Wespen­bestrijding Eindhoven

SPM ongediertebestrijding: De wespenbestrijder in Eindhoven en omgeving

Voor wespenbestrijding Eindhoven bel de expert in de omgeving: SPM ongediertebestrijding. Wij helpen u snel en effectief van uw wespennest af. Wacht niet te lang met het laten bestrijden van een wespennest.

Wespen kunnen in de zomermaanden een ware plaag vormen, met hun hinderlijke aanwezigheid en potentieel gevaarlijke steken. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen met snelle en effectieve oplossingen om wespenplagen te bestrijden en je leefomgeving veilig te maken.

Wespen: Overlast en Gevaren

Wespen worden vaak geassocieerd met zomerse picknicks en barbecues, maar ze kunnen ook een ernstige bedreiging vormen voor de veiligheid en het comfort van jouw huis of bedrijfspand. De aanwezigheid van wespen kan niet alleen overlast veroorzaken, maar ook leiden tot allergische reacties bij mensen die gestoken worden. Bovendien kunnen wespen agressief worden als ze zich bedreigd voelen, wat kan resulteren in gevaarlijke situaties, vooral bij grote nesten.

Vorige slide
Volgende slide
Neem vandaag nog contact op via 013-2084073 of laat uzelf terugbellen

Wat kost wespenbestrijding Eindhoven?

Bij het aantreffen van een wespennest wil je natuurlijk er zo spoedig als mogelijk van af, het liefste tegen een zo laag mogelijk tarief. Wij van SPM ongediertebestrijding houden van transparante communicatie en transparante prijzen. Wij rekenen daarom altijd een vast laag tarief, en géén voorrijkosten ook voor wespen bestrijden Eindhoven. Wil je graag meer weten over onze prijzen? Of wil je graag een afspraak? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze wespenbestrijders.

Wespen bestrijden door SPM Ongediertebestrijding?

 • Lokale specialist: Als lokaal bedrijf weten wij als geen ander wat er speelt in de omgeving. Voor wespenbestrijding in de regio Eindhoven wil je SPM ongediertebestrijding
 • Ervaring en Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in wespenbestrijding en beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van het bestrijden van wespen. In ons team is meer dan 10 jaar aan ervaring aanwezig als het gaat om wespen bestrijden.
 • Veiligheid voorop: Wij hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze diensten geen risico vormen voor jou, je gezin, huisdieren en onze medewerkers.
 • Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.
 • Snelle en Effectieve Behandeling: Onze wespenbestrijders streven naar snelle en effectieve behandelingen, waardoor de overlast door wespen snel tot het verleden hoort.
 • 100% Garantie: Onze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in onze garantie op het geleverde werk. Wij bieden op de bestrijding van gewone wespen, duitse wespen en hoornaars  100% garantie.
 • Transparante prijzen en Klantcommunicatie: Bij SPM Ongediertebestrijding hechten we waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Onze specialisten houden van eerlijkheid en duidelijkheid, van ons krijgt u dan ook altijd een eerlijk advies en duidelijke prijzen.
 • Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid: Onze toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening, met een bewezen staat van dienst in succesvolle wespenbestrijding Eindhoven.

Hoornaars bestrijden

Hoornaarbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie

Wespenbestrijding Eindhoven

Wespenbestrijding van een nest
79,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Populair

Extra wespennest

Ieder extra wespennest
27,95 inclusief btw
 • Vast laag tarief
 • Géén voorrijkosten
 • Laagste prijs garantie
 • All inclusive prijs
 • 100% garantie
Bel voor een afspraak
013-2084073
Voorkom verdere overlast
100% garantie op wespen bestrijden
Vorige slide
Volgende slide

Wespenbestrijding Eindhoven

Op zoek naar professionele wespenbestrijding? Bij SPM Ongediertebestrijding staan wij paraat voor wespenbestrijding Eindhoven, uw wespenprobleem gaat snel en effectief opgelost worden. Onze gecertificeerde experts gebruiken veilige methoden en geavanceerde technologie om wespen te bestrijden en nesten te verwijderen. Wij begrijpen de urgentie van een wespvrije omgeving, bel ons direct via 013-2084073. Wacht niet langer met het aanpakken van uw wespenoverlast. Voor professionele wespenbestrijding in Eindhoven kies je SPM Ongediertebestrijding. Maak vandaag nog een afspraak en laat onze experts het werk voor u doen.

Wespennest verwijderen in Eindhoven

Heeft u een wespennest ontdekt in uw woning of tuin in Eindhoven? Dan begrijpen we dat dit een urgent probleem kan zijn dat direct aandacht vereist. Het verwijderen van een wespennest kan een gevaarlijke klus zijn vanwege het agressieve gedrag van wespen als ze zich bedreigd voelen. Daarom is het ten zeerste aan te raden om een professionele ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen om het wespennest veilig en effectief te verwijderen.

Bij SPM ongediertebestrijding staan onze ervaren experts klaar om u te helpen met het veilig en professioneel verwijderen van wespennesten. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, ervaring en uitrusting om de klus snel en efficiënt te klaren, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de aanwezigheid van wespen in uw huis of tuin.

Wespennest verwijderen Eindhoven? Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en effectieve oplossing voor het verwijderen van wespennesten in Eindhoven. Ons team staat voor u klaar om u te helpen met al uw wespen problemen.

Vorige slide
Volgende slide

Ons werkgebied is behoorlijk ruim, en bestrijkt dan ook een groot gedeelte van Brabant. Maar we kunnen helaas niet overal wespen bestrijden. Wespenbestrijding Eindhoven is geen enkel probleem, ook de directe omgeving wordt door ons geholpen. Dus woont u in Veldhoven, Son en Breugel, Geldrop, Nuenen, of Best. Wij kunnen u ook dan helpen.

Wespennesten hebben vaak een bolvormige structuur en bevinden zich op beschutte plaatsen, zoals onder dakranden, in bomen of in de grond. Ze zijn gemaakt van een papierachtige substantie. Ook kun je een wespennest herkennen aan het feit dat er wespen bij een opening af en aan vliegen.

Zelf een wespennest verwijderen kan gevaarlijk zijn, vooral als je allergisch bent voor wespensteken. Het wordt sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder zoals SPM ongediertebestrijding in te schakelen. Wespenbestrijding Eindhoven laat je over aan de professionals.

Sluit vuilnisbakken goed af, vermijd open voedselbronnen, dicht openingen in huis af en laat geen zoetigheden onbedekt achter.

Voor de meeste mensen zijn wespensteken slechts pijnlijk, maar voor mensen met allergieën kunnen ze ernstige reacties veroorzaken. Het is belangrijk om een wespenplaag professioneel aan te pakken.

Wij bieden 100% garantie na de wespenbestrijding. Als wespenproblemen binnen het seizoen terugkeren op dezelfde plek, zullen wij zonder extra kosten een nieuwe bestrijding uitvoeren. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de franse veldwesp.

Ja, onze bestrijdingsmiddelen zijn veilig en worden toegepast volgens strikte richtlijnen. Onze experts nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Een veelvoorkomende misvatting is dat wespen en bijen hetzelfde zijn. Wespen zijn agressiever en hun nesten moeten professioneel worden behandeld. Bijen mogen niet bestreden worden. 

Kijk ook eens op onze pagina over wespen soorten herkennen in de kennisbank

We begrijpen de noodzaak van een spoedige wespenbestrijding. Wij proberen dan ook altijd zo snel als mogelijk een afspraak te maken en een behandeling uit te voeren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in overleg met u als klant. Voor wespenbestrijding Eindhoven bel je 013-2084073

Ja, wespen kunnen schade aanrichten door nesten in muren of zolders te bouwen. Laat professionele bestrijding voorkomen dat ze binnendringen.

Wespen zijn het meest actief in de zomermaanden. Echter, bij vroege signalen van een nest is het verstandig om eerder in het seizoen een professional in te schakelen.

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken.

In de meeste gevallen mogen bijen niet bestreden worden. Onze ervaring leert dat als men een aantal dagen wacht, een bijen probleem zich vanzelf oplost. Eventueel kan er ook bij extreme overlast een lokale imker gebeld worden. Mocht een imker er niet bij kunnen omdat ze in de spouwmuur zitten en is er na een aantal dagen nog steeds overlast, bel dan onze experts. 

Bij SPM Ongediertebestrijding hanteren we een vast tarief van €79,95 inclusief btw voor wespenbestrijding. Dit tarief geldt voor het bestrijden van een wespennest, ongeacht de omvang van het nest of de locatie ervan. Met onze vaste tarieven weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Meer weten over de kosten van een wespenbestrijding? 

Hoewel er commerciële wespenbestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn, zoals bij bijvoorbeeld bestrijdingsproducten.nl, raden we ten zeerste af om zelf wespen te bestrijden vanwege het risico op steken.

Alles wat je moet weten over Wespenbestrijding
Lees meer
Het herkennen van wespen
Lees meer
Wat kost wespenbestrijding?
Lees meer
Bijensoorten die Verward Kunnen Worden met Wespen
Lees meer