Wespen­bestrijding Breda

SPM ongediertebestrijding: De wespenbestrijder in Breda en omgeving

SPM Ongediertebestrijding, dé expert in wespenbestrijding Breda en omstreken.

Breda, waar de zomers worden gekenmerkt door zonneschijn, gezelligheid en… wespen. Hoewel deze prachtige stad tal van geneugten biedt, kunnen wespenplagen een serieuze domper zijn op het plezier. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want SPM Ongediertebestrijding staat paraat om jouw huis, tuin of bedrijf in Breda en omgeving te verlossen van deze hinderlijke indringers.

De Wespenplaag in Breda

In de warmere maanden kunnen wespen in Breda een ware overlast veroorzaken. Hun zoemende aanwezigheid en pijnlijke steken maken buitenactiviteiten minder plezierig en kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor mensen met allergieën. Of je nu geniet van een picknick in het Valkenbergpark of een drankje op een terras aan de Grote Markt, wespen lijken altijd in de buurt te zijn, klaar om jouw plezier te bederven.

Wespenbestrijding Breda

Bij SPM Ongediertebestrijding begrijpen we de ernst van een wespenplaag in Breda. Daarom bieden we snelle en effectieve oplossingen om jouw leefomgeving weer wespenvrij te maken. Met onze transparante prijzen, professionele bestrijdingsmethoden en preventieve adviezen zijn wij de ideale partner voor wespenbestrijding in Breda.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Waarom Kiezen voor SPM Ongediertebestrijding?

 • Lokale specialist: Als lokaal bedrijf weten wij als geen ander wat er speelt in de omgeving. Voor wespenbestrijding Breda wil je SPM ongediertebestrijding
 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespen bestrijden

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Wespennest verwijderen Breda

Op zoek naar professionele wespenbestrijding? Bij SPM Ongediertebestrijding staan wij paraat voor wespenbestrijding Breda, uw wespenprobleem gaat snel en effectief opgelost worden. Onze gecertificeerde experts gebruiken veilige methoden en geavanceerde technologie om wespen te bestrijden. Een wespennest verwijderen in Breda laat je dan ook doen door de experts. Wij begrijpen de urgentie van een wespvrije omgeving, bel ons direct via 013-2084073. Heb je last van wespen in Breda of omgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor professionele wespenbestrijding. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jouw activiteiten niet langer verstoord worden door wespen. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw wespenprobleem oplossen!

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wespenbestrijding Breda is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Prinsenbeek, Ulvenhout, Teteringen, Bavel of Galder. Wij kunnen u ook dan helpen

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Wil je meer weten over het herkennen van wespensoorten? Kijk dan in onze kennisbank, wij hebben een speciaal artikel hierover geschreven.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken. Laat hierom wespenbestrijding Breda over aan de specialisten

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden.

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant.

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen. Wil je graag meer weten over wespenbestrijding

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken. 

Voor preventieve middelen tegen wespen, raden wij de webshop Bestrijdingsproducten.nl aan

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

De kosten van een wespenbestrijding variëren van bedrijf tot bedrijf. Omdat wij van SPM ongediertebestrijding houden van duidelijkheid en transparantie, rekenen wij een vast laag tarief voor wespenbestrijding Breda van €79,95. Wilt u meer weten over de kosten van wespenbestrijding?

 1. Wespennest Verwijderen: Dit verwijst naar het fysiek verwijderen van het bestaande wespennest van een locatie. Het doel is om het nest volledig te elimineren, waardoor de wespenkolonie niet langer actief is op die locatie. Het verwijderen van een wespennest vereist vaak speciale uitrusting en expertise om ervoor te zorgen dat dit veilig en effectief gebeurt.

 2. Wespennest Bestrijden: Dit omvat een breed scala aan methoden om de activiteit van wespen rond een nest te verminderen of te beheersen, zonder noodzakelijkerwijs het nest zelf te verwijderen. Dit kan onder meer het gebruik van chemische sprays, lokstoffen, lokvallen en andere technieken omvatten om de wespenpopulatie te verminderen of te controleren. Het doel van wespennestbestrijding is meestal om de overlast van wespen te verminderen zonder het nest zelf te verwijderen.

Een wespennest verwijderen na een wespenbestrijding is niet in alle gevallen noodzakelijk dan wel wenselijk

Alles wat je moet weten over Wespenbestrijding
Lees meer
Het herkennen van wespen
Lees meer
Wat kost wespenbestrijding?
Lees meer
Bijensoorten die Verward Kunnen Worden met Wespen
Lees meer