijn wij op de hoogte wat nodig is voor wespenbestrijding Alphen Chaam
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Wespenbestrijding nodig?

Op zoek naar professionele wespenbestrijding? Bij SPM Ongediertebestrijding staan wij paraat voor wespenbestrijding Alphen Chaam, uw wespenprobleem gaat snel en effectief opgelost worden. Onze gecertificeerde experts gebruiken veilige methoden en de nieuwste middelen om wespen te bestrijden. Wij begrijpen de urgentie van een wespvrije omgeving, bel ons direct via 013-2084073. Als u last heeft van een wespenplaag in Alphen Chaam, aarzel dan niet om contact op te nemen met SPM Ongedierte­bestrijding. Ons team staat klaar om u te helpen en een oplossing te bieden die past bij de situatie. Laat ons de overlast van wespen aanpakken, tegen een vast laag tarief, zodat u weer kunt genieten van een rustige en veilige omgeving.

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wespenbestrijding Alphen Chaam is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Alphen, Chaam of Baarle Nassau. Wij kunnen u helpen.

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen. Wilt u meer weten over wespenbestrijding, kijk dan zeker eens op onze pagina over wespenbestrijding.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken.

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken. Laat wespenbestrijding oisterwijk over aan de professionals.

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

De kosten van een wespenbestrijding variëren van bedrijf tot bedrijf. Omdat wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en transparantie, rekenen wij een vast laag tarief voor wespenbestrijding alphen chaam van €79,95. Wilt u meer weten over de kosten van wespenbestrijding?