Wespen­bestrijding Goirle

SPM ongediertebestrijding: De wespenbestrijder in Goirle en omgeving

Woont u in Goirle of omgeving? Heeft u last van een wespennest? Wilt u snel van dit probleem af? Onze wespenbestrijders in Goirle staan klaar om voor u een wespenbestrijding uit te voeren. Maak vandaag nog een afspraak en laat uw wespen bestrijden door de expert in de omgeving. 

Wespenbestrijding Goirle

Wespen kunnen overal opduiken, van je achtertuin tot commerciële ruimtes. De aanwezigheid van een wespennest in de buurt kan leiden tot angst en ongemak. Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we dat een snelle oplossing cruciaal is om de gemoedsrust te herstellen. Ongeacht of je nu woont in Goirle of Riel. Van belang is om een wespennest zo snel als mogelijk te laten verwijderen zodra het ontdekt is. Wacht niet tot wespenoverlast je dagelijkse leven beïnvloedt. Maak vandaag nog een afspraak met onze wespenbestrijders in Goirle en geniet snel weer van een wespenvrij huis, tuin of bedrijf. Onze specialisten zorgen voor een snelle oplossing, zodat u weer ongestoord kunt genieten.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Lokaal: Voor wespenbestrijding Goirle belt men SPM ongediertebestrijding. Het bedrijf gevestigd in de omgeving
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Wespenbestrijding nodig?

Op zoek naar professionele wespenbestrijding? Bij SPM Ongediertebestrijding staan wij paraat voor wespenbestrijding Goirle, uw wespenprobleem gaat snel en effectief opgelost worden. Onze gecertificeerde experts gebruiken veilige methoden en geavanceerde technologie om wespen te bestrijden en nesten te verwijderen. Wij begrijpen de urgentie van een wespvrije omgeving, bel ons direct via 013-2084073. Wacht niet langer met het aanpakken van uw wespenoverlast. Kies voor de professionele wespenbestrijding van SPM Ongediertebestrijding. Maak vandaag nog een afspraak en laat onze experts het werk voor u doen.

Veel voorkomende wespen in Goirle

In Goirle kunnen verschillende wespensoorten voorkomen, waarvan sommige meer problematisch kunnen zijn dan andere. Hier zijn enkele van de meest voorkomende wespensoorten die u in Goirle kunt tegenkomen:

 1. Gewone Wesp (Vespula vulgaris): Dit is een van de meest voorkomende wespensoorten in Nederland, inclusief Goirle. Gewone wespen zijn geel met zwarte strepen en hebben een slank lichaam. Ze bouwen hun nesten vaak in holle bomen, in de grond, of onder dakranden en overstekende delen van gebouwen.

 2. Duitse Wesp (Vespula germanica): Deze wespensoort lijkt sterk op de gewone wesp, maar heeft over het algemeen een meer uitgesproken gele kleur op het achterlijf en een driehoekige patroon op het hoofd. Duitse wespen zijn ook veelvoorkomend in Goirle en kunnen agressief worden als ze zich bedreigd voelen.

 3. Hoornaar (Vespa crabro): Hoornaars zijn groter dan gewone wespen en hebben een roodbruine kleur met gele strepen. Hoewel ze indrukwekkend en intimiderend kunnen zijn vanwege hun grootte, zijn hoornaars over het algemeen minder agressief dan andere wespensoorten en zullen ze niet snel steken, tenzij ze zich bedreigd voelen.

 4. Veldwesp (Dolichovespula media): Veldwespen zijn ook vaak te vinden in Goirle. Ze hebben een donkergeel tot oranjebruine kleur en bouwen hun nesten vaak in de grond, in verlaten muizennesten of holle boomstammen. Veldwespen kunnen agressief worden bij verstoring van hun nesten.

 5. Franse Veldwesp (Polistes dominula): Deze wespensoort is over het algemeen minder agressief dan andere wespen en zal alleen steken als ze zich bedreigd voelen. Franse veldwespen bouwen karakteristieke papieren nesten, vaak onder dakranden of in schuren en garages. De nesten zijn geheel open.

Het gedrag van wespen

Het gedrag van wespen kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de soort, het seizoen en de omgeving. Hier zijn enkele algemene aspecten van het gedrag van wespen die u in Goirle kunt tegenkomen:

 1. Voeding: Wespen zijn omnivoren en voeden zich met een verscheidenheid aan voedselbronnen, waaronder nectar, fruit, insecten en zelfs menselijk voedsel zoals zoete dranken en vlees. In de late zomer en herfst worden wespen vaak aangetrokken door zoet voedsel, wat leidt tot meer interacties met mensen.

 2. Nestbouw: Wespen zijn sociale insecten en leven in kolonies die worden geleid door een koningin. In het voorjaar begint de koningin met het bouwen van een nieuw nest, meestal van papierachtig materiaal dat ze produceert door houtvezels te kauwen. Het nest wordt geleidelijk groter naarmate de kolonie groeit, en kan variëren van kleine bolvormige structuren tot grote hangende nesten.

 3. Verdediging van het nest: Wespenkolonies zijn zeer defensief als het gaat om het beschermen van hun nest en larven. Ze zullen agressief worden als ze het nest bedreigd wordt en kunnen dan herhaaldelijk steken om indringers af te weren. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn rondom nesten en ze niet te verstoren.

 4. Communicatie: Wespen communiceren met elkaar door middel van chemische signalen en trillingen. Ze gebruiken feromonen om voedselbronnen en nestlocaties aan elkaar door te geven, wat kan resulteren in grote groepen wespen die zich verzamelen rond voedselafval of zoete dranken.

 5. Seizoensgebonden gedrag: Wespen vertonen verschillend gedrag gedurende het jaar. In het voorjaar zijn ze vaak minder agressief omdat de kolonie nog klein is en er minder voedselconcurrentie is. Naarmate de zomer vordert en voedsel schaarser wordt, kunnen wespen agressiever worden en vaker in de buurt van menselijke activiteit te zien zijn.

Het begrijpen van het gedrag van wespen kan helpen bij het voorkomen van problemen en het veilig omgaan met wespen in uw omgeving. Als u te maken heeft met een wespenprobleem, is het raadzaam om een professionele wespenbestrijdingsdienst  zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen om het probleem veilig en effectief aan te pakken. Voor wespenbestrijding Goirle zit u bij ons goed.
Wespenbestrijding Goirle: Bel de expert

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wespenbestrijding Goirle is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Riel. Wij kunnen u dan ook helpen

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen. Mocht u twijfelen of u wespenbestrijding Goirle nodig heeft, neem dan ook even contact op. Met gerichte vragen en antwoorden kunnen wij u wellicht ook helpen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken.

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Voor wespenbestrijding Goirle zit u bij SPM ongediertebestrijding goed

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen. Wespenbestrijding Goirle dient uitgevoerd te worden door een professionele bestrijder. Wacht ook niet te lang met het maken van een afspraak, en laat u op de juiste manier voorlichten.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen. Wespenbestrijding Goirle kun je het beste altijd laten uitvoeren door een professional uit de omgeving.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken. Ter voorkoming van wespen is er wel heel veel te koop bij Bestrijdingsproducten.nl

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

Bij SPM Ongediertebestrijding hanteren we een vast tarief van €79,95 inclusief btw voor wespenbestrijding. Dit tarief geldt voor het bestrijden van een wespennest, ongeacht de omvang van het nest of de locatie ervan. Met onze vaste tarieven weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Meer weten over de kosten van een wespenbestrijding?