Wespen Bestrijden

Wespen Bestrijden: Effectieve Oplossingen voor een Wespenplaag

Wespen zijn vaak ongenode gasten in onze leefomgeving, vooral tijdens warme zomermaanden. Gelukkig hoeft u niet machteloos toe te kijken terwijl ze zich nestelen in uw huis of tuin. Bij SPM Ongediertebestrijding bieden we effectieve oplossingen om wespenplagen aan te pakken. Wespen bestrijden tegen een voordelig tarief, en géén voorrijkosten

Wespen bestrijden door Experts

Onze gecertificeerde experts staan klaar om uw woning of bedrijf te verlossen van die vervelende wespen. Met jarenlange ervaring en de beste middelen bieden we een snelle en veilige oplossing voor uw wespenprobleem. We begrijpen dat een wespenplaag urgentie vereist, daarom bieden we snelle interventies en flexibele afspraken om aan uw behoeften te voldoen.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Het gevaar van een wespennest

Heeft u een wespennest ontdekt? Wespennesten kunnen een ernstige bedreiging vormen voor zowel mens als dier. Blijf dan ook ver uit de buurt van het nest en bel SPM ongediertebestrijding. Elke dag die u wacht, groeit een wespennest en neemt de kans op nog meer overlast toe. Voor mensen met een allergie voor wespensteken kan een wespensteek zelfs levensbedreigend zijn. Daarom is het essentieel om wespen bestrijden zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Garantie en Nazorg

Bij SPM Ongediertebestrijding streven we naar volledige klanttevredenheid. Daarom bieden we een garantie op al onze diensten, dus ook wespen bestrijden. Mocht het nest gedurende het seizoen terugkeren, dan zullen we kosteloos terugkeren om het probleem op te lossen. Bovendien bieden we advies en tips voor het voorkomen van toekomstige wespennesten en het beschermen van uw huis en tuin tegen wespen.

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Veilig en Milieuvriendelijk Wespen bestrijden

Bij SPM Ongediertebestrijding streven we naar duurzame oplossingen die niet alleen effectief zijn tegen wespen, maar ook milieu vriendelijk zijn. Daarnaast werken wij altijd op een veilige manier voor u, uw gezin, uw medewerkers en onze collega’s. We maken gebruik van de nieuwste technieken en goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die specifiek zijn ontworpen voor wespen bestrijden. 

Preventieve Maatregelen en Advies op Maat

Naast het bieden van directe oplossingen, geven onze experts ook advies over preventieve maatregelen om toekomstige wespenplagen te voorkomen. Indien mogelijk bieden onze medewerkers tijdens het wespen bestrijden ook praktische tips om wespen af te weren en nestvorming te voorkomen. Met onze hulp kunt u genieten van een wespenvrije omgeving, het hele jaar door.

Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Laat uw wespen bestrijden

Wacht niet tot een kleine wespenplaag uit de hand loopt. Neem vandaag nog contact op met SPM Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve oplossing voor wespenbestrijding. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen met uw wespenprobleem en u de gemoedsrust te bieden die u verdient. Wij begrijpen de urgentie van een wespvrije omgeving, bel ons direct via 013-2084073. Wacht niet langer met het aanpakken van uw wespenprobleem. Kies voor de professionele wespenbestrijding van SPM Ongediertebestrijding en geniet snel weer van een veilige en wespvrije omgeving. Maak vandaag nog een afspraak en laat onze experts het werk voor u doen.

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken. Wespen zelf  bestrijden raden wij dan ook ten zeerste af

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, zoals bij bijvoorbeeld bestrijdingsproducten.nl, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken.

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wilt u meer weten over ons werkgebied, dan raden wij u aan om te kijken op de pagina over ons werkgebied.

Bij SPM Ongediertebestrijding hanteren we een vast tarief van €79,95 inclusief btw voor wespenbestrijding. Dit tarief geldt voor het bestrijden van een wespennest, ongeacht de omvang van het nest of de locatie ervan. Met onze vaste tarieven weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Alles wat je moet weten over Wespenbestrijding
Lees meer
Het herkennen van wespen
Lees meer
Wat kost wespenbestrijding?
Lees meer
Bijensoorten die Verward Kunnen Worden met Wespen
Lees meer