Het coronavirus en alle daarbij behorende maatregelen houden ons allemaal bezig. Niemand ontkomt helaas aan dit akelige virus. Juist in deze periode waarin de aandacht voor onze gezondheid en veiligheid zo enorm belangrijk zijn, is ongediertebestrijding van even groot belang.

De cruciale sectoren (food, zorg en ondersteunende diensten) of een niet cruciale sector zitten niet te wachten op de aanwezigheid van ongedierte. Ongedierte brengt namelijk risico’s met zich mee ten aanzien van gezondheid en voedselveiligheid. Daarom is het belangrijk dat ongediertebestrijding kan plaatsvinden, ook tijdens deze periode van het coronavirus. Als ongediertebestrijding tijdelijk zou worden stopgezet kan er een situatie ontstaan waarbij ongedierte ongehinderd hun gang kunnen gaan. In een omgeving waar weinig mensen zijn, bijvoorbeeld als gevolg van sluiting, is de kans op snelle ontwikkeling tot een plaag erg groot.

SPM ongediertebestrijding blijft tijdens deze periode u voorzien van onze diensten, tenzij u van ons anders heeft mogen vernemen. Heeft u een afspraak staan, kunt u er vanuit gaan dat onze bestrijdingstechnicus bij u langs komt en kunt u onze gebruikelijk service verwachten. Wel vragen wij u uiteraard hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, net zoals u dit ook van onze medewerkers mag verwachten.

Wilt u graag meer informatie over het belang van de voortzetting met betrekking tot ongediertebestrijding? Dan verwijzen wij u graag naar de website van het NVPB.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 013-7610160 of per email via info@de-ongediertebestrijder.nl